Viisi trendikästä silmänrajausta

18.4.2017

JOS OLET KYLLÄSTYNYT PERINTEISIIN RAJAUKSIIN, VOIT HAKEA INSPIRAATIOTA NÄISTÄ VARIAATIOISTA! <br></br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Trendikkäitä meikkilookkeja silmäillessä huomio on jo pitkään kohdistunut skarppeihin silmänrajauksiin, jotka on luotu tarkkaa jälkeä tekevillä tusseilla. Jos perinteiset rajaukset ovat alkaneet kyllästyttää, hae inspiraatiota näistä variaatioista!


Sharp Eyeliner

Skarppi ja suoralinjainen rajaus on helppo klassikko, josta saa näyttävän pidentämällä rajauksen häntää ja korostamalla sen graafista linjaa. Rajaus syntyy helpoiten rajaustussilla, jonka avulla rajauksen paksuutta voi säädellä ja jonka kynämäisen pitkästä varresta saa tukevan otteen.

Kokeile: Rimmel London ScandalEyes Thick & Thin Eyeliner

All Over Eyeliner

Lisää rajauksen näyttävyyttä luomalla kaksoisrajaus, jonka avulla voit korostaa tai muokata silmän muotoa. Kiinnitä erityistä huomiota siihen, että pidennät rajausta silmän sisänurkasta saadaksesi ylemmän rajauksen yhdistymään ripsirajan rajauksen kanssa luontevasti. Valitse rajaustuotteeksi kapeakärkinen tussi, jonka avulla on helppoa luoda tarkkoja yksityiskohtia.

Kokeile: Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen

Dotting Eyeliner

Pistestä koostuva rajaus on leikkisä tapa korostaa silmiä. Rajaus syntyy helpoiten kapeahkolla rajaustussilla ja saatavilla on myös rajaustusseja, joide kärki on jo valmiiksi pallomainen, mikä tekee niistä täydellisiä pisterajauksien luomiseen!

Kokeile: L'Oréal Paris Super Liner Black n Sculpt

Graphic Eyeliner

Leikittele graafisilla linjoilla ja pudota pala rajausta alaluomelle! Tällaisten rajausten luomiseen suosittelemme käytettäväksi paksumpaa rajaustussia, jonka muotoiltu kärki mahdollistaa paksujen rajausten tarkan piirtämisen.

Kokeile: IsaDora Bold Tip Eyeliner

Ombre Eyeliner

Lisää rajauksiin ripaus väriä ja kokeile siirtää ombre-trendi ripsirajaan! Valitse toisiinsa sulautuvat sävyt ja yhdistele niistä liukuvärjäystä jäljitellen sävyä vaihtava rajaus.

Kokeile: NYX PROFESSIONAL MAKEUP Vivid Brights Eyeliner