Tämä pikakaunistava mutanaamio tekee ihmeitä kolmessa minuutissa

14.12.2017

Älä tingi ihonhoidosta edes ajanpuutteen vuoksi. Listasimme 6 syytä, joiden vuoksi olemme rakastuneet tähän kasvonaamioon! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Naamiohetki on täydellinen tilaisuus ottaa itselleen aikaa arjen keskellä. Aina siihen ei kuitenkaan ole mahdollisuutta, mutta se ei silti tarkoita, että ihonhoidosta tulisi tinkiä. Joskus onkin parasta turvautua nopeasti vaikuttavaan kasvonaamioon, joka tekee kaiken mahdollisen jo parissa minuutissa.

Kauneustiimimme rakastaa hemmotella itseään kasvonaamioilla, jotka oikeuttavat heittäytymään sohvalle pariksikymmeneksi minuutiksi ja viettämään hetken Netflixiä katsellen. Harmi kyllä tähän ei ole aina aikaa tai jaksamista, joten suosikkituotteisiimme kuuluu myös kasvonaamio, joka tekee iholle ihmeitä jo kolmessa minuutissa.

Kuva: Instagram @biotherm

Kuusi syytä, miksi rakastamme Biotherm Skin Best Wonder Mud -kasvonaamiota:

1. Ei vie aikaa

Tämä kolmessa minuutissa vaikuttava kasvonaamio on mitä parhain tuote tarttua silloin, kun ei ole ylimääräistä aikaa. Se energisoi rankan päivän väsyttämää ihoa silloin, kun illalla tahtoo vain harjata hampaat ja kaatua sänkyyn. Se on täydellinen silloin, kun uupunut äiti onnistuu sulkeutumaan rauhassa kylpyhuoneeseen ja saamaan viisi minuuttia omaa aikaa. Se on täydellinen myös silloin, kun ilta on päässyt venymään pitkäksi ja herääminen on aamulla jäänyt viimetippaan, mutta kasvot kaipaavat pikaista pelastusta. Naamio sopii erinomaisesti myös miehille esimerkiksi valmistelemaan kasvot parranajoa varten.

2. Syväpuhdistaa ihon kuivattamatta sitä

Kasvonaamio sisältää mineraalisavea, joka syväpuhdistaa ihoa ja auttaa imemään ihohuokosista niitä tukkivaa talia. Koska naamio vaikuttaa iholla vain muutaman minuutin, ei se ehdi imeä itseensä iholta liikaa kosteutta. Kasvonaamio sisältää lisäksi myös ihoa kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat tekemään ihosta pehmeän ja ravitun tuntuisen.

3. Kuorivat mikromuovit on korvattu murskatuilla aprikosinkivillä

Tämän naamion käyttämisestä ei tarvitse ottaa huonoa omaatuntoa, sillä naamion sisältämät ihoa kuorivat rakeet on valmistettu murskatusta aprikoosinkivestä.

4. Tekee ihosta ihanan pehmeän ja heleän

Kun kasvonaamio on vaikuttanut iholla kolme minuuttia, huuhdellaan se kasvoilta ihoa hellästi hieroen, jolloin se pääsee kuorimaan kasvoilta kuollutta ihosolukkoa. Ihon kuorinta auttaa myös elvyttämään ihon mikroverenkiertoa, mikä tukee kasvonaamion ihoa kirkastavaa ja heleyttävää vaikutusta. Iholle jää ihanan pehmeä tunne, joka suorastaan kutsuu silittelemään omaa poskea!

5. Sisältää antioksidantteja

Yksi merkittävistä ihoa samentavista tekijöistä ovat kaupunki-ilman rasitteet kuten ilmansaasteet. Kasvonaamio sisältää antioksidanttista astaksantiinia, joka auttaa torjumaan ihon ennenaikaista ikääntymistä aikaansaavien vapaiden radikaalien vaikutuksia ja tuomaan iholle sen nuorekkuutta ylläpitävää suojaa.

6. Täydellinen tuote ennen meikkausta

Koska naamio ei vie paljon aikaa ja tuo iholle välittömiä vaikutuksia, on se mitä täydellisin tuote valmistelemaan kasvot meikkausta varten. Naamio imee iholta liiallisen talin sekä jättää kasvoille heleältä näyttävän ja pehmeältä tuntuvan pinnan, jolle meikkipohjatuotteet pääsevät vaivatta levittymään. Lisäksi iholle jää todella raikas tunne.

Kuva: Instagram @biotherm

Hinta: 49,50 eur / 75 ml_

Löydät Biotherm Skin Best Wonder Mud -kasvonaamion myynnistä täältä.

eleven Christmas Calender -joulukalenterin 15. luukku sisälsi matkakokoisen Biotherm Skin Best Wonder Mud -kasvonaamion.

Mikä on oma suosikkinaamiosi? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ

K-Beauty School: Taianomaiset kangasnaamiot

K-Beauty School: Yönaamiot

Vallankumouksellinen uutuus: kuiva kangasnaamio!