Palauta vartalon iholle sen pehmeys kuorinnan avulla

7.12.2017

Pehmeä vartalon iho tuntuu ihanalta ympäri vuoden. Ylellinen kuorintavoide tekee vartalonhoidosta rentouttavan hetken keskellä kiireistä arkea. <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Kun kesä vaihtuu hämärään syksyyn ja lopulta viileään talveen, tuntuu suorastaan lohduttavalta kääriytyä päästä varpaisiin pehmeisiin ja lämpimiin vaatteisiin. Koska vartaloa ei tarvitse kaivaa esiin ennen keväisiä auringonsäteitä, tulee vartalon ihonhoitoa tyypillisesti hieman laiminlyötyä. Pehmeä iho tuntuu kuitenkin nautinnolliselta ympäri vuoden, joten siitä kannattaa pitää kiinni esimerkiksi vartalon säännöllisellä kuorinnalla.

Vartalon helliminen on täydellinen tapa ottaa helposti hetki omaa aikaa arjen keskellä. Ihon kuoriminen auttaa poistamaan ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, joka saattaa tehdä ihosta samean näköisen ja karhean tuntuisen. Kun kuollut ihosolukko on poistettu, pystyvät myös ihoa kosteuttavat vartalovoiteet imeytymään paremmin. Ihon kuorinta auttaa myös tehostamaan ihon pinnan mikroverenkiertoa, mikä sekin voi parantaa ihon sävyä ja tukea ihon hyvinvointia.

Vartalon kuorinta koetaan jostain syystä yleisesti hieman tylsäksi kauneusrituaaliksi, vaikka se on hyvin konkreettinen tapa saada iho tuntumaan välittömästi sileämmältä ja jopa näyttämään tasaisemman ja heleämmän sävyiseltä. Valitsemalla kuorintaan tuotteen, joka hemmottelee ihon lisäksi myös muita aisteja, saa kuorintahetkestä luotua itselleen suoranaisen spa-elämyksen. Kun tunnelmaa vielä lisää sytyttämällä kylpyhuoneeseen kynttilöitä ja soittamalla rentoutavaa musiikkia, tulee tavallisesta suihkuhetkessä hetkessä pakohetki kiireellisestä arjesta.

Kauneustiimimme ehdottomiin suosikkituotteisiin kuuluu aromaterapiaa tuotteissaan hyödyntävän Decléorin 1000 Grain Body Exfoliator. Vartalokuorinnan suorastaan mehukkaan hedelmäisessä tuoksussa on raikas greipin, ananaksen ja passionhedelän vivahde, joka virkistää mieltä välittömästi. Geelimäinen vartalokuorinta sisälsää mm. appelsiinin kuorta, sokerikiteitä ja jauhettuja argan-siemeniä, jotka auttavat tekemään vartalon ihosta miellyttävän pehmeän.

Kuorintatuote sopii loistavasti myös pelastamaan talven kuivattaman käsien ihon. Hiero tuotetta minuutin ajan käsiin keskittyen erityisesti rystysiin ja muihin kuivuuteen taipuvaisiin alueisiin. Levitä käsiin lopuksi niitä ravitsevaa kosteusvoidetta. Tehokkaimman käsihoidon saat kuorimalla kädet illalla, levittämällä käsiin täyteläistä kosteusvoidetta ja vetämällä käsien suojaksi yön ajaksi puuvillakäsineet. Aamulla kädet ovat ihastuttavan pehmeät!

Löydät Decléor Gommage 1000 Grain Body Exfoliator -vartalokuorinnan myynnistä täältä.

eleven Christmas Calender -joulukalenterin 8. luukku sisälsi matkakokoisen Decléor 1000 Grain Body Exfoliator -vartalokuorinnan.

Muistatko hoitaa vartalon ihoa myös talvella? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ

5 tehotuotetta vartalolle

Lisätsemppiä ihonhoitoon!

Lumene - Löydä ihollesi sopiva tuotelinja