OPI Iceland Collection - Islannista inspiroitunut kynsilakkakokoelma!

9.11.2017

KATSO KUVAT UUDEN KOKOELMAN LAKOISTA KYNSILLÄ! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Kuva: Wasting Lifestyle

OPI julkaisee ympäri vuoden useita kynsilakkakokoelmia, joiden teema sopii vuodenaikaan. Syksyn kokoelma on Iceland Collection ja se sisältää Islannin luonnosta inspiroituneita värejä, joissa näkyvät murrettu sävymaailma ja pohjoisen erityispiirteet.

Lakkojen laatu on loistava ja Infinite Shine -versiot levittyvät kynnelle vaivattomasti. Katso alta kuvat kokoelman lakoista kynsillä ja osta omasi heti - tämä kokoelma myydään takuulla loppuun ennätysvauhtia!

Kuva: Wasting Lifestyle

OPI Infinite Shine That's What Friends Are Thor - Upea, ruskeanpunainen lakka! Kaunis sävy imartelee montaa ihonsävyä ja sopii täydellisesti pimeneviin iltoihin. Kenties yhdessä mohair-villapaidan kanssa?

OPI Infinite Shine This Isn't Greenland - Vaalea pistaasinvihreä lakka on sävyltään uniikki. Hieman murrettu vihreys tuo mieleen sammaleen ja meriheinän.

OPI Infinite Shine Turn On the Northern Lights! - Kokoelman tähti on hohtava violetti, joka imitoi revontulia. Kaunis kynsilakka sopii erinomaisesti niin pikkujoulun viettoon kuin muihinkin juhlatilaisuuksiin.

Kuva: Wasting Lifestyle

OPI Infinite Shine Suzi & the Arctic Fox - Ihana, syvä violetti tuo mieleen kastuneen, tumman graniitikiven. Islannin ainutlaatuinen maaperä ja ilmasto on täynnä vivahteikkaita, tummia sävyjä.

OPI Infinite Shine Reykjavik Has All the Hot Spots - Hohtava, marjaisa punainen ei ole pelkästään kylmän vuodenajan sävy vaan menee kynsillä ympäri vuoden. Heleästi välkehtivä sävy sopii erityisen hyvin arkeen.

OPI Infinite Shine One Heckla of a Color! - Kaunis, hieman murrettu violetti on kuin syyskukka. Yksinkertaisten, mutta tyylikkäiden sävyjen ystävälle!

OPI Infinite Shine Check Out the Old Geysirs - Hennosti hohtava, sumuisen sininen kynsilakka kuvastaa Islannin kuumia lähteitä. Hienostunut helmiäishohto tekee lakasta ennennäkemättömän kauniin.

Kuva: Wasting Lifestyle

OPI Infinite Shine Less is Norse - Tummansininen lakka on kuin Islannin yötaivas! Helposti levittyvä koostumus peittää hyvin ja on aina tyylikäs valinta.

OPI Infinite Shine Krona-logical Order - Erikoinen violetinruskea lakka ei ehkä erotu kokoelmasta edukseen, mutta kynsillä se on suorastaan hurmaava. Tumma sävy sopii heille, jotka etsivät joka tilanteeseen sopivaa, säväyttävää väriä.

OPI Infinite Shine I'll Have a Gin & Tectonic - Murretun aprikoosin sävyinen lakka on yllättävän kesäinen valinta kokoelmaan. Väri on kuitenkin raikas ja hieman haalistunut, joka tekee siitä oivan myös syksyyn.

OPI Infinite Shine Icelanded a Bottle of OPI - Vaalea harmaanruskea kynsilakka on nudesävyjen go-to ja must have. Jos sinulla ei vielä ole pätevää yleislakkaa, nappaa ostoskoriin tämä yksilö!

Mitä pidit kokoelmasta? Ihana bloggaaja Emma kokeili kaikki Iceland-kokoelman kynsilakat läpi ja kertoo niistä mielipiteensä blogissaan. Kommentoi alle ja käy lukemassa Emman kommentit lakkojen laadusta Wasting Lifestyle -blogista!