Syksyn 2017 hiustrendit

23.8.2017

SYKSYN 2017 HIUSMUOTI ON TÄYNNÄ LUONNOLLISIA SÄVYJÄ, RENTOUTTA JA HUOLETTOMUUTTA. LUE JA INSPIROIDU! <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Jos hiustrendejä hallinnut värikäs unicorn hair tai satumaisen hempeät pastellisävyt eivät ole olleet juttusi, on meillä sinulle ilouutisia: syksyn 2017 hiusmuoti on täynnä luonnollisia vivahteita! Muita tulevaa syksyä hallitsevia trendejä ovat rentous ja huolettomuus. Nyt hiukset leikataan ja värjätään niin, ettei kampaamokäyntien välillä tarvitse pitää turhan tiheää tahtia. Lompakkokin kiittää!

Hair painting -raidoitus

Hair painting tarkoittaa hiusosioiden raidoittamista vapaalla kädellä. Tavallisesti vaalennusaineella tehtävä hair painting eroaa aiemmin trendinä olleesta balayage-raidoituksesta siten, että siinä vaalennetaan sekä hiusosion ala- että yläpuoli. Balayage-raidoituksessa vaalennetaan vain hiussuortuvan yläpuoli ja sen alapuoli jätetään tummemmaksi ns. low-light-efektin luomiseksi. Hair painting -menetelmällä tehdyt raidat sulautuvat hiuksiin luonnollisen kauniisti ja niiden huolettoman sijoittelun ansiosta tyvikasvusta ei tarvitse stressata.

Strobing

Valoa tuovien meikkituotteiden avulla tehtävä kasvojen muotoilu eli trendikäs strobing on tuotu nyt myös hiuksiin. Tämän hiustrendin on väitetty sopivan lähes jokaiselle, sillä siinä värit levitetään hiuksiin nimenomaan kasvonpiirteet ja luonnollinen hiusväri huomioiden.

Hiusten strobingissa tukkaan tuodaan valoa eri sävyisiä vaaleita raitoja käyttäen, mutta toisin kuin perinteisessä raidoituksessa, pyritään strobingissa nimenomaan luomaan luonnollinen lopputulos, joka ei varsinaisesti näytä värjätyltä ja auttaa korostamaan hiusten sijaan kasvoja. Tämän trendin kohdalla voitaisiinkiin puhua myös anti-age-värjäyksestä, sillä oikein toteutettuna se tuo nuorekasta hehkua kasvoille.

Lämmin vaalea

Sano hyvästit hopeashampoille, sillä vaaleiden hiusten ei enää tarvitse olla tuhkaisen viileät. Alkavaan syksyyn tuovat lämpöä erilaiset hunajaisen vaaleat vivahteet. Hiuksissa näkyy edelleen paljon monisävyisyyttä, mutta vaaleiden hiusten kokonaisilme on lämmin ja pehmeä.

Tuhkanruskeat kutrit

Yksi uusista ilmiöistä on kuitenkin siirtää viileät ja tuhkaiset sävyt vaaleista hiuksista ruskeisiin hiuksiin. Savuisen ruskeat hiukset ovat selvästi aiempaa harmaita hiuksia suosinutta trendiä vähemmän radikaali vaihtoehto ja niissä luonnollisen ruskeaan sävyyn on lisätty kevyt, viileä taitto.

Syksyinen blorage

Väri-ilottelut eivät ole kuitenkaan täysin väistyneet luonnollisempien säyjen tieltä - ne ovat vain saaneet hieman syksyisemmän ja syvemmän vivahteen. Siinä missä keväällä ja kesällä värikkäiden hiusten pohjana oli vahvasti vaalennettu tukka, joka sai esimerkiksi trendikkään punaoranssin blorage-sävyn suorastaan hehkumaan, suositaan nyt lempeämmän sävyn luovia pohjia. Tämän ansiosta trendikäs blorage-sävykin on saanut uuden, luonnollisemman vivahteen, joka houkuttelee arkaileviakin kokeilemaan uutta hiusväriä.

Rennot lettikampaukset

Oli hiuksissa sitten millainen väri tahansa, on ne sidottu tänä syksynä löysälle ja huolettomalle letille. Parhaimmillaan tällaiset letit ovat tietysti pitkissä hiuksissa, mutta jos hiusten pituus ei meinaa riittää kunnolliseen lettiin, ei silti tarvitse huolestua: putoilevat hiussuortuvat ja hieman sinnepäin menevät kutrit ovat nimenomaan se tämän syksyn juttu!