Ohje Halloween-meikkiin: Uhrilampaat

19.10.2017

KATSO TUTORIAALI KLASSIKKOELOKUVASTA INSPIROITUNEESEEN HALLOWEEN-MEIKKIIN! </br> </br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Halloween tulee ja sitä myöten myös valtava määrä erilaisia Halloween-meikkejä! Meikkitaiteilijamme Saga on koonnut tähän artikkeliin ohjeen näyttävään Halloween-meikkiin, jonka teemana on Uhrilampaat. Elokuva julkaistiin vuonna 1991 eli 26 vuotta sitten, mutta elokuva on edelleen mielenkiintoinen!

Tähän Halloween-lookkiin ei tarvita erikoistuotteita, vaan verkkokauppamme tuotteet sopivat meikin toteuttamiseen. Meikki aloitetaan pohjustamalla kasvot kokonaan NYX PROFESSIONAL MAKEUP Jumbo Eyeshadow Pencil -tuotteella värisävyllä Milk. Helpointa on lisätä kasvoille väriä suoraan kynästä ja sen jälkeen levittää se Beautyblender-tuotetta apuna käyttäen. Pohjustus on viimeistelty NYX PROFESSIONAL MAKEUP SFX Fixing Set Powder -puuterin avulla.

Kulmakarvoihin voi käyttää NYX PROFESSIONAL MAKEUP Tame & Frame Tinted Brow Pomade -tuotetta sekä viistottua kulmakarvasivellintä. Seuraavaksi varjostetaan silmän alue, kuten kuvan vasemalla puolella. Silmän alueelle tehdään tuuhealla siveltimellä tummanharmaa varjostus, jotta saadaan aikaan illuusio varjosta. Samanlainen varjostus tehdään myös kaulalle.

Meikin haastavin osuus on huulet ja suu, joissa vaaditaan hieman kärsivällisyyttä. Vinkki: ota itsellesi valmiiksi kuva valmiista meikistä, johon voit verrata omaa meikkiäsi työn edetessä. Ensimäiseksi kannattaa piirtää kuvan ääriviivat vaaleanharmaalla värillä. Kuvan täyttämiseen on tässä meikissä käytetty paksua pensseliä, geeli-eyelineria sekä huulipunaa. Shiseido Instroke Eyeliner -tuoteen värisävyllä Black saadaan aikaan mustat tehosteet. Pääkallon voi tehdä samalla valkoisella värillä kuin kasvojen pohjustuksenkin.

Yksityiskohtiin on käytetty .FÄRG Matte Hyperflex Shadow -tuotetta värisävyssä Citron, Honung ja Peppar. Lisäksi kuvaa täydennettiin FACE Stockholm Matte Eyeshadow -tuotteella värissä Solros. Yksityiskohdan maalaamiseen voi käyttää myös vesipohjaisia kasvomaaleja.

Käytetyt tuotteet:

Mitä pidit Halloween-tutoriaalistamme? Kommentoi ja kerro oma naamiaisideasi!