Syksyn trendikkäin meikki syntyy yhdellä tuotteella

21.9.2017

TEE HELPPO JA NOPEA MEIKKI NÄILLÄ MONITOIMITUOTTEILLA! <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Jos kuulut aamu-unisten joukkoon ja aamumeikissä sinulle on tärkeintä sekä nopeus että helppous, innostut taatusti syksyn suurimmasta meikkitrendistä. Tänä syksynä one colour makeup eli yhdellä sävyllä tehty meikki on pinnalla kaikkialla, mikä tarkoittaa tietysti, että meikin voi luoda kasvoille ennätysajassa.


Upeaan silmämeikkiin ei välttämättä tarvita useita sävyjä. Tänä syksynä silmämeikki luodaan käyttäen yhtä luomiväriä, jonka voimakkuutta voidaan haluttaessa vaihdella tuotetta kerrostamalla ja häivyttämällä. Kun tuotteen valitsee oikein, voi samaa tuotetta käyttää silmäluomien lisäksi myös poskipunana ja huulimeikkinä.

Näillä tuotteilla syntyy helposti trendikäs yhden sävyn meikki:


the Balm Frat Boy Shadow/Blush

Lämpimän aprikoosinen, hennosti hohtava sävy tuo poskille pehmeän hehkun. Tuotteen puuterimainen koostumus sopii käytettäväksi paitsi poskipunana, myös luomivärinä. Puuterinen tuote häivyttyy ja kerrostuu kauniisti, mikä mahdollistaa erilaisten lopputulosten vaivattoman luomisen.

Pixi MultiBalm

Monikäyttöinen meikkipuikko tuo sävyä sekä huulille että poskille. Hoitava puikko sisältää aloe veraa, karitevoita ja ruusuöljyä, jotka suojaavat ihoa. Puikon voidemainen koostumus muuttuu levittäessä pehmeän puuteriseksi ja sen raikas sävy tuo kasvoille hehkua välittömästi. Luonnollisen kuulaasta sävystä voidaan tehdä intensiivisempi kerrostamalla tuotetta.

rms beauty Master Mixer

Helmiäishohtoisen meikkituotteen iholle sulava koostumus sopii käytettäväksi niin poskipäillä, nenänvarressa, kulmaluulla, silmäluomilla kuin jopa huulillakin. Ruusukultaisen hehkun iholle tuovaa tuotetta voi käyttää sekä yksinään että muiden meikkituotteiden päällä, mikä tekee siitä entistäkin monipuolisemman.

Katso videolta, kuinka monipuoliseksi rms beauty Master Mixer kasvomeikissä taipuu:Kokeile myös väritöntä yhden tuotteen meikkiä!

Kulttituotteeksi muodostunut Elizabeth Arden Eight Hour Cream on täydellinen monitoimituote, jonka avulla syntyy vaikka koko meikki. Hoitavaa voidetta voidaan käyttää kiinnittämässä kulmakarvat muotoonsa ja tuomassa ripsille kiiltoa. Kulmaluulle, poskipäille ja nenänvarteen sipaistuna se toimii korostustuotteen tavoin heleytämässä ihoa. Monitoimivoide ajaa täydellisesti myös sävyttömän huulikiillon virkaa. Klassikovoidetta voidaan käyttää myös kynsinauhavoiteena ja silottamassa pörröisiä hiuslatvoja.