Kasvosuihke, jota kaikki rakastavat

17.12.2017

Tätä kasvosuihketta voi käyttää kymmenellä tavalla. Katso vinkkimme ja ota ne käyttöön! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Kasvosuihkeet ovat suositumpia kuin koskaan eikä ihme. Parhaimmillaan ne ovat ihonhoidon moniottelijoita, jotka eivät vain kosteuta ihoa vaan tekevät suoranaisia taikatemppuja myös muilla tavoilla. Tämä kauneustiimimme ylivoimaisiin suosikkeihin kuuluva kasvosuihke on niittänyt mainetta niin alan ammattilaisten kuin kuluttajienkin keskuudessa eikä ihme. Se nimittäin todellakin on malliesimerkki täydellisestä kasvosuihkeesta!

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater -kasvosuihke on yksi monikäyttöisimmistä kasvosuihkeista, sillä se sekä kosteuttaa, raikastaa että virkistää ihoa. Kasvosuihke sopii käytettäväksi niin osana ihonhoitoa kuin meikkaustakin, minkä ansiosta se on suoranainen välttämättömyys meikkipussissa, työpöydällä ja käsilaukussa. Ruusuilta tuoksuva kasvosuihke sisältää mm. aloe veraa, ruusu-uutetta, timjamiuutetta, rakkoleväuutetta, jotka yhdessä hellivät ihoa ja auttavat vähentämään kiristelyn tunnetta iholla.

Monipuolinen Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater -kasvosuihke sopii käytettäväksi esimerkiksi näin:

  • Käytä kasvosuihketta puhdistetulla kasvojen iholla ihonpuhdistuksen jälkeen kasvoveden asemasta tasapainottamassa ihon pH, ehkäisemässä ihon kiristelyä ja kosteuttamassa ihoa.

  • Voit käyttää kasvosuihketta myös kasvoveden jälkeen, ennen muiden ihonhoitotuotteiden levitystä tuomassa iholle lisää kosteutusta.

  • Jos käytät kasvoilla hyaluronihappoa sisältävää seerumia ja/tai hoitonestettä, suihkuta kasvosuihketta iholle tuotteen jälkeen. Hyaluronihappo on tunnettu kyvystään sitoa kosteutta, joten kosteuttavan kasvosuihkeen lisääminen iholle sen jälkeen on erinomainen niksi ihon kosteusvarastojen täyttämiseen. Muista kuitenkin levittää kasvoille vielä kosteusvoidetta lukitaksesi iholle kaikki kosteus.

  • Savea ja mutaa hyödyntävät kasvonaamiot puhdistavat ja kirkastavat ihoa, mutta jos ihosi pinta kuivuu helposti, ei niiden kannata antaa kuivua kasvoille. Pidä kasvonaamio kosteana suihkuttamalla sen päälle kasvosuihketta naamion vaikuttaessa kasvoilla.

  • Näyttääkö juuri tekemäsi meikkipohja raskaalta ja tunkkaiselta? Suihkuta kasvojen iholle kasvosuihketta puuteroinnin jälkeen palauttaaksesi iholle sen heleys ja hehku.

  • Voit myös suihkuttaa kasvosuihketta suoraan meikkisieneen ennen meikkipohjan levitystä. Näin meikkipohja levittyy iholle heleämpänä ja kuulaampana.

  • Käytä suihketta virkistämässä kasvojen ihoa päivän aikana. Jos työskentelet näyttöpäätteen äärellä tai ihosi kuivuu muuten vain helposti, suihkuta tuotetta kasvoille pitkin päivää ylläpitääksesi ihon kosteustasapainoa.

  • Kosteuttava kasvosuihke on loistava tuote pakata mukaan etelän matkalle. Se auttaa pitämään ihon kosteutettuna lentomatkalla sekä rauhoittamaan ja raikastamaan ihoa auringossa olon jälkeen.

  • Suihke sopii myös kosteuttamaan ja raikastamaan vartalon ihoa silloin, kun iho ei kaipaa paksuja rasvoja.

  • Monipuolista suihketta voidaan käyttää myös hiuksissa. Kosteuttava suihke auttaa esimerkiksi virkistämään kiharoita sekä kosteuttamaan kuivia ja pörröisiä hiuslatvoja.

Löydät Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater -kasvosuihkeen myynnistä täältä.

eleven Christmas Calender -joulukalenterin 18. luukku sisälsi Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater -kasvosuihkeen.

Kuinka käytät kasvosuihketta? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ

Tämä pikakaunistava mutanaamio tekee ihmeitä kolmessa minuutissa

Nuorekkaampi iho kasvovedellä?

Iholle ihmeitä tekevä kasvoöljy