Näillä siveltimillä syntyy helposti onnistunut meikki

6.12.2017

Sigma Beauty on laadukkaista meikkisiveltimistään tunnettu tuotemerkki, jonka tuotteet sopivat niin aloittelijan kuin ammattilaisenkin käyttöön. <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Harjoitus tekee kieltämättä mestarin, mutta oikeilla välineillä voi usein olla merkittävä rooli suorituksessa. Jotta kauniin meikin tekeminen ei kuitenkaan tuntuisi pelkältä suorittamiselta vaan tekisi meikkaamisesta myös hauskaa ja nautinnollista itseilmaisua, kannattaa avuksi valita laadukkaat meikkisiveltimet.

Yhdysvaltalainen Sigma Beauty perustettiin vuonna 2009 ja siitä tuli nopeasti maailmanlaajuisesti tunnettu, laadukkaita meikkisiveltimiä myyvä verkkokauppa. Sigma Beautyn perustivat korkeasti kouluttautuneet brasilialainen insinööri Rene Xavier Filho ja Simone Xavier, joiden opintohistoriasta löytyy mm. liiketalouden maisteritutkinto kuin molekyylibiologian diplomi-insinööritutkintokin. Sigma Beauty -merkin tavoitteena on aina ollut tarjota kosmetiikkaintoilijoille viimeisimpiä kauneusalan keksintöjä, jotka helpottavat meikkaamista. Yritys panostaa tuotteidensa esimerkilliseen laatuun ja käytettävyyteen, jotka syntyvät tieteen ja insinöörityön liitosta.

Sigma Beauty E47

Yrityksen maine kiiri verkossa nopeasti heti sen perustamisesta lähtien ja nykyään sen tuotteita myydään jo yli 70 massa. Parasta merkin laadukkaissa siveltimissä on, että ne sopivat niin aloittelevan meikkaajan kuin alansa ammattilaisenkin käyttöön. Ne tekevät meikkaamisesta vaivatonta, sillä niiden laadukkaiden harjasten ja viimeisen päälle hiotun muotoilun ansiosta meikkituotteet sekä levittyvät että häivyttyvät niillä helposti.

Sigma Beauty E56

Yrityksen tuotteet pohjautuvat kolmeen kulmakiveen: edistyksellisyyteen, laatuun ja käytettävyyden huomiointiin. Nämä kaikki tekijät voidaan nähdä esimerkiksi yrityksen hakemissa useissa tuotepantenteissa ja monissa sen saavuttamissa palkinnoissa. Merkin ainutlaatuisesti muotoillut siveltimet, uniikit säilytysratkaisut ja muut siveltimien hoitoa helpottavat apuvälineet kuten siveltimenpesumatot ovat esimerkkejä yrityksen innovatiivisuudesta.

Kaikki elevenin valikoimaan kuuluvat Sigma-siveltimet on valmistettu synteettisistä karvoista. Perinteisen luonnonharjaksen haastavat Sigmax® Fiber- ja SigmaTech® Fibers -karvat ovat antibakteerisia ja hypoallergeenisia. Siveltimet on suunniteltu levittämään meikkituotteet ilman, että ne imeytyvät harjaksiin.

Sigma Beauty E65

Löydät Sigma Beauty -tuotteet myynnistä täältä.

eleven Christmas Calender -joulukalenterin 7. luukku sisälsi kolme matkakokoista Sigma Beauty -silmämeikkisivellintä: E47, E56 ja E65 (artikkelin kuvissa).

Oletko kokeillut Sigma Beauty -tuotteita? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ

Näin saat hajuveden tuoksun kestämään ihollasi

Näin teet täydellisen smoky eyes -meikin

Swiss Clinic Skin Roller - kotikäyttöinen mikroneulausrulla