Syksyn 2017 meikissä hehkuu metalli

31.8.2017

HYVÄSTI MATTA, TERVETULOA SÄIHKYVÄT METALLISÄVYT! <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Mattatrendin valtakausi näyttää olevan päättynyt ja syksyn 2017 suurin kosmetiikkatrendi ovat metallinhohtoiset meikkituotteet. Metallinhehkua nähdään paitsi kynsilakoissa ja silmämeikeissä, myös huulilla ja jopa kulmakarvoissa.


Kuva: YSL Night 54 Collection

Metallinhohtoisten luomivärien avulla syntyy niin kevyitä kuin intensiivisiäkin silmämeikkejä. Vaaleat, helmiäishohtoiset luomivärit kirkastavat katsetta ja niihin on helppoa yhdistellä myös tummempia sävyjä. Vaaleita helmiäisluomivärejä voi käyttää myös korostustuotteina esimerkiksi poskipäillä ja kulmaluulla. Tummien metallinhohtoisten luomivärisävyjen avulla syntyy puolestaan upeita smoky eyes -meikkejä, jotka häivyttyvät utuisiksi mattaisia sävyjä huomattavasti helpommin.

YSL Mascara Vinyl Couture

Myös mattapunat on aika vaihtaa helmiäishehkuisiin ja metallisina hohtaviin sävyihin. Nyt huulet saavat kiiltää ja säihkyä rohkeasti! Rohkea sipaisee metallinhohdetta myös kulmakarvoihin ja ripsien kärkiin esimerkiksi kullankimalteisella Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture N°8 I'm The Fire -päällysmaskaralla.

Kuva: Clarins Graphik Autumn 2017 Collection

Metallitrendi näkyy vahvasti suurien kosmetiikkamerkkien vuoden 2017 syyskokoelmissa. Clarins Graphik Autumn 2017 Collection -meikkikokokoelman sininen ja nudebaige Ombre Matte -luomivärit näyttävät iholla lähes sulalta metallilta ja Blush Prodige Illuminating Cheek Colour -poskipunan Golden Pink -sävyssä raikkaan vaaleanpunaista sävyä on täydennetty ihoa heleyttävällä kultaisella hohteella.

Kuva: Lancome Olympia Le-Tan Collection

Lancômen syksyn 2017 meikkikokoelma on tehty yhteistyössä leikkisistä pikkulaukuistaan tunnetun suunnittelijan Olympia Le-Tanin kanssa ja kokoelman tähtituote on upea Olympia's Wonderland Palette -meikkipaletti, jonka sisältämät luomivärit hehkuvat trendikkäissä metallinsävyissä.

Kaiva siis esiin metalliset suosikkisävysi ja täytä meikkipussiasi uusilla metallisilla trendisävyillä!

Shoppaile syksyn 2017 meikkitrendiin sopivia metallinhohtoisia meikkejä täältä.