K-Beauty School: Yönaamiot

20.7.2017

JOKO TUNNET IHONHOIDON IHMETUOTTEEN? KOREALAINEN YÖNAAMIO VARMISTAA, ETTÄ IHOSI ON AAMULLA TÄYTELÄISEN KOSTEUTETTU JA HELEÄ! <br><br> Kirjoittanut Virve - elevenin kauneustiimi

Korealaisen ihonhoitorutiinin yksi kiinnotavimmista tuotteista on ehdottomasti yönaamio. Siitä huolimatta, että yönaamio on virallisesti vasta korealaisen ihonhoitorutiinin kymmenes vaihe, ei sitä ehdottomastikaan kannata jättää väliin. Yönaamio on nimittäin erityisesti jokaisen laiskan ihonhoitajan paras kaveri, sillä se tekee kaiken työn sillä aikaa, kun itse voi vain vedellä sikeitä ja nauttia kauneusunistaan. Kuulostaa hyvältä, vai mitä?


Night Pack tai Night Mask -nimellä tavallisesti tunnetut yönaamiot ovat nousseet yhä suositummiksi myös länsimaalaisilla kosmetiikkamarkkinoilla. Yönaamioita käytetään tyypillisesti iltaisin 1-2 kertaa viikossa tavallisen kosteusvoiteen sijaan tehostamassa ihonhoitoa ja tuomassa iholle ekstra-annoksen sitä helliviä aktiiviaineita. Yönaamiosta saa parhaat tehot irti, kun sen alla käyttää hoitonestettä ja seerumia, mutta kukaan ei estä levittämästä yönaamiota kasvoille myös ilman niitä.

Yönaamiot eroavat tavallisista yövoiteista siten, että niiden koostumus on tavallisesti hieman täyteläisempi ja pakattu täyteen ihoa entistä tehokkaammin ravitsevia ainesosia. Olemassa on myös ohuempia yönaamioita, jotka on kehitetty erityisesti rasvoittuvan ihon hoitoon. Hemmottelevat yönaamiot kietovatkin ihon yöksi syleilyynsä varmistaen, että se näyttää aamulla herätessä täyteläisen kosteutetulta ja kauniin heleältä.

Yönaamiot ovat täydellisiä tuotteita käytettäväksi esimerkiksi sellaisina iltoina, joina jo nukkumaan mennessä aavistelee, ettei tule saamaan tulevan yön aikana tarpeeksi unta näyttääkseen aamulla itsensä parhaalta mahdolliselta versiolta. Kukapa ei rakastaisi ajatusta levittää kasvoilleen tuollaisina iltoina tuotetta, joka saa ihon näyttämään aamulla siltä, kuin sille olisi yön aikana ladattu unta parin lisätunnin verran!

Yönaamio saattaa sanana kuulostaa sotkuiselta jutulta ja aiheuttaa mielessä kauhukuvia poskeen liimautuvasta tyynystä. Ei kuitenkaan kannata säikähtää, sillä konsepti on hiottu huolella ja yönaamioista on tehty mahdollisimman miellyttäviä käyttää - ovathan korealaiset hyvin innovatiivisia ja taitavia tuotekehittelijöitä. Yönaamiot onkin siis kehitetty imeytyään iholle hyvin, joten suosittelemme antamaan niille mahdollisuuden näyttää, millaisiin tuhkimotaikoihin ne kykenevät!

Löydät elevenin yönaamiovalikoiman täältä.