Nämä Clarins-tuotteet ovat kestosuosikkeja

15.11.2017

Tutustu ranskalaisen kosmetiikkamerkin suosituimpiin tuotteisiin.

 

Ranskalainen Clarins on kosmetiikkamaailman klassikkomerkkejä. Merkin perusti vuonna 1954 nuori lääketieteen opiskelija Jacques Courtin-Clarins, joka halusi luoda ylellisiä kosmetiikkatuotteita hyödyntäen kasviperäisiä ainesosia. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin merkkiä myyntiin jo 130 maassa ympäri maailman ja yhä tänäkin päivänä erityisesti merkin ihonhoitotuotteet ovat Euroopan myydyimpiä luksuskosmetiikkatuotteita. Nykyään Clarins-tuotteita myydään jo 150 maassa.

Clarinsilla on takana yli 60-vuotinen historia, johon mahtuu useita kestosuosikeiksi nousseita ihonhoitotuotteita. Nämä kuusi tuotetta ovat jääneet kestosuosikeiksi, joita jokaisen kannattaa kokeilla:

Clarins Beauty Flash Balm

Clarins Beauty Flash Balm on ihoa välittömästi heleyttävä klassikkotuote, joka auttaa häivyttämään kasvoilta väsymyksen ja stressin merkkejä. Iholle välitöntä kosteutusta ja napakoitusta tuova pikakaunistaja sisältää oliivi- ja taikapähkinäuutetta, jotka auttavat tekemään ihon pinnasta tasaisemman näköisen ja häivyttämään siltä juonteita ja ryppyjä. Pikakaunistaja sisältää lisäksi rauhoittavaa bisabololia, joka auttaa palauttamaan iholle sen nuorekkaan hehkun.

Clarins Beauty Flash Balm sopii täydellisesti käytettäväksi meikinpohjustajana ennen tärkeää menoa tai silloin, kun iho näyttää kaipaavan erityistä virkistystä. Lopputuloksena on pitkäkestoinen ja heleä meikkipohja, joka näyttää kauniilta. Tuotetta voidaan käyttää myös kasvonaamiona.

Lue lisää tuotteesta täältä.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Kätevään tuubiin pakatut Clarins Instant Light Natural Lip Perfector -huulivoiteet yhdistävät ihonhoitotuotteen hoitavat ja huulia hellivät ominaisuudet kevyisiin sävypigmentteihin. Heleät huulivoiteet auttavat pitämään huulet pehmeinä ja kosteutettuna samalla kun ne saavat luonnollisen, huulia korostavan sävyn.

Huulivoidetta on saatavilla useissa luonnollisissa sävyissä ja siinä on miellyttävä vaniljan tuoksu. Tuubipakkauksen pehmeä applikaattori levittää huulivoiteen helposti huulille jopa ilman peiliä.

Lue lisää tuotteesta täältä.

Clarins Double Serum

Vallankumouksellinen Clarins Double Serum on merkin mullistavimpia keksintöjä innovatiivisen pakkauksensa ansiosta. Pakkauksen kahdessa erillisessä säiliössä olevat vesi- ja öljypohjainen koostumus sekoittuvat keskenään tuotteen pumppua painettaessa, jolloin iho pääsee hyödyntämään parhaita ominaisuuksia kahdesta erilaisesta koostumuksesta, joita ei ole mahdollista yhdistää yhdeksi koostumukseksi. Seerumi kohdistaa tehonsa näkyviin ikääntymisen merkkeihin saaden ihon näyttämään heleämmältä ja kiinteämmältä. Samalla ihon hennot juonteet häivyttyvät.

Juuri uudistunut tehoseerumi sisältää 21 kasviuutetta, jotka ovat tunnettuja hoitavasta vaikutuksestaan. Seerumin hyödyntämä kaura auttaa kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa samalla kun perinteisessä lääketieteessä parantavista vaikutuksestaan tunnettu banaani tehostaa tuotteen hoitavaa vaikutusta. Kaakao auttaa ravitsemaan ihoa ja suojaamaan sitä kuivumiselta sekä ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä. Samalla sillä on ihoa rauhoittavia ja antioksidanttisia ominaisuuksia.

Lue lisää tuotteesta täältä.

Clarins Everlasting Foundation+ SPF 15

Pitkäkestoiset ja peittävät meikkivoiteet tunttuvat ja näyttävät iholla usein kuivilta ja raskailta. Clarins Everlasting Foundation+ SPF 15 -meikkivoiteen ainutlaatuinen koostumus levittyy iholle miellyttävän tuntuisena ja häivyttää ihon sävyvirheet täydellisesti. Meikkivoide jättää ihon mattaiseksi, mutta heleän näköiseksi. Meikkivoiteen sävyvalikoimasta löytyy suomalaiselle iholle sopivan neutraaleja ja vaaleita vivahteita, mikä on usein suorastaan harvinaista herkkua.

Lue lisää tuotteesta täältä.

Clarins Hydra-Matte Lotion

Sekaiholle sopivan kosteusvoiteen löytäminen tuntuu monesti suorastaan mahdottomalta tehtävältä. Clarins Hydra-Matte Lotion -kosteusemulsiossa on lähes taianomainen koostumus, sillä se onnistuu sekä kosteuttamaan ihoa että luomaan sille samettisen mattapinnan. Kevyt kosteusvoide auttaa rauhoittamaan ihoa, supistamaan ihohuokosia ja kontrolloimaan ihon rasvoittumista samalla kun se ylläpitää ihon optimaalista kosteustasapainoa.

Lue lisää tuotteesta täältä.

Clarins Double Fix Mascara

Täydellisen vedenkestävän ripsivärin löytäminen on usein hankalaa eikä kaikkia ripsivärejä ole edes saatavilla kuin vesiliukoisina versioina. Clarins Double Fix Mascara on kätevä päällysmaskara, jota levitetään tavallisen ripsivärin päälle tekemään siitä vedenkestävä. Sateet, kyyneleet ja hikoilun kestävän lopputuloksen luova geelimäinen päällysmaskara sopii käytettäväksi myös kulmakarvojen kiinnitykseen.

Lue lisää tuotteesta täältä.

Löydät kaikki Clarins-tuotteet myynnistä täältä.

Kerro kommenteissa oma Clarins-suosikkisi!

LUE MYÖS NÄMÄ

Näin saat hajuveden tuoksun kestämään ihollasi

Syksyn 2017 hiustrendit

COSRX - Tästä merkistä puhuvat kaikki