Uusi trendi: Multi-Misting

21.5.2017

MULTI-MASKINGIN JÄLKEEN VUORONSA SAA MULTI-MISTING. LUE, MISTÄ MULTI-MISTINGISSA ON KYSE! <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Useammalla kasvonaamiolla toteutettava multi-masking on varmasti monille jo tuttu konsepti, mutta nyt parrasvaloihin astuu multi-misting!Supersuosittu kosmetiikkamerkki Pixi on tunnettu paitsi kulttituotteeksi nousseesta ihoa heleyttävästä Glow Tonic -kasvovedestään myös monipuolisesta valikoimastaan kasvosuihkeita. Merkin valikoimasta löytyy niin monta erilaista suihketta, että niiden keskellä iskee suoranainen valinnan vaikeus ostopäätöstä tehdessä. Iloinen uutinen onkin, ettei suihkeita valitessa enää suinkaan tarvitse tyytyä yhteen tuotteeseen: suihkeita voi nimittäin yhdistellä omalle iholleen optimaalisen lopputuloksen luomiseksi!

Multi-misting-konseptin ideana on käyttää useampaa kasvosuihketta, jotka yhdessä käytettyinä täydentävät toisiaan. Varsinkin kesällä ohuet ja raikkaat suihkeet ovat täydellinen tapa tuoda iholle kosteutta, suojaa ja virkistystä vaivatta ja nopeasti.

Pixi Hydrating Milky Mist

Pixi Hydrating Milky Mist -kasvosuihke on täydellinen tuote kosteuttamaan ihoa ilman raskasta tunnetta. Kasvosuihkeen maitomainen, hyaluronihappoa sisältävä kosteuttava koostumus sopii niin kuivalle kuin pintakuivallekin iholle, mutta se on myös erinomainen valinta kosteuttamaan seka- ja rasvoittuvaa ihoa, sillä se ei jätä iholle rasvaista tunnetta. Suihke sopii käytettäväksi sekä ennen meikkausta että ennen yövoidetta, minkä lisäksi sitä voidaan käyttää päivän aikana tuomassa helpotusta kiristelevälle iholle.

Pixi Vitamin Wakeup Mist

Pixi Vitamin Wakeup Mist auttaa paitsi kosteuttamaan ihoa myös heleyttämään sitä. Ihoa energisoiva vitamiinipommi tuo virkistystä samealta näyttävälle ja väsyneelle iholle mm. appelsiiniveden, sitrusuutteiden, laventelin ja arginiinin voimin. Suihke jättää iholle raikkaan tunteen ja sen miedon sitruksinen tuoksu herättää aisteja. Myös tämä suihke sopii käytettäväksi niin meikin kuin kosteusvoiteenkin alla sekä heleyttämässä ihoa päivän aikana.

Pixi Sun Mist

Pixi Sun Mist on yksi kesäkauden kätevimpiä tuotteita. Suihkutettava aurinkosuojatuote sisältää suojakertoimen 30 ja tuntuu kevyeltä iholla. Tuote sopii loistavasti esimerkiksi meikkivoiteen alle ja sitä on helppoa lisäillä iholle päivän aikana. Meikkipohjan päälle suihke ei välttämättä kuitenkaan sovi, sillä vaikka sen suihke onkin hienojakoista, saa sitä levittää käsillä hieman.

Pixi Glow Mist

Pixi Glow Mist sopii täydellisesti kerrostettavaksi muiden suihkeiden päälle ja lisäämään samealta näyttävän ihon hehkua välittömästi. Ennen käyttöä ravistettava suihke sisältää propolista, aloe veraa, hedelmäuutteita sekä 21 luonnollista öljyä, joka sekä kosteuttavat että ravitsevat ihoa. Suihke antaa iholle kaunista kuulautta, minkä ansiosta se on mitä loistavin tuote pelastamaan esimerkiksi puuterimaisten meikkipohjatuotteiden samentaman ihon.

Pixi Makeup Fixing Mist

Kasvosuihkeet ovat myös kätevä tapa parantaa meikkipohjan kestoa. Pixi Makeup Fixing Mist on ruusuvettä ja vihreää teetä sisältävä suihke, joka on kehitetty nimenomaan parantamaan meikkipohjan kestoa ja ehkäisemään meikin kasaantumista ihohuokosiin ja kasvojen juonteisiin. Samalla suihke tuo iholle raikkaan tunteen ja kosteuttaa ihoa.

Oma suosikkiyhdistelmämme?

Ihon pohjustus kosteuttavalla Hydrating Milky Mist -suihkeella, suojaaminen Sun Mist -suihkeella ja meikin kiinnitys Makeup Fixing Mist -suihkeella. Lopuksi kasvojen hehkua lisätään Glow Mist -suihkeella ja käsilaukussa kulkee päivällä mukana Vitamin Wakeup Mist huolehtimassa, että iho on täydellisen kosteutettu ja näyttää heleän virkeältä koko päivän!