Swiss Clinic Skin Roller - kotikäyttöinen mikroneulausrulla

12.3.2017

Lue, mistä mikroneulauksessa on kyse, kuinka oikea neulakoko valitaan ja miten rullaa käytetään!

 

Mikroneulaus on tämän hetken suurimpia ihonhoidon trendejä. Pienen pienillä neuloilla päällystetty rulla saattaa erehdyttävästi muistuttaa keskiaikaista kidutusvälinettä, mutta on tosiasiassa kaukana siitä ja kykenee tekemään iholle ihmeitä ilman kipua.Mitä mikroneulaus on?

Mikroneulauksen ideana on rullata ihon pinnalle pieniä mikrokanavia, jotka toimivat paitsi aktiiviaineiden kuljetusväylinä myös ihon uudistumista tehostaen valitusta neulakoosta riippuen. Mikroneulauksen avulla voidaan saada apua esimerkiksi aknearpiin, juonteisiin, ryppyihin, pigmenttimuutoksiin ja ihon sameuteen. Mikroneulauksella iho saadaan luulemaan, että se on vaurioitunut, jolloin uusien ihosolujen tuottaminen tehostuu.

Yksi suosituimmista mikroneulauslaitteista on Swiss Clinic Skin Roller, joka on varustettu 540 japanilaisesta kirurginteräksestä valmistetulla mikroneulalla. Vain muutaman minuutin rullailu luo iholle jo noin 300 000 mikrokanavaa. Erityisen suosittuja ovat kasvojen ihonhoitoon tarkoitetut 0,2 mm ja 0,5 mm rullat, joista ensimmäinen on tarkoitettu erityisesti parantamaan ihonhoitotuotteiden imeytymistä ja jälkimmäinen tehostamaan ihon uudistumista.Mikä mikroneulausrulla sopii tarpeisiini?

0,2 mm rullan neulat luovat mikrokanavia aivan ihon pinnalle ja rulla on kehitetty erityisesti tehostamaan ihonhoitotuotteiden sisältämien aktiiviaineiden imeytymistä, parantamaan ihon verenkiertoa ja ehkäisemään ryppyjen syntymistä. 0,2 mm rullaa voi käyttää myös silmänympärysiholla (ei kuitenkaan liikkuvalla luomella) ja pienehköjen arpien hoidossa.

0,5 mm rullan piikit menevät aavistuksen verran syvemmälle, jolloin sen ihon uudistumista tehostava vaikutus korostuu. 0,5 mm rulla on täydellinen käytettäväksi ihon ikääntymistä ehkäisevässä ja uudistumista tukevassa hoidossa. Rulla sopii käytettäväksi ryppyjen ja juonteiden sekä selkeämpien arpien hoitoon.Kuinka mikroneulauslaitetta käytetään?

Mikroneulaus perustuu ihon pinnan lävistäviin neuloihin, joten hyvästä hygieniasta huolehtiminen on esisijaisen tärkeää. Swiss Clinic on kehittänyt oman Sanitizing Spray -suihkeen, jonka E-vitamiinia ja aloe veraa sisältävä koostumus sopii käytettäväksi sekä ihon että Skin Roller -laitteen puhdistukseen.

Koska mikroneulaus saa ihon herkästi punoittamaan, suositellaan sitä tehtäväksi iltaisin, jotta iho saa levätä yön yli. Käytä Skin Rolleria kuljettamalla sitä edestakaisin liikkein puhdistetulla iholla. Käytä vertikaalisia, horisontaalisia sekä viistottuja liikkeitä ja jatka rullausta yhteensä noin 5-7 minuutin ajan. Älä kiirehdi rullatessasi.

Paras lopputulos syntyy, kun levität iholle käsittelyn jälkeen Swiss Clinic Rejuvenating Serum -hoitoseerumin, joka pääsee imeytymään iholle tehokkaasti Skin Rollerin luomien mikrokanavien ansiosta. Muista puhdistaa rulla aina huolella käytön jälkeen.

Iho punoittaa tavallisesti mikroneulauksen jälkeen, minkä lisäksi verenkierron aktivoituminen saattaa saada sillä aikaan lievää kuumotusta. Tämä on kuitenkin normaalia ja iho rauhoittuu aamuun mennessä.Onko mikroneulaus turvallista?

Kotikäyttöön suunniteltuja 0,2 mm ja 0,5 mm pituisilla piikeillä varustettuja rullia on turvallista käyttää, kunhan niitä käytetään ohjeiden mukaisesti. 0,2 mm ja 0,5 mm neulat eivät mene iholla niin syvälle, että niiden käyttö saisi aikaan verenvuotoa. Hygieniasta huolehtiminen on erityisen tärkeää ja Skin Roller tulee puhdistaa desinfiointiaineella jokaisen käyttökerran jälkeen. Skin Rolleria on myös suositeltavaa säilyttää sen omassa kotelossa.

Kuinka usein Skin Roller tulisi vaihtaa?

Swiss Clinic suosittelee, että Skin Roller vaihdettaisiin uuteen 3-4 kuukauden käytön jälkeen, mikäli laitetta on käytetty suositusten mukaisesti vuorotellen 5-7 päivän käytön ja yhtä pitkien taukojaksojen välillä.

Käyttökokemuksia Skin Rollerista

Käytän itse 0,2 mm rullaa, jolla on ollut positiivinen vaikutus iholleni. Se tehostaa selvästi hoitotuotteiden imeytymistä ja tekee ihostani heleämmän näköisen. Selkeimmän vaikutuksen olen huomannut silmänympärysihollani, joka ikääntymisen ensimmäiset merkit ovat erityisesti kuivuuden vuoksi alkaneet ensimmäisenä näkyä. Silmänympärysihoni näyttää ja tuntuu sileämmältä.

Olen kokeillut myös 0,5 mm rullaa, mutta olen kokenut 0,2 mm rullan sopivammaksi oman ihoni tarpeille. Kummallakaan rullalla rullaaminen ei tuntunut iholla kivuliaalta - oikeastaan rullaminen tuntui samalta, kuin olisin painellut ihoani tarranauhan pistelevämmällä puolella.

Löydät kaikki saatavilla olevat Swiss Clinic -tuotteet täältä.