Löydä oma bareMinerals GEN NUDE -sävysi

19.2.2017

BAREMINERALSIN UUDEN GEN NUDE -TUOTELINJAN NUDE-SÄVYT ON KEHITETTY IMARTELEMAAN ERILAISIA IHON JA HUULTEN SÄVYJÄ. <br><br/> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Mineraalimeikeistään tunnettu bareMinerals on tuonut myyntiin joukon uusia huulimeikkituotteita, jotka on kehitetty imartelemaan erilaisia ihon ja huulten sävyjä. Nude-sävyjen valikoimasta löytyy jotain jokaiselle meikkaajalle aloittelijasta ammattilaiseen. Luonnolliset nude-sävyt sopivat täydellisesti niin kevyeen meikkiin kuin intensiivisenkin silmämeikin pariksi.


GEN NUDE -valikoima koostuu neljästä toisiaan täydentävästä tuotteesta:

bareMinerals GEN NUDE Buttercream Lipgloss -huulikiiltojen tahmaamaton koostumus antaa huulille kuulaan, puolipeittävän sävyn, joka kiiltää kauniisti. Kosteuttavat huulikiillot saavat huulet näyttämään täyteläisiltä ja niiden helmiäishohtoisten ja kosteankiiltävien sävyjen joukosta löytyy kevyt nude-sävy jokaiselle ihonsävylle. Herkullisten huulikiiltojen ravitsevat ainesosat hoitavat huulia saaden ne näyttämään sileämmiltä ja suudeltavan pehmeiltä.

bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor on nestemäinen huulipuna, jonka pitkäkestoinen koostumus jättää hulille kevyeltä tuntuvan mattapinnan. Huulipunan peittävät väripigmentit ovat sulautuneet silkkiseen koostumukseen, joka liukuu huulille vaivatta ja jättää niille luonnollisen mattaisen nude-sävyn. Nestemäisen mattapunan kosteuttavat ainesosat auttavat ehkäisemään huulten kuivumista. Huulipunan joustava applikaattori luo täydellisesti peittävän lopputuloksen välittömästi.

bareMinerals GEN NUDE Radiant Lipstick -huulipunien addiktoivan pehmeä, puolipeittävä ja kerrostettava koostumus antaa huulille kevyen kiillon luonnollisten nude-sävyjen korostaessa huulia. Huulipunat on valmistettu hyödyntäen luonnon öljyjä ja rasvoja, jotka kosteuttavat, pehmentävät ja hoitavat huulia.

bareMinerals Gen Nude Under Over Lip Liner -huultenrajauskynän pehmeästi häivyttyvä, samettisen pehmeä koostumus sisältää runsaasti väripigmenttejä. Ainutlaatuiset huultenrajauskynät on kehitetty käytettäviksi bareMinerals GEN NUDE -huulipunien ja -kiiltojen alla tai päällä ja niiden universaalit nudesävyt luovat huulille luonnollisen kauniin lopputuloksen.

Löydä vaalealle iholle sopiva GEN NUDE -huulimeikkisävysi:

Löydä keskitummalle iholle sopiva GEN NUDE -huulimeikkisävysi:

Löydä tummalle iholle sopiva GEN NUDE -huulimeikkisävysi: