Sinun nudesi ei ole minun nudeni

16.12.2017

Eri sävyiset ihot vaativat myös erilaisia nude-sävyjä. Tästä nestemäisestä huulipunasta löytyy 10 kaunista nude-sävyä! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Olen vaaleaihoinen suomalainen, jonka ei ole koskaan tarvinnut pysähtyä miettimään tarkemmin nude-nimellä kutsuttavia meikkisävyjä. Löydän niiden joukosta helposti omaan väritykseeni sopivat vaihtoehdot ja minulla on ollut mielessäni selkeä ajatus siitä, millaisia esimerkiksi nude-sävyiset huulipunat ovat. En ollut ajatellut asiaa tarkemmin ennen kuin eräs ystäväni eräänä päivä totesi jotain tärkeää: "Sinun nudesi ei ole minun nudeni."

Nude-sävyt ajatellaan tavallisesti tavallisesti luonnollisen vaaleiksi meikkisävyiksi, jotka ovat mahdollisimman lähellä ihon omaia sävyjä ja lähes huomaamattomia. Nude-sävyistä meikkituotetta etsiessä törmää tavallisesti laajaan kirjoon erilaisia beigen sävyjä, mutta totuus on, että ne edustavat vain varsin suppeaa ihosävyjen kirjoa, josta läheskään jokainen ei löydä väritykseensä luonnollisesti sulautuvia vaihtoehtoja.

Kuva: Instagram @bareminerals

Saman huomion on viimeaikoina tehny moni meikkiyritys ja päätynyt lanseeraamaan meikkituotteitaan huomioiden niiden sävyvalikoimassa entistä laajemman asiakasjoukon. Esimerkiksi bareMinerals lanseerasi vähän aikaa sitten uuden bareMinerals barePRO Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 -meikkivoiteen, josta on tarjolla huikeat 30 sävyä.

bareMinerals on lanseerannut lisäksi mm. nestemäisen bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor -huulipunan, jonka sävyvalikoima koostuu kymmenestä erilaisesta nude-sävystä. Nämä sävyt ovat erinomainen todiste siitä, kuinka laaja kirjo sävyjä nude-käsitteen alle mahtuu.

Erilaisia ihon ja huulten sävyjä imartelemaan kehitettyjen nestemäisten huulipunien peittävät väripigmentit ovat sulautuneet sen silkkiseen, huulille vaivatta liukuvaan koostumukseen, joka jättää huulille pitkäkestoisen, luonnollisen mattaisen nude-sävyn. Samalla sen kosteuttavat ainesosat auttavat ehkäisemään huulten kuivumista.

Hinta 29,30 eur

Kuva: Instagram @bareminerals_sverige

Löydät nestemäisen bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor -huulipunan myynnistä täältä.

eleven Christmas Calender -joulukalenterin 17. luukku sisälsi tutustumiskokoisen bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor -huulipunan.

Mikä on nude-puna on suosikkisi? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ

Näillä siveltimillä syntyy helposti onnistunut meikki

Suosikkituote helppoon huulimeikkiin

11 kosmetiikkasuosikkia juuri nyt