Talvi-ihon kolme toivetta: kosteutta, kosteutta ja kosteutta

11.1.2017

KATSO HELPOT VINKIT IHONHOIDON PARANTAMISEKSI TALVELLA! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Suomen talviolosuhteet ovat koettelemus paitsi pukeutumiselle, myös ihonhoidolle. Kylmä viima, vaihteleva ilmankosteus ja koneellinen ilmastointi ovat yhdistelmä, joka takuulla vaikuttaa kaikkein karskeimpaankin ihoon. Talvella ihoa kiristää, polttelee, pistelee ja kutittaa, eikä kylmän ja lämpimän ilman vaihtelu tunnu hyvältä. Argh, voisiko talvella edes joskus ulkoilla ilman iho-ongelmia?!

Helpoin tapa auttaa talvella oireilevaa ihoa on lisätä ihonhoitorutiiniin kosteuttavia tuotteita. Koko pakkaa ei tarvitse laittaa uusiksi, vaan jo yhden tai kahden tuotteen lisäämisellä on merkittävä vaikutus ihon kuntoon. Hyvin kosteutettu iho sietää ilmanalan vaihteluja paremmin ja tuntuu läpi päivän kivemmalta.

Vaikka muutaman kerran viikossa käytettävän naamion vaikutus tuntuu pieneltä, se ei tosiassa ole sitä. Naamio on tarpeellinen tehotuote, jota voi käyttää myös kuuriluontoisesti muutaman päivän peräkkäin - esimerkiksi valmistellessa ihoa laskettelulomaan. Arkena naamion voi levittää vaikkapa aamutoimien ajaksi ja helpottaa siten myös meikin levitystä tasaiselle, kosteutetulle iholle. Kasvonaamio on kerrassaan mahtava kotihoitotuote, jonka tarve korostuu etenkin haastavina vuodenaikoina.

  • N ügg Hydrating Face Mask on näppärä, kerta-annospakkaukseen pakattu kosteuttava naamio. Naamion ravitseva koostumus kosteuttaa ja täytelöittää kuivaa sekä kosteusköyhää ihoa. Kameliankukan siemenöljyä, spirulinauutetta ja aloe veraa sisältävä raikastava geelinaamio auttaa häivyttämään iholta kuivia läiskiä, vähentämään kiristelyn tunnetta ja palauttamaan ihon heleyden.

  • Biotherm Life Plankton Mask on valloittava uutuus, jonka voi jättää iholle vaikuttamaan yön ajaksi. Biotherm-uutuus on ihoa rauhoittava ja intensiivisesti korjaava kasvonaamio, joka helpottaa punoittavan ja ärtyneen ihon oloa tehokkaasti.

  • Lumene LÄHDE Hydration Recovery on raikkaan tuoksuinen, tehokosteuttava geelinaamio kaikille ihotyypeille. Kasvonaamion uusi vesi-geelikoostumus yhdistää puhtaan pohjoisen lähdeveden mineraalipitoiseen koivun mahlaan. Ihosta tulee raikas ja syväkosteutettu!

Erilaiset ihonhoitosuihkeet ovat olleet pinnalla jo pitkään ja ne ovatkin oiva lisä kenen tahansa ihonhoitoon. Suihke tuo kosteutta iholle pitkin päivää ja etenkin moni toimistotyöntekijä on löytänyt suihkeista avun kiristelevään ihoon. Suihketta voi käyttää sekä meikin alla että päällä. Ihana, raikas tunne on taattu!

  • REN Flash Defence Anti-Pollution Mist -suihke on kaupungissa asuvan valinta, sillä se suojaa ihoa ilmansaasteilta. Kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus auttaa ehkäisemään vapaiden radikaalien haitallisia ja ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä vaikutuksia.

  • Elizabeth Arden PRO Hydrating Antioxidant Spray on tehokas, hyaluronihappoa sisältävä suihke. Kevyt suihke sisältää lisäksi luonnollisia kosteuttajia ja tehokkaita antioksidantteja, jotka auttavat huoletimaan ihon hyvinvoinnista ja suojaamaan ihoa päivän aikana.

  • Pixi Glow Mist -suihke antaa iholle paitsi kosteutta, myös kirkkautta ja heleyttä. Arganöljyä sisältävä suihke sopii erityisen hyvin kosteusköyhälle ja pintakuivalle iholle, jossa näkyy uupumuksen ja väsymyksen merkkejä.

Kuulostaa hiukan tylsältä, mutta tärkein askel ihon hyvinvointiin on sisäinen, riittävä kosteutus. Veden juonti on helppo unohtaa kiireessä, joten kätevin tapa lisätä veden nauttimista on mukana kulkeva juomapullo. Toki kauniista pullosta juominen on mukavampaa kuin moneen kertaan käytetystä, kulahtaneesta ja muovinmakuisesta limsapullosta.

  • bkr valmistaa älyttömän ihania juomapulloja, jotka eivät sisällä muovista tuttuja myrkkyjä kuten ftalaatteja tai BPA:ta. Lasinen pullo ei eritä veteen mitään makua, vaan vesi on aina miellyttävän raikasta nautittavaksi. bkr-pulloista on saatavilla kolmea eri kokoa, joista pienin mahtuu mukaan käsilaukkuun. Päivittäisen vedenjuonnin suosituksen täyttäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!