Joko kokeilit vaahtoavaa kangasnaamiota?

13.12.2017

Tämä vaahtoava kangasnaamio on sekaihon paras kaveri, sillä se sekä puhdistaa että kosteuttaa ihoa! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Kangasnaamiomania on iskenyt Suomeenkin vahvana eikä ihme. Ihoa tehokkaasti kosteuttavalla seerumilla kyllästetyt kangasnaamiot ovat mitä kätevin tapa saada imeytettyä kosteutta janoavalle iholle sen kaipaamia ravinteita. Kaikki kangasnaamiot eivät kuitenkaan ole tehty vain ihon kosteutukseen ja saatavilla on myös ihohuokosia syväpuhdistavia versioita.

Korealainen Skin79 on tunnettu paitsi maailmakuuluista BB-voiteistaan, myös hauskoista ja tehokkaista kangasnaamioistaan. Yksi merkin suosituimpia tuotteita on musta Pore Bubble Cleansing Mask, jonka erityisyys ei ole vain sen mustassa kankaassa. Ainutlaatuinen naamio hyödyntää nimittäin seerumia, joka vaahtoaa naamion vaikuttaessa kasvoilla, mikä tekee naamiosta paitsi loistavaa selfie-materiaalia, mutta myös epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon bestiksen.

Vaahto ei vain näytä hauskalta, vaan sillä on myös tehtävänsä. Kangasnaamion sisäpinnan ja ihon välillä poreileva vaahto hieroo ihoa hellästi auttaen siten syväpuhdistamaan ihohuokosia. Kangasnaamio on lisäksi päällystetty aktiivihiilipuuterilla, joka on tunnettu kyvystään imeä epäpuhtauksia.

Paitsi että naamio on loistava ihon syväpuhdistaja, ei sen kosteuttavasta vaikutuksesta ole silti tingitty. Kangasnaamio sisältääkin myös ihoa kosteuttavia ja ravitsevia aktiiviaineita, joiden ansiosta sitä voi tosiaankin kutsua erityisesti sekaihon parhaaksi kaveriksi. Syväpuhdistavien kasvonaamioiden ongelmana kun on tyypillisesti, että ne saavat ihon pinnan kuivumaan liikaa, mikä puolestaan saattaa lisätä ihon rasvoittumista entisestään.

Tämä monitehoinen kangasnaamio korjaakin potin kotiin korealaiselle ihonhoidolle tyypilliseen tapaan olemalla optimaalinen yhdistelmä sekä ihoa puhdistavia että kosteuttavia ainesosia. Kangasnaamio auttaa puhdistamaan iholta huokosia tukkivat epäpuhtaudet ja tasapainottamaan ihoa samalla kun sen sisältämät luonnolliset uutteet hoitavat ja elvyttävät ihoa. Korjaava ja kosteuttava B3-vitamiini saa ihon näyttämään täyteläisemmältä ja kiinteämmältä. Kasvojen iho jää naamion jäljiltä puhtaan raikkaaksi, mutta kosteutetun pehmeäksi.

Naamio on jälleen loistava esimerkki siitä, ettei korealainen ihonhoito ole vain hauskaa vaan myös erinomaisesti toimivaa. Ei siis ihme, että myös tämä korealainen kasvonaamio on noussut kauneustiimimme suosikkituotteisiin!

Löydät Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask -kasvonaamion myynnistä täältä.

eleven Christmas Calender -joulukalenterin 14. luukku sisälsi Skin79 -kangasnaamion.

Oletko jo kokeillut kangasnaamioita? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ

K-Beauty School: Taianomaiset kangasnaamiot

K-Beauty School: Yönaamiot

Vallankumouksellinen uutuus: kuiva kangasnaamio!