Uutuus: Reverie

11.10.2017

ELEVENIN VALIKOIMASSA ON UUSI TUOTEMERKKI! </br></br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Reverie on uusi tuotemerkki elevenin valikoimassa. Amerikkalainen hiusstylisti Garrett Markenson perusti hiustenhoito- ja muotoilutuotteita valmistavan Reverie-tuotemerkin vuonna 2009. Lue lisää Reverie-suosikeistamme.

Kaikki Reverie-tuotteet ovat 100% vegaanisia ja luonnonmukaiset ainesosat on tuotettu vastuullisesti. Läpinäkyvyys on avainasemassa merkin tuotannossa ja Reverie -tuotteet hyödyntävätkin Fair Trade- ja EcoCert-sertifioituja sekä pienten perheviljelmien tuottamia ainesosia.

Minimalistisen tyylikkäisiin pulloihin pakatut esteettiset Reverie-tuotteet ovat kaikki vegaanisia cruelty free -tuotteita eivätkä ne sisällä gluteenia. Luonnonmukaiset hiustuotteet eivät sisällä myöskään sulfaatteja, silikoneja, parabeeneja, ftalaatteja, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, glykoleja tai petrokemikaaleja.

Tässä meidän suosikkimme Reverie-tuotteista:

Reverie CAKE Restorative Scalp Treatment

Reverie CAKE on hiuspohjaa hoitava, suojaava ja rauhoittava seerumi, joka auttaa tukemaan hiusten kasvua. Kaikille hiuslaaduille sopiva, hiuspohjaan jätettävä seerumi hyödyntää mm. omenan kantasoluja, joilla on todistetty olevan hiusnystyjen ikääntymistä hidastava vaikutus sekä pilkottua valkolupiinin proteiinia, jolla on korjaavia ja uudistavia ominaisuuksia.

Reverie MARE Mediterranean Sea Mist

Reverie MARE -suolasuihke hyödyntää riisinsiemenistä saatavaa uutetta, joka vahvistaa hiuksia ja antaa niille volyymia. Suolasuihkeen sisältämä leväuute paksuntaa hiuskuituja, korostaa hiusten kiiltoa ja auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Suolasuihkeen vaniljan, bergamotin, sitruunan ja mantelin muodostama tuoksu kuljettaa mielen hetkessä eteläiseen Italiaan.

Reverie EVER Recovery Hair Oil

Reverie EVER -hiusöljy yhdistää täyteläisen marula-öljyn, vastuullisesti tuotetun skvalaanin ja harvinaislaatuisen merikaalin, jotka yhdessä muodostavat ylellisen tuotekoostumuksen. Hiusöljy silottaa ja ravitsee hiuksia sekä auttaa korjaamaan hiusvaurioita ehkäisten hiusten haaroittumista. Samalla se auttaa ehkäisemään hiusvärin haalistumista, lisäämään hiusten joustavuutta ja kiiltoa sekä vähentämään muotoilulaitteiden kuumuuden aikaansaamia hiusvaurioita.

Lisää vegaanisia tuotteita löydät täältä!