Pihistä tai panosta - meikkejä kahdella hinnalla

15.2.2017

KUMPAAN VAIHTOEHTOON SINÄ PÄÄDYT? </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Kukapa ei joskus olisi haaveillut ylellisestä luksustuotteesta, jonka ulkomuoto kielii kalliista designista ja sisältö vuosia kestäneestä, vaivalloisesta tutkimustyöstä. Joskus samantyylisen tuotteen saattaa kuitenkin saada edullisemmin - vaikka kyseessä ei olisi täysin sama tuote, monelle se on riittävän hyvä. Mikäli taas on joutunut kitkuttelemaan taloudellisesti ja lompakossa on kerrankin ylimääräistä, voi arkisen halvemman vaihtoehdon sijaan silkasta mielihyvästä napata selektiivisen hyllyn tuotteen.

Jokainen meistä käyttää rahojaan eri tavoin, pihistäen ja panostaen eri tuoteryhmissä. Tähän artikkeliin on koottu meikkituotesuosituksia kahdesta hintaluokasta - oletko sinä panostaja vai pihistäjä?

Superkestävä meikkivoide

Rimmel London Lasting Finish 25HR Nude Foundation - Meikkivoide, joka kestää ja kestää! Tarvitsit sitten arkeen erityisen pysyvän meikkivoiteen tai juhlapäivään peittävän ja silti luonnollisen lopputuloksen, on Rimmel London Lasting Finish Nude loistava valinta. Hinta: 12,40 euroa.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF 15 - Uudistunut kestosuosikki! Uudistunut Teint Idole Ultra -meikkivoide tuntuu iholla entistä miellyttävämmältä ja sen ylellinen pakkaus näyttää meikkipussissa tyylikkäältä. Monipuolisesta sävyvalikoimasta löytyy useimmille ihonsävyille sopiva vaihtoehto. Hinta: 45,10 euroa.

Heleä poskipuna

IsaDora Perfect Blush - Ihana, samettisen pehmeä koostumus tuo kasvojen iholle heleän ja pitkäkestoisen sävyn. IsaDora Perfect Blush -poskipuna sisältää runsaasti kauniisti häivyttyviä väripigmenttejä, jotka tekevät punan käytöstä erityisen helppoa. Hinta: 10,80 euroa.

Clinique Cheek Pop - Clinique Cheek Pop -poskipuna antaa kasvoille luonnollista ja eloisaa sävyä, joka ei näytä iholla puuteriselta. Kauniin poskipunan silkkisen pehmeä koostumus antaa heleän sävyn, jonka voimakkuutta on mahdollista lisätä tuotetta kerrostamalla. Ihana kuviointi! Hinta: 24,30 euroa.

Nestemäinen huulipuna

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Lip Lingerie - NYX Lip Lingerie on erittäin suosittu, kestävä huulipuna, jonka kevyt, nestemäinen koostumus jättää huulille upean mattapinnan. Saatavilla on runsas valikoima erilaisia luonnollisia sävyjä, jotka levittyvät huulille niiden muotoja mukaillen ja luovat vastustamattoman lopputuloksen. Hinta: 9,80 euroa.

bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor - bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor on nestemäinen huulipuna, jonka pitkäkestoinen koostumus jättää hulille kevyeltä tuntuvan mattapinnan. Huulipunan peittävät väripigmentit ovat sulautuneet silkkiseen koostumukseen, joka liukuu huulille vaivatta ja jättää niille luonnollisen mattaisen nudesävyn. Ihon kuivumista ennaltaehkäisevä koostumus! Hinta: 29,30 euroa.