Vegaanin kosmetiikka: ihonhoito

23.10.2017

KATSO SUOSITUKSEMME VEGAANISISTA IHONHOITOTUOTTEISTA! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Vegaanisuus on trendi paitsi ruokavaliona, myös kokonaisvaltaisena elämäntapana. Vegaani ei käytä eläintuotteita missään muodossa ja usein ne on helpointa karsia ensinksi ruokavaliosta. Moni haluaa toteuttaa vegaani-ideologiaa myös kosmetiikan parissa ja vegaanikosmetiikka onkin tämän hetken nouseva trendi.

Kokosimme yhteen suosittuja, koostumukseltaan vegaanisia tuotteita ihonhoidon saralta. Kaikki vegaanituotteemme löytyvät Vegaaneille-sivun alta.

Ihon puhdistus


Estelle & Thild Biocleanse Multi-Action Cleansing Gel - Estelle & Thildin puhdistusgeeli on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja sopii erinomaisesti myös herkän ihon puhdistukseen. Hajusteeton puhdistusgeeli rauhoittaa ja kirkastaa ihoa tuoden sille miellyttävän tunteen. Aloe vera tasapainottaa herkkää ja helposti ärtyvää ihoa. Puhdistusgeeli poistaa iholta sekä meikin että päivän aikana kertyneen lian ja sopii myös kasvojen puhdistukseen aamuisin.

Pixi Glow Tonic - Pixin suosittu Glow Tonic on erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle sopiva, kevyesti kuoriva kasvovesi. Kasvovesi paitsi viimeistelee ihon puhdistuksen, myös heleyttää sameaa ja kuivaa ihoa. Glow Tonic sopii käytettäväksi päivittäin tai muutaman kerran viikossa kirkastavana hoitona.

Neal's Yard Remedies Frankincense Hydrating Facial Mist - Neal's Yard Remedies valmistaa luomukosmetiikkaa, joka täyttää vaativat Soil Association -sertifikaattikriteerit. Frankincense-linjan kasvosuihke on ihana virkistys pitkin päivää ja soveltuu käytettäväksi päivittäin. Kasvosuihke on mahtava myös meikin päälle suihkutettuna!

Ihon kosteutus ja hoito


Weleda Pomegranate Firming Face Serum - Weledan kiinteyttävä seerumi on valmistettu täysin luonnonmukaisista ainesosista. Seerumi sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat ennaltaehkäisemään ihon kuivumista ja juonteiden syntyä. Seerumi tukee ihon täyteläisyyttä ja pitää sen kosteustasapainon kunnossa.

100% Pure Organic Coffee Bean Caffeine Eye Cream - Kofeiinia ja vihreä tee -uutetta sisältävä silmänympärysvoide laskee ihon turvotusta ja aktivoi pintaverenkiertoa. 100% Puren silmänympärysvoide tukee myös ihon uudistumista ja auttaa hoitamaan ikääntymisen merkkejä antioksidanttien voimin.

Naobay Oxygenating Cream Moisturizing - Naobayn ECOCERT-sertifioitu kasvovoide on nopeasti imeytyvä mutta kosteuttaa silti intensiivisesti. Lukuisia kasviöljyjä sisältävä koostumus sopii erinomaisesti meikin alle. Ihana, puinen pakkaus on tyylikäs lisä kylppärin kaappiin!

Muut vegaaniset tuotteet niin ihonhoidon, meikkien kuin hiustuotteidenkin saralla löydät Vegaaninen kosmetiikka -osiosta. Vinkkaa omat vegaani-suosikkisi kommenteissa!