Näin teet raikkaan juhlameikin

7.12.2017

Raikas silmämeikki syntyy kullan ja persikan sävyillä. Kopioi raikas ja säihkyvä silmämeikki talven juhliin! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Joulun aika on täynnä juhlaa! Juhlameikin ei kuitenkaan tarvitse välttämättä olla tumma ja voimakas, vaan katsetta voi myös korostaa hempeämmillä sävyillä. Katso, kuinka syntyy raikas meikki, jossa säihkyy persikka ja roosa. Ripaus kimalletta tekee meikistä hetkessä juhlavan!

Kullanhehkuinen persikka on monipuolinen luomivärisävy, jonka eri kulmista tuleva valo saa toistumaan vivahteikkaana. Tähän meikkiin on käytetty NYX PROFESSIONAL MAKEUP Prismatic Eye Shadow -luomiväriä sävyssä Golden Peach. Sävyä on levitetty pehmeästi koko liikkuvalle luomelle, mutta intensiivisimmillään se on silmän ulkonurkassa.

Katseeseen on lisätty valoa levittämällä kulmaluulle vaaleaa korostussävyä. Tässä meikissä on käytetty NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette -luomiväripaletin vaaleaa korostussävyä.

Silmäluomen keskelle on levitetty jauhemaista Paris Berlin La Poudre Lumiere Shimmering Powder -puuteria sävyssä Gold. Tuote sopii käytettäväksi sekä silmäluomilla että kasvojen iholla. Monipuolisesta sävyvalikoimasta löytyy useita sävyjä, jotka sopivat käytettäväksi sekä kuivalla siveltimellä kevyemmän lopputuloksen aikaansaamiseksi että kostealla siveltimellä intensiivisemmän lopputuloksen luomiseksi.

Kukapa ei tahtoisi kimaltaa juhlissa! Silmämeikkiin on lisätty säihkettä käyttämällä silmän ulkonurkassa NYX PROFESSIONAL MAKEUP Face & Body Glitter -glitterin sävyä Gold. Jotta kimalle pysyy luomilla, on sen alle taputeltu NYX PROFESSIONAL MAKEUP Glitter Primer -glitterinpohjustajaa.

Lopputuloksen viimeistelevät tekoripset ja ripsiväri, jotka tuovat katseeseen intensiivisyyttä tekemättä lopputuloksesta kuitenkaan liian raskasta. Koska tässä meikissä säihkyvät silmät, riittää huulille sipaisu väritöntä kiiltoa.

Tällä meikillä kelpaa juhlia!

Millaisella meikillä juhlit? Kommentoi alle!

LUE MYÖS NÄMÄ

Lisää pilkettä klassiseen juhlalookkiin!

Näin teet täydellisen smoky eyes -meikin

10 löytöä alle kympillä!