OPI Fiji Collection 2017 - upea kokoelma!

1.3.2017

KATSO, MILTÄ KOKOELMAN LAKAT NÄYTTÄVÄT KYNSILLÄ! </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Kuva: Wasting Lifestyle

Kynsilakkamerkki OPI on tuonut markkinoille upean, kesää heijastelevien sävyjen kokoelman. Kynsilakkakokoelma kantaa nimeä Fiji: trooppinen saari on tunnettu kauniista maisemista, hiekkarannoista ja ystävällisistä asukkaistaan. On sanomattakin selvää, että OPIn Fiji-kokoelma on täynnä kirkkaita värejä, joita ihastellessa uppoutuu aurinkoisiin tunnelmiin...

Kuva: Wasting Lifestyle

Two-Timing The Zones - Aivan ihana, pinkki lakka! Two Timing The Zones -sävystä tulee mieleen eksoottinen kukka, kirkas kesätoppi tai yhtäkkinen välähdys taivaalla auringonlaskun aikaan. Must-have heille, joiden elämästä puuttuu se täydellinen vaaleanpunainen kynsilakka.

Living On The Bula-Vard! - Oranssia ja punaista yhdistelevä Living On The Bula-Vard on kaikessa räikeydessään silti hienostunut statement-sävy. Mahtava lakka jokaiselle, joka kaipaa jotain säväyttävää kesäiseen asukokonaisuuteen tai festareille.

No Tan Lines - Mieletön, kirkas oranssi! Sellaisenaan No Tan Lines -lakka sopii erinomaisesti vaikkapa rannalle, kun taas yhdistettynä esimerkiksi harmaan sävyihin siitä tulee kantaaottavan kontrastinen sävy. Jos tästä lakkasävystä ei tule mieleen kesä, ei sitten mistään.

Exotic Birds Do Not Tweet - Banaaninkeltainen Exotic Birds Do Not Tweet on kerrassaan hurmaavan pirteä. Väri todella tuo mieleen eksoottiset linnut ja kaukaiset hiekkarannat. Tämä sävy nousee kokoelmasta esille erityisen positiivisena.

Kuva: Wasting Lifestyle

Getting Nadi On My Honeymoon - Voi miten hempeä! Vaaleanpunainen sävy on omiaan romanttisille treffeille, kavereiden kanssa vietettyyn iltaan tai jopa nimensä mukaisesti häämatkalle.

Polly Want a Lacquer? - Lumoava lila! Polly Want a Lacquer on täydellisen tasapainoinen violetti, jonka pastellisuus tekee siitä erityisen sopivan parin vaaleanpunaiselle Getting Nadi on My Honeymoon -kynsilakalle. Pastellit + kesä = täydellistä.

Suzi Without a Paddle - Lisää ihania pastellisävyjä! Suzi Without a Paddle on raikas sekoitus minttua ja vaaleansinistä. Parittaisinko tämän farkkujen vai kenties pitsisen kesämekon kanssa?

I Can Never Hut Up - Tämä lakka on mielenkiintoinen lisä kokoelmaan. Harmaa pohja sisältää hienoista, vihreänä hohtavaa shimmer-hippua. I Can Never Hut Up on kuin kosteana kiiltelevä rantakivikko, uniikki sävy joka hurmaa kynsillä.

Kuva: Wasting Lifestyle

Coconuts Over OPI - Coconuts Over OPI on miellyttävä, klassinen beige kynsilakka. Tällainen tulisi löytyä jokaiselta, sillä se sopii pariksi minkä tahansa asukokonaisuuden kanssa. Oli tyyli sitten juhlava, rento tai chic, Coconuts Over OPI on takuuvarma valinta!

Super Trop-I-Cal-I-Fiji-Istic - Hassun niminen kynsilakka on sävyltään mielettömän syvä sininen, joka saa ajattelemaan trooppista merta ja sinisenä kimmeltävää horisonttia. Ah, ollapa lomalla!

Do You Sea What I Sea? - Kimalluksesta puheen ollen, tässä sitä on! Do You Sea What I Sea -kynsilakka on täynnä hienoista, hopeaista hohdetta. Jos rakastaa sinisiä lakkoja, tämä on pakkohankinta!

Is that a Spear in Your Pocket? - Kokoelman ennakkosuosikki, kaunis petroolin sävy jonka intensiivisyys yllättää. Is That a Spear in Your Pocket ei suinkaan ole vain kesälakka, vaan menee helposti vuoden ympäri. Tässä on jotain vetoavaa...

Mitä pidit kokoelmasta? Ihana bloggaaja Emma kokeili kaikki Fiji-kokoelman kynsilakat läpi ja kertoo niistä mielipiteensä blogissaan. Kaikki kokoelman lakat ovat saatavilla tavanomaisena versiona sekä superkestävänä Infinite Shine -versiona. Kommentoi alle ja käy lukemassa Emman kommentit lakkojen laadusta Wasting Lifestyle -blogista!