Näin käytät trendikkäitä kasvosuihkeita

11.9.2017

KATSO SUOSIKKITUOTTEEMME JA KÄYTTÖVINKKIMME! <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Erilaiset kasvosuihkeet ovat ottaneet markkinat haltuunsa ja lähes jokaisen tuotemerkin valikoimaan kuuluu nykyään sellainen. Mikä niistä sitten tekee niin erityisiä ja kuinka niitä kuuluu käyttää?


Erilaiset kasvosuihkeet ovat kätevä tapa kosteuttaa ihoa, virkistää kasvoja, parantaa meikin kestoa ja lisätä ihon heleyttä. Kasvosuihkeita on saatavilla erilaisilla koostumuksilla, mutta niitä kaikkia yhdistää niiden tärkein tekijä: kevyttä suihketta on helppoa ja nopeaa käyttää koska tahansa eikä se tunnu raskaalta iholla. Suihkeet sopivat käytettäviksi niin puhtaalla iholla kuin meikinkin päällä, mikä tekee niistä loistavia monitoimituotteita.

Kosteuttavat kasvosuihkeet eivät sisällä pelkkää vettä, minkä ansiosta niiden iholle tuoma kosteuttava vaikutus myös säilyy iholla pitkään. Kasvosuihkeiden koostumuksiin on lisätty paitsi kosteutta sitovia ainesosia, myös usein erilaisia kasviuutteita, vitamiineja ja muita iholle hyvää tekeviä ainesosia. Kosteuttavat kasvosuihkeet ovat loistavia tuotteita kantaa mukana käsilaukussa ja säilyttää työpöydällä, sillä ne tuovat iholle sen hetkessä herättävää kosteutusta.

Kiinnityssuihkeita käytetään samalla tavalla kuin kosteuttavia kasvosuihkeita, mutta niiden koostumus sisältää erityisiä ainesosia, jotka auttavat parantamaan meikin kestoa ja kiinnittämään meikkipohjan. Monet meikinkiinnityssuihkeet sisältävät lisäksi puuterimaisia ainesosia, jotka imevät iholta liiallista rasvaisuutta. Myös kiinnityssuihkeita voi käyttää iholla pitkin päivää puuterin asemasta ylläpitämässä meikkipohjan kestoa.

Kokeile käyttää kasvosuihketta esimerkiksi näin:


Suihkuta kosteuttavaa kasvosuihketta puhdistetulle kasvojen iholle ennen hoitotuotteiden levitystä. Kasovosuihkeen ohut, vesimäinen koostumus imeytyy iholle hyvin ja levittämällä suihkeen päälle kosteusvoidetta, saat lukittua iholle sitä täytelöittävää kosteutta. Samalla se myös tasapainottaa ihon pH-arvon ihonpuhdistuksen jälkeen, mikä vähentää ihon kiristelyä ja kuivumista.

Suihkuta kasvosuihketta meikkipohjan päälle heleyttääksesi ihon. Puuterimaiset meikkipohjatuotteet saattavat usein sammuttaa ihon luonnollisen hehkun ja tehdä ihon pakkeloidun näköiseksi, mutta hienojakoinen kasvosuihke palauttaa iholle sen heleyden.

Raikastamassa ihoa päivän aikana. Valitse ihosi tarpeisiin parhaiten sopiva suihke ja suihkuta sitä kasvoillesi päivän aikana aina tarvittaessa. Kuiva iho nauttii saadessaan pitkin päivää lisäkosteutusta kosteuttavasta suihkeesta ja rasvoittuva iho huokaa helpotuksesta, kun sen kiiltelyä voi vähentää mattapintaa antavalla suihkeella jatkuvan puuteroinnin sijaan.

Kokeile näitä kasvosuihkeita:


1. Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Kosteuttava & Raikastava Kasvosuihke - Kosteutusta kaikille ihotyypeille

Erittäin hienojakoinen kasvosuihke laskeutuu iholle ohuena huntuna, joka kosteuttaa ja raikastaa ihoa. Suihke sopii käytettäväksi sekä puhtaalla iholla että meikin päällä. Suihke sisältää puhdasta pohjoista lähdevettä ja mineraalipitoista koivumahlaa.

2. IsaDora Prime Fix Moisturize Face Mist - Monitoimituote

Hajusteettoman kasvosuihkeen virkistävä koostumus kosteuttaa ihoa samalla kun se valmistelee kasvot meikkituotteille. Pohjustava, kosteuttava ja kiinnittävä suihke on tarkoitettu käytettäväksi myös meikkipojan kiinnitykseen.

3. Pixi Hydrating Milky Mist - Kuivan ihon kosteutukseen

Täyteläisen maitomainen suihke on omiaan kosteuttamaan erityisesti kuivaa ihoa. Hyaluronihappoa sisältävä suihke jättää iholle erittäin kosteutetun tunteen ja sopii erityisen hyvin kosteusvoiteen ja seerumin alle täydentämään ihonhoitorutiinia.

4. Skindinavia The Makeup Finishing Spray Oil Control - Rasvoittuvalle iholle

Ihon kiiltelyä vähentävä suihke auttaa pitämään rasvoittuvan ihon mattapintaisena jopa 16 tuntia. Suihkeen ansiosta meikkipohja kestää kauniina läpi päivän eikä iholle tarvitse levittää lisää puuteria.

5. Neal's Yard Remedies Frankincense Hydrating Facial Mist - Luonnonmukainen vaihtoehto

Vegaaninen kasvosuihke tuo iholle sitä raikastavaa kosteutusta luonnonmukaisten ainesosien avulla. Kosteuttavaa ja heleyttävää suihketta voi käyttää sekä puhtaalla iholla että meikin päällä.

Löydät kaikki elevenin tuotevalikoiman kasvosuihkeet täältä. Katso myös meikinkiinnityssuihkeet täältä.