Klassinen meikki ystävänpäivätreffeille

5.2.2017

TIEDOSSA ROMANTTISET TREFFIT? KOPIOI TÄMÄ KLASSISEN KAUNIS MEIKKILOOK! <br><br/> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Onko ystävänpäivälle tiedossa romanttiset treffit? Luo kasvoillesi klassisen tyylikäs meikki herkullisen punaisilla huulilla, kullanhehkuisella silmämeikillä ja houkuttelevilla silmänrajauksilla. Sensuellin meikin pariksi sopivat tietysti loivat kiharat!


Meikkipohja:

Valitse meikkipohjaksi pitkäkestoinen meikkivoide, joka tasoittaa ihon ja jättää sille heleältä näyttävän lopputuloksen. Kokeile esimerkiksi Lumene Blur Foundation -meikkivoidetta.

Korosta kasvonpiirteitä valojen ja varjojen avulla. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Sculpt & Highlight Face Duo sisältää kaksi voidemaista sävyä, jotka auttavat nostamaan parhaat piirteesi esiin.

Pientä lisähehkua meikkipohjaan saat helposti Maybelline Master Strobing Liquid -tuotteella, jota voidaan käyttää niin meikkivoiteen alla, päällä kuin seassakin.

Silmät:

Kullanhehkuinen silmämeikki syntyy Ga-De Neutrals Eyeshadow Palette -luomiväripaletin maanläheisillä sävyillä.

Silmät saavat viettelevää, kissamaista muotoa Yves Saint Laurent Eye Marker -rajaustussin avulla, jonka muotoiltu kärki sopii niin ohuiden kuin näyttävienkin lopputulosten luomiseen.

Lisäpilkettä katseeseen saa levittämällä ylä- ja alaluomelle vielä IsaDoran kultaista Glitter Lash & Brow -glitterikynää, joka sopii käytettäväksi myös ripsivärin päällä.

Näyttävän loppusilauksen silmämeikille antavat runsaat Maréna Beauté Eyelashes Aïda -tekoripset.

Huulet:

Tämän ystävänpäivämeikin pääpaino on sen romanttisen rohkeissa ja sensuellin punaisissa huulissa. Levitä huulille klassisen punaista Ciaté Liquid Velvet Matte Lip Slick Diva -huulipunaa, jonka nestemäinen koostumus muuttuu huulilla mattapintaiseksi. Pitkäkestoinen huulipuna pysyy kauniina pitkään, joten huolen huulipunan värjäämistä hampaista voi näillä treffeillä unohtaa.

Hiukset:

Kiharra hiukset ghd Curve Classic Curl Tong -kiharrussauvalla saadaksesi niihin loivat ja tyylikkäät laineet. Kiinnitä kampaus hiuslakalla ja voilá - treffilookki on valmis!