Tältä näyttävät syksyn 2017 meikkilookit

5.9.2017

INSPIROIDU SYKSYN 2017 UPEISTA MEIKKIKOKOELMISTA! <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Syksyn 2017 meikeissä korostuu erityisesti metallin hehku ja täyteläiset meikkisävyt. Kokosimme yhteen syksyn upeimmat meikkikokoelmat ja niihin kuuluvat tuotteet. Tutustu lookkeihin ja inspiroidu!Clarins Graphik Autumn Collection

Clarinsin syysmeikki tekee meikkaamisesta hauskaa leikkiä, jonka avulla jokainen voi ilmaista itseään. Hypnoottisia ja houkuttelevia sävyjä sekä graafisia linjoja korostava meikki tuo silmät esiin ja antaa huulien hehkua raikkaissa sävyissä.

Tuotteet:

Löydät kokoelman tuotteet täältä.

YSL Night 54

Syksyn ylellisin meikkikokoelma on täynnä kimallusta ja säihkettä. YSL Night 54 -meikkikokoelma on saanut inspiraationsa ikonisesta Studio 54 -yökerhosta ja sen meikit säihkyvät kilpaa discopallon kanssa.

Tuotteet:

Löydät kokoelman meikkituotteet täältä.

Lancôme Olympia Le-Tan Collection

Olympia's Wonderland -meikkikokoelma on luotu yhdessä pariisilainen suunnittelijan Olympia Le-Tanin kanssa. Meikkikokoelma on suloinen, mutta samaan aikaan täynnä tyyliä, klassisuutta ja linjakkuutta. Kokoelmassa näkyy Olympia Le-Tanille ja Lancômelle molemmille yhteistä olevat asiat: rakkaus väreihin, viaton aistikkuus sekä tunnuksenomainen pariisilainen tyylikkyys.

Tuotteet:

  • Olympia's Wonderland Palette - Upean keräilypaletin sisältä löytyvät poskipunat, luomivärit ja huulipunat herättävät henkiin 50-luvun glamourin nykyaikaisella tavalla.
  • Wonderland Cushion Highlighter - Tyynyyn imeytetty korostustuote antaa hehkua kasvojen iholle.
  • Matte Shaker Olympia Le-Tan - Upeat mattasävyt antavat huulille syvän ja intensiivisen värin, joka kestää pitkään._
  • L'Absolue Rouge Le Bisou Olympia Le-Tan - Kolme ikonista Lancômen klassikkosävyä on herätetty uudelleen henkiin: punainen Rouge de Rose -sävy vuodelta 1955, viininpunainen Anémone-sävy vuodelta 1959 ja oranssinpunainen Olympia-sävy vuodelta 1980.
  • Olympia Le-Tan Le Vernis - Olympia Le-Tan on suunnitellut syksyn 2017 meikkikokoelmaan neljä tyylilleen uskollista vintage-henkistä kynsilakkaa, joiden sävyt sointuvat yhteen kokoelman muiden tuotteiden kanssa.
  • Artliner Olympia Le-Tan - Metallinhehkuisissa nestemäisissä rajaustuotteissa on suositusta Artliner-rajaustuotteesta tuttu tarkka kärki, jonka avulla on helppoa piirtää graafisia linjoja.
  • Monsieur Big Olympia Le-Tan Mascara - Näyttävää volyymia ja pituttaa antavan ripsivärin pakkaus on koristeltu hauskoilla yksityiskohdilla.

Katso kaikki kokoelman tuotteet täältä.

IsaDora Autumn Legends

IsaDora Autumn Legends -meikkikokoelma yhdistää täyteläisiä sävyjä, jotka ovat saaneet inspiraationsa ylellisistä materiaaleista kuten sametista, silkistä ja sifongista sekä 70- ja 80 -luvusta.

Tuotteet:

Löydät kaikki kokoelman tuotteet täältä.

CND Nightspell Collection

Pitkäkestoisista kynsilakoistaan tunnetun CND-merkin syksyn kynsilakkakokoelma muodostuu yöllisistä, kuutamon valaisemista sävyistä. Kuusi helmäishohtoista kynsilakkasävyä ovat täynnä draamaa ja särmää.

Tuotteet:

Tutustu kokoelmaan täällä.