Lisätsemppiä ihonhoitoon!

17.4.2017

JOS PEILISTÄ KATSOO KEVÄTSIIVOUSTA KAIPAAVA IHO, KANNATTAA KATSE KÄÄNTÄÄ NÄITÄ TEHOTIIVISTEITÄ KOHTI! <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi


Jos peilistä katsoo kevätsiivousta kaipaava iho, kannattaa katse kääntää Indeed Laboratories -merkin puoleen. Ihoa silottavasta hyaluronihapposeerumistaan tunnettu suosikkimerkki on tuonut valikoimaansa kuusi erilaista tehotiivistettä, jotka tuovat avun erilaisiin iho-ongelmiin ja kirkastavat kasvot kevääseen.


Monipuolisia tehotiivisteitä voi käyttää usealla tavalla. Paitsi että ne sopivat käytettäviksi suoraan puhdistetulle iholle ennen muiden hoito- ja meikkituotteiden levitystä, voidaan niitä myös sekoittaa seerumin, kosteusvoiteen tai jopa meikkivoiteen kanssa lisäämään tuotteen hoitotehoa. Kaikki tehotiivisteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia eivätkä ne sisällä parabeeneja.

Valitse ihosi tarpeisiin sopiva tehotiiviste:


Hydration Booster

Kosteusköyhälle iholle kehitetyn tehotiivisteen hyaluronihappoa sisältävä koostumus auttaa parantamaan ihon kosteustasapainoa ja palauttamaan iholle sen menettämää täyteläisyyttä. Samalla se auttaa vahvistamaan ihon luonnollista suojaa, minkä ansiosta ihon kyky säilyttää kosteutta parantuu ajan myötä.

Kenelle: Kosteutusta kaipaavalle, samealle iholle


Q10 Booster

Q10 Booster-tehotiivisteen ubikinonia sekä C- ja E-vitamiineja sisältävä koostumus auttaa kumittamaan kasvoilta saasteiden ja UV-säteilyn aikaansaamia vaurioita. Tehotiiviste kohdistaa vaikutuksensa hentoihin juonteisiin ja ryppyihin sekä pigmenttiläiskiin.

Kenelle: Iholle, jolla on ikääntymisen merkkejä ja pigmenttimuutoksia


Mineral Booster

Aivan kuten keho, myös iho voi rasittua unen puutteen, liiallisen sokerin, haastavien sääolosuhteiden ja UV-säteilyn vaikutuksista. Mineral Booster -tehotiiviste hoitaa rasittunutta ja väsynyttä ihoa auttaen palauttamaan sille sen menettämän energian. Tiiviste auttaa parantamaan ihon hapensaantia samalla kun se tuo iholle suojaa vapailta radikaaleilta ja glykaatiolta, jotka molemmat voivat olla haitallisia ihon kollageenille ja elastiinille. Lisäksi se auttaa poistamaan iholta toksiineja.

Kenelle: Väsyneelle ja rasittuneelle iholle


Collagen Booster

Oletko koskaan katsonut peiliin miettien, ettei sieltä näkyvä ryppy taatusti ollut kasvoillasi vielä edellisenä iltana? Siinä tapauksessa Collagen Booster -tehotiivise on täydellinen tuote sinulle! Tehotiiviste auttaa palauttamaan iholle sen kimmoisuutta ja joustavuutta peptidejä hyödyntämällä. Samalla se häivyttää iholta juonteita ja ryppyjä auttamalla tehostamaan kollageenin tuotantoa. Tehotiiviste sopii tädellisesti esimerkiksi otsaryppyjen ja silmien ulkonurkkien harakanvarpaiden hoitoon.

Kenelle: Ikääntyvälle ja veltostuneelle iholle


Resistance Booster

Iho joutuu päivittäin alttiiksi lämpötilan muutoksille, tuulen viimalle, saasteille ja UV-säteilylle. Resistance Booster -tehotiiviste auttaa suojaamaan ihoa ulkoisilta rasitteilta, jotka saattavat aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä ja heikentää sen kosteustasapainoa. Tehotiiviste suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, stimuloi ihosolujen uudistumista sekä vähentää pigmenttiläiskiä aikaansaavaa liiallista pigmentin muodostumista. Samalla tehotiiviste auttaa palauttamaan iholle sen tarvitsemat lipidit vahvistaen ihon luonnollista suojaa. Näin iho kykenee ylläpitämään kosteustasapainoaan sekä korjaamaan itseään paremmin.

Kenelle: Kaikille suojaamaan ihoa ulkoisilta rasitteilta


Radiance Booster

Radiance Booster -tehotiiviste tuo samealle iholle annoksen sitä heleyttäviä ja kirkastavia aktiiviaineita. Tuotteen tehoaine, kasviperäinen Vivillume, auttaa palauttamaan iholle sen hehkun samalla kun se häivyttää kasvoilta ikääntymisen merkkejä. Antioksidanttisen tehotiivisteen aktiiviaineet auttavat lisäksi tehostamaan ihon pintaverenkiertoa parantaen hapen kulkua iholle.

Kenelle: Samealle iholle

Tutustu Indeed Laboratories -tuotteisiin täällä.

Kuvat: Instagram @indeedlabs