Vallankumouksellinen uutuus: kuiva kangasnaamio!

30.11.2017

Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask -kangasnaamion aktiiviaineet on imeytetty sen kuituihin, joista ne vapautuvat naamion päästessä kontaktiin ihon kanssa. <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Naamioteknologia kehittyy jatkuvasti ja viimeisimmän trendiaallon harjalla ratsastavat erilaiset kangasnaamiot. Edistyksellisimpiin uutuuksiin lukeutuu ehdottomasti uusi Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask, joka ravitsee ihoa ilman, että sen kangas tuntuu tippaakaan kostealta.

Perinteisesti kangasnaamioiden salaisuus on niiden ihoa tehokkaasti kosteuttavassa ja hoitavassa seerumissa, jonka imeytymistä iholle tehostetaan kangasnaamiolla. Kun seerumilla kyllästetty ja kosteutta tehokkaasti pidättävä kangas asetetaan kasvoille, saa iho imeä itseensä rauhassa sitä kosteuttavaa seerumia ilman, että seerumi haihtuu ilmaan.

Kuivanaamio onkin ajatuksena mielenkiintoinen, sillä sen toimintaperiaate on täysin erilainen. Itseasiassa sen tuotekehityksessä on jopa käyty ideavarkaissa vaateteollisuuden puolella: kangasnaamion aktiiviaineet on uutettu vallankumouksellisella tavalla kankaaseen, minkä ansiosta naamiossa ei ole tarvinnut käyttää ollenkaan vettä. Teknologia kulkee nimellä Wearable Skincare Technology ja siinä aktiiviset ainesosat pääsevät vapautumaan kankaasta ja imeytymään ihon eri kerroksiin kankaan tullessa kontaktiin ihon kanssa.

Ainutlaatuinen Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask -kangasnaamio on muotoiltu asettumaan tiivisti kasvoja vasten. Koska naamio ei sisällä seerumia, ei se kiinnity iholle kuten tavalliset kosteat kangasnaamiot. Tämän vuoksi naamiossa on kahdet korvalenkit, jotka saavat sen pingottumaan kasvoille korvien taakse kiinnittyen.

Naamio tuntuu iholle asettaessa kuivalta ja ihoa kehotetaan hieromaan hellästi naamion päältä, jotta naamion aktiiviaineet pääsevät vapautumaan iholle. Tuntuu oudolta ajatukselta, että kuivasta kankaasta voisi irrota iholle sitä ravitsevia ja kosteuttavia tehoaineita, mutta naamion vaikutusajan jälkeen moderni teknologiaa saa vakuutettua käyttäjän: ihon pinta todellakin tuntuu vartin vaikutusajan jälkeen siltä, kuin sille olisi levitetty kevyttä, ihoa ravitsevaa seerumia.

Kangasnaamio lupaa mm. kosteuttaa ihoa, häivyttää siltä juonteita sekä tasoittaa ihon sävyä. Koska naamio jättää iholle täyteläisen ravitun tunteen, näyttää ihon pinta tosiaan tasaisemmalta sekä sävynsä että tekstuurinsa puolesta. Kun iho on kosteutettu ja ravittu, näyttää se välittömästi myös sileämmältä. Naamio lupaa lisäksi, että sen iholle lataamien tehoaineiden vaikutus jatkuu jopa kahdeksan tunnin ajan, mikä on kuulemma huomattavasti pidempään kuin tavallisissa kangasnaamioissa, joiden aktiiviaineet vaikuttavat yleensä vain noin 45 minuutin ajan.

Yhtä kangasnaamiota voi käyttää kasvoilla jopa kolme kertaa. Naamion voi taittaa käytön jälkeen kokoon ja asettaa takaisin suljettavaan pussiin, mikä tuntuu kätevältä ajatukselta. Tavalliset kangasnaamiot saattavat jättää iholle tahmean tunteen ja tuntuvat usein parhaalta käyttää iltaisin ennen nukkumaanmenoa, mutta Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask -kangasnaamio jätti iholle niin miellyttävän tunteen ja heleän lopputuloksen, että se sopii loistavasti käytettäväksi myös ihon pikakaunistukseen ennen meikkipohjan levitystä.

Hinta 29 euroa / 1 kpl (3 käyttökertaa)

Löydät Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask -kangasnaamion myynnistä täältä.

eleven Christmas Calender -joulukalenterin 1. luukku sisälsi tämän uutuustuotteen.

Kerro kommenteissa omat kangasnaamiosuosikkisi!

LUE MYÖS NÄMÄ

K-Beauty School: Taianomaiset kangasnaamiot

K-Beauty School: Yönaamiot

Megatrendi: Innovatiiviset misellituotteet