Lisää pilkettä klassiseen juhlalookkiin!

27.11.2017

Perinteinen juhlameikki syntyy kissamaisilla rajauksilla ja punaisella huulipunalla. Katso, kuinka lopputulokseen saa lisää säihkettä! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Perinteinen juhlakauden meikki syntyy kahden klassisen elementin yhdistelmästä, joka sopii täydellisesti myös eleganttiin arkilookkiin. Lisää säihkettä lopputulokseen saa pienellä niksillä.

Aina niin tyylikäs ja jokaiseen tilanteeseen sopiva siipirajaus on mitä täydellisin vaihtoehto juhlakauden meikkiin. Rajaus syntyy kätevästi esimerkiksi vedenkestävällä NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Ink Liner -rajaustussilla, jonka erittäin tarkka kärki piirtää helposti niin ohuen kuin paksunkin rajauksen. Jos siipirajaus hakee vielä malliaan, voi avuksi napata Beautyblender Liner.Designerin, joka auttaa ohjaamaan rajauksen oikealle paikalleen.

Puhtaanpunainen huulipuna on joulunajan meikin kulmakivi, joka raikastaa hetkessä ilmeen. Kokeile esimerkiksi NYX PROFESSIONAL MAKEUP Soft Matte Lip Cream -huulipunaa sävyssä Monte Carlo, joka on heleän punainen. Silkkisenä levittyvä huulimeikkituote jättää huulille samettisen pinnan ja pitkäkestoisen lopputuloksen.

Kun haluat meikkiin erityistä säihkettä, kokeile lisätä kimalletta alaluomen ripsirajaan. Tässä meikissä alaluomen kimallerajaus on syntynyt käyttäen NYX PROFESSIONAL MAKEUP #Glittergoals Kit -pakkausta. Alaluomen iho on pohjustettu pakkauksen sisältämällä pohjustustuotteella, joka auttaa kimalteita kiinnittymään iholle. Kimalteet levittyvät tarkasti paikoilleen ohuen rajaussiveltimen avulla.

Kimallerajauksen lisääminen alaluomelle on myös helppo ja nopea tapa muuntaa klassinen päivämeikki hetkessä säihkyväksi iltameikiksi!

Oletko kokeillut glitteriä alaluomella? Kommentoi alle!

LUE MYÖS NÄMÄ

Näin teet täydellisen smoky eyes -meikin

Näin käytät pinkkiä ripsiväriä

Viisi trendikästä silmänrajausta