Kauneusbloggaajan joululahjavinkit: naiselle, miehelle, ystävälle ja nuorelle!

14.12.2017

Glitz&Glam-blogin Minna vinkkaa joululahjasuosikkinsa elevenin valikoimasta! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Joulu lähestyy ja lahjat vielä hankkimatta? Ei hätää, piinkova kauneusalan ammattilainen neuvoo parhaat vinkit läheisille!

Minna kirjoittaa Glitz&Glam-blogia, joka keskittyy kauneuteen ja kosmetiikkaan. Minnalla on takanaan pitkä ura kosmetiikka-alalla ja parhaillaan hän vahvistaa osaamistaan tradenomi-opinnoissa. Glitz&Glam-blogi elää Minnan mukana ja blogista löytyy tuotesuosituksia ja -arvosteluita, vinkkejä ja yksityiskohtaita ohjeita niin ihonhoitoon, meikkaamiseen kuin hiustenhoitoonkin.

Minnan oma joulu kuluu perinteisissä merkeissä aina aattona koristeltua kuusta ja aamulla anoppilassa nautittua joulupuuroa myöten. Bloggaaja kertoo nauraen, että lasten jännitystä on hieman lievennettävä "tontun" etukäteen tuomilla paketeilla, jotta koko päivä ei menisi riehuessa. "Joulun olen lomalla blogista. Postaukset julkaistuvat ajastuksella, jotka olen tehnyt hyvissä ajoin", hän kertoo ja toivoo, että myös muiden joulu sujuu yhtä rauhallisissa merkeissä.

Emporio Armani Because It's You EdP, 30 ml 49 euroa

Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Rose EdT, 30 ml 47 euroa

Boss The Scent For Her EdP, 30 ml 56,50 euroa

Minna kertoo, että hajuvesi on varma valinta lahjaksi vaimolle, tyttöystävälle tai puolisolle. "Tuoksu on ihana lahja, mutta jos siinä on mukana merkityksellinen viesti kaiverrettuna, tuntuu lahja sydämessä asti - lahjasta tulee henkilökohtaisempi", hän vinkkaa ja suosittelee elevenin kaiverruspalvelua. Kaiverrettavat tuoksut löytyvät Kaiverrus-sivulta ja palvelun hinta on vain 3,90 euroa per teksti.

FOREO LUNA 2 for Men -kasvoharja, 178,10 euroa

FOREO Cleanser For Men, 18,70 euroa

FOREO LUNA Go for Men -kasvoharja, 98,70 euroa

Mies ja kosmetiikka -yhtälö voi toimia ja Minnan mies saa puolisonsa ammatin ja blogin vuoksi tutustua laajalla kirjolla erilaisiin tuotteisiin. Minnalta löytyy siten sopiva suositus myös miehen lahjakääreeseen: "Miehet yleensä pitävät teknisistä jutuista, paitsi jos kyseessä on liian monimutkainen rasvapurkki. Pinkki Foreo ei välttämättä hivele maskuliinisuuttaan korostavan miehen itsetuntoa, joten Foreolta löytyy miesten versio kasvoharjasta." Lahjapakettiin sopii niin iso Luna 2 kuin matkakokoinen Luna Go -laitekin. Kun laitteen kaveriksi hankkii vielä oman puhdistusaineen, on kasvolaitteen käyttö helppo aloittaa.

Lahjakortti elevenille (elektroninen), alkaen 10 euroa

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Born to Glow Liquid Illuminator, 9,80 euroa

ghd Platinum White, 228,10 euroa

"Jos tuntuu ettet tiedä mitä nuori haluaisi, lahjakortti on aina varma valinta. Nuori saa itse valita mieleisensä. Jos siis olet epävarma, niin lahjakortilla ei voi epäonnistua", Minna suosittelee ja ehdottaa, että lahjakortin mukana voi antaa myös jotain pientä kuten meikkituotteen. NYX PROFESSIONAL MAKEUP -brändi on teinien suosiossa ja sopivan edullinen oheislahjaksi. "Jos nuori pitää hiusten muotoilusta, niin huippurauta ghd:ltä tai Cloud Ninelta on varmasti mieluisa" - tästä olemme samaa mieltä Minnan kanssa!

Manefit Cucumber Soothing Mask, 2,10 euroa

Mizon Enjoy Vital-Up Time Calming Mask, 5 euroa

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Pug, 4,90 euroa

Kavereita, ystäviä ja harrastusporukkaa on mukava muistaa jouluna, ja myös lasten opettajalle voi tarjota pienen hemmotteluhetken arkeen. Korealaisen kosmetiikan kangasnaamiot ovat Minnan valinta edulliseksi muistamiseksi ja samalla erinomaista hoitoa iholle. "Hauskat eläinnaamiot tai hillitymmät valkoiset kangasnaamiot voivat toimia rentoutushetkenä. Mukaan lahjaan voit liittää henkilön lempisuklaata tai jotain muuta herkkua sekä vaikka kirjan. Myös viinipullo tai lupaus yhteisestä kauneusillasta lahjan mukana on kiva idea henkilölle, jolla on jo kaikkea", bloggaaja vinkkaa ja kertoo, että on itse aivan ihastunut korealaisiin naamioihin.

Glitz&Glam-blogia pääset lukemaan tämän linkin kautta. Blogissa on arvonta elevenin tuotteista joka päivä ennen joulua!

LUE MYÖS NÄMÄ

Varma yhdistelmä juhlakauden silmämeikkiin: violetti ja kulta

Näitä hajuvesiä naiset ostavat nyt

Lisää pilkettä klassiseen juhlalookkiin