Odotettu uutuus: FOREO LUNA Play Plus

3.8.2017

SUOSITTU FOREO LUNA -TUOTEPERHE ON SAANUT UUDEN JÄSENEN, JOKA TOIMII VAIHDETTAVALLA PARISTOLLA! <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Harva on voinut välttyä kuulemasta jo monien ihonhoitorutiinin mullistaneesta FOREO Luna -ihonpuhdistuslaitteesta. Mikrovärähtelyä hyödyntävä laite tehostaa ihon puhdistusta ja auttaa tekemään ihosta pehmeämmän, heleämmän ja kirkkaamman näköisen sekä ennaltaehkäisemään epäpuhtauksien muodostumista. Ruotsissa kehitetylla laitteella on uskollisia käyttäjiä jo ympäri maailman. Nyt FOREO Luna -tuoteperhe on saanut odotetun uutuuden, paristokäyttöisen FOREO Luna Play Plus -ihonpuhdistuslaitteen!

Huolellisesti puhdistettu iho on kaiken kauneudenhoidon perusta. Kun iho on puhdas, pääsevät sitä hoitavat tuotteet imeytymään iholle paremmin, meikkituotteet voivat levittyä tasaisemmin eikä iholle muodostu yhtä helposti epäpuhtauksia.

Foreo Luna -ihonpuhdistuslaitteet auttavat tehostamaan ihonpuhdistusta jopa 8000 värähdystä minuutissa välittävää T-Sonic™-teknologiaa hyödyntäen. Värähdykset auttavat irrottamaan iholta hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa sekä ehkäisemään tehokkaasti ihohuokosten tukkeutumista ja poistamaan meikinripppeitä.

Uusi FOREO Luna Play Plus -puhdistuslaite tekee FOREO Luna -laitteisiin tutustumisesta helppoa. USB-johdolla ladattavan akun sijaan laite toimii yhdellä vaihdettavalla paristolla, joka antaa laitteelle jopa 400 käyttökertaa. Perinteistä FOREO Luna -ihonpuhdistuslaitetta edullisempi Luna Play Plus on myös näppärän kokoinen ja kulkee helposti mukana matkustaessakin: vedenkestävä laite painaa vain 60 grammaa.

FOREO Luna Play Plus -ihonpuhdistuslaitteessa on kaksi erilaista silikonista hoitopintaa, joiden erikokoisilla nystyillä hoidat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Ohuilla nystyillä puhdistat ihon hellävaraisesti tehokkuudesta tinkimättä ja yläreunassa olevat paksummat nystyt helpottavat puhdistamaan alueet, jotka vaativat tarkkaa ja huolellista puhdistusta (esim. nenän ja otsan alue).

FOREO Luna -ihonpuhdistuslaitteen käyttö on helppoa: Levitä kasvoillesi puhdistustuotettasi, kostuta laite ja käynnistä se. Puhdista kasvojen ihoa laitteen avulla minuutti ja huuhtele kasvojen iho puhtaaksi. Huuhtele myös FOREO Luna -laitteesi lopuksi vedellä ja jätä se kuivumaan seuraavaa käyttökertaa varten. Voit käyttää laitetta 1-2 kertaa päivässä.

Tutustu myös vanulapun kokoiseen FOREO LUNA Play -laitteeseen, joka ei tarvitse paristoja tai latausta. Laitteen akku riittää noin 100 käyttökertaan ja akun loputtua kompaktista laitteesta voi tehdä kätevän apuvälineen meikkisiveltimien puhdistukseen!

Löydät kaikki FOREO-tuotteet täältä.