Näin saat hajuveden tuoksun kestämään ihollasi

28.8.2017

4 VINKKIÄ, JOIDEN AVULLA SAAT TUOKSUN KESTÄMÄÄN! <br></br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi


Jos haluat, että suosikkituoksusi pysyy iholla mahdollisimman pitkään, kokeile näitä tuoksun kestoa parantavia vinkkejä!


Käytä vartalovoidetta

Hajuveden tuoksu pysyy parhaiten puhtaalla ja kosteutetulla iholla. Mitä kuivempi iho on, sitä nopeammin tuoksu siltä haihtuu. Voit käyttää ihollasi joko hajusteetonta vartalovoidetta tai yhdistää hajuveden saman tuoksuiseen vartalovoiteeseen saadaksesi sen tuoksun kestämään mahdollisimman hyvin.

Suihkuta tuoksua pulssikohtiin

Hajuvettä kannattaa suihkuttaa kehon pulssikohtiin, eli sinne, missä veri virtaa nopeimmin ja pulssi tuntuu parhaiten, sillä niillä alueilla iho on lämpimin ja tuoksu kehittyy siksi parhaiten. Tällaisia alueita ovat ranteiden sisäpinnat, korvantaukset, kyynärtaipeet, polvitaipeet, nilkat ja rintojen väli.

Käytä tuoksua hiuksissa

Huokoiset hiukset nappaavat herkästi itseensä tuoksuja, joten ne ovat täydellinen paikka suihkuttaa hajuvettä. Voit suihkuttaa tuoksua ilmaan ja antaa sen laskeutua hiuksillesi, jolloin tuoksu levittyy tasaisesti ja tuulahtaa kepeästi hiustesi liikkuessa.

Älä hiero ranteita yhteen

Ranteiden hierominen yhteen heti tuoksun suihkuttamisen jälkeen on yleinen tapa, mutta sitä tulisi kuitenkin välttää. Ranteiden hankaaminen saattaa vaikuttaa tuoksumolekyyleihin ja "rikkoa" tuoksun. Hajuveden kannattaakin mielummin antaa kuivua iholle ilman ihon hankausta, jotta tuoksu saa kehittyä rauhassa.