Megatrendi: Innovatiiviset misellituotteet

4.9.2017

KÄTEVÄT MISELLIVEDET OVAT SAANEET JATKOA MUISTA MISELLITUOTTEISTA. TUTUSTU AINAKI NÄIHIN VIITEEN TUOTTEESEEN! <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Misellivedet ovat jo useamman vuoden ajan olleet suosittuja ihonhoitotuotteita, sillä ne tekevät ihonpuhdistuksesta ja meikin poistosta sekä nopeaa että vaivatonta. Nykyään lähes jokaisen tuotemerkin ihonhoitovalikoimaan kuuluukin misellivesi. Uusin trendi hyödyntää misellejä myös muissa tuotekoostumuksissa ja yhä useampi tuotemerkki on viimeaikoina tuonut markkinoille myös muita misellituotteita.Mitä misellivedet ovat?

Misellivedet ovat nestemäisiä ihonpuhdistustuotteita, jotka pyyhkivät iholta meikin, liiallisen talin ja epäpuhtaudet vanulapun avulla. Misellivedet ovat kätevä tapa puhdistaa kasvot, sillä ihoa ei tarvitse huuhdella niiden käytön jälkeen.

Mikä on miselli?

Misellit koostuvat kaksipäisistä lipideistä, joiden toinen pää on vesipakoinen ja toinen puolestaan vesihakuinen. Kun lipidit joutuvat veteen, muodostavat ne erilaisten päidensä vuoksi pallomaisilta näyttäviä rakenteita, joita kutsutaan miselleiksi. Pallon keskellä kohtaavat sen muodostavien lipidien vesipakoiset hännät ja pallon ulkopinnalla puolestaan lipidien vesihakuiset päät.

Rakenteensa vuoksi misellien sisältämien lipidien vesihakuinen pää kiinnittyy vesihakuiseen vanulappuun ja misellin vesipakoinen häntä puolestaan tarttuu iholla oleviin meikkeihin, taliin ja muihin epäpuhtauksiin pyyhkien ne mukaansa.

Mitä hyötyä misellituotteista on?

Misellituotteiden suurin hyöty on niiden kätevyys. Niiden avulla on nopeaa ja vaivatonta puhdistaa iholta sekä vesiliukoiset että vedenkestävät meikit hellävaraisesti ja ihoa ärsyttämättä. Koska ihoa ei tarvitse huuhdella niiden käytön jälkeen vedellä, ovat misellituotteet kätevä tapa puhdistaa kasvot myös silloin, kun vettä ei ole saatavilla.

Kenelle misellituotteet sopivat?

Misellituotteet sopivat oikeastaan kaikille, sillä ne puhdistavat ihon hellävaraisesti. Misellituotteita voi käyttää iltaisin ainoana ihonpuhdistustuotteena tai osana kaksoispuhdistusta minkä lisäksi ne ovat loistava tuote ihon puhdistukseen aamulla. Misellituotteet ovat myös kätevä tapa puhdistaa iho matkustaessa tai urheillessa.

Mitä muita misellituotteita on olemassa kuin misellivesiä?

Monet tuotemerkit ovat keksineet hyödyntää misellejä myös muissa tuotekoostumuksissa perinteisten misellivesien lisäksi. Uusimpia trendituotteita ovat erilaiset miselligeelit, miselliöljyt, öljyjä sisältävät misellivedet sekä misellejä sisältävät puhdistusliinat. Kaikkien näiden toimintaperiaate on sama, mutta ne huomioivat erilaiset käyttömieltymykset.

Kokeile näitä misellituotteita:

  1. Misellituotteiden klassikko on Garnier Micellar Cleansing Water, joka puhdistaa ihon ja meikit helposti ilman vesipesua. Hajusteettoman puhdistusveden hellävarainen koostumus sopii myös kuivalle ja herkälle iholle.

  2. Yksi suurimpia trendejä on ollut lanseerata miselligeelejä. Hajusteeton Clinique 2-in-1 Makeup Remover + Cleansing Micellar Gel -miselligeeli puhdistaa kasvojen ihon kaksivaikutteisesti irrottaen siltä hellästi sekä meikit että muut epäpuhtaudet. Miselligeeli jättää iholle raikkaan, puhtaan ja pehmeän tunteen.

  3. Erityisesti kuivalle iholle sopiva Garnier Skin Active Micellar Cleansing Water in Oil -misellivesi sisältää ravitsevia ja hoitavia öljyjä, jotka jättävät ihon miellyttävän pehmeäksi puhdistuksen jälkeen. Tehokas misellikoostumus puhdistaa meikin nopeasti ja vaivatta eikä ihoa tarvitse rasittaa turhalla hankauksella.

  4. Misellejä voidaan hyödyntää myös muissakin kuin vain vesimäisissä puhdistustuotteissa. Syväpuhdistava Decléor Micellar Oil yhdistää öljyn ja veden tehokkuuden ja poistaa iholta epäpuhtaudet ja jopa vedenkestävän meikin. Manteliöljyä ja oliiviöljystä peräisin olevaa skvaleenia sisältävä tuote vahvistaa ja pehmentää ihoa sekä ylläpitää sen optimaalista kosteustasapainoa. Kun iholle lisätään muutama pisara vettä, muuttuu öljy valkoiseksi, ihoa puhdistavaksi ja kirkastavaksi emulsioksi, joka huuhtoutuu vedellä pois.

  5. Ylellisen paksut, arganöljyä sisältävät Garnier Skin Active Micellar Cleansing Wipes With Oils -puhdistusliinat tekevät misellituotteiden käytösä entistä helpompaa. Öljyjä sisältävällä misellivedellä valmiiksi kostutetut puhdistusliinat poistavat kasvoilta hetkessä myös voimakkaan ja vedenkestävän meikin. Puhdistusliinojen hoitava koostumus jättää ihon miellyttävän pehmeän tuntuiseksi.

Löydät kaikki elevenin misellituotteet täältä.