Vuoden 2017 suosituimmat kosmetiikkatuotteet

22.12.2017

Näitä tuotteita asiakkaamme ostivat vuonna 2017 - kurkista muiden ostoskoreihin! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Kukapa ei olisi utelias kuulemaan, mitä kosmetiikkatuotteita muut ovat vuonna 2017 shoppailleet. Kokosimme yhteen listan vuoden 2017 ostetuimmista tuotteista. Joko olet kokeillut näitä kaikkia tuotteita?

ghd V Gold Classic Styler

Tämä muotoilurauta on ollut suosikkituote siitä lähtien, kun se vuonna 2011 lanseerattiin eikä ihme. Laadukkaan muotoiluraudan avulla on vaivatonta niin suoristaa, taivuttaa kuin kihartaa hiuksia ja sen raudat liukuvat hiuksissa vaivatta. Laite lämpenee automaattisesti optimaaliseen muotoilulämpötilaan vain 30 sekunnissa ja sen pitkä, 2,6 metrin johto takaa, että vaivaton hiustenmuotoilu onnistuu myös silloin, kun pistorasia ei ole peilin vieressä.

178,50 EUR

FOREO LUNA Play Plus Fuchia -kasvoharja

FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaitteet ovat suositumpia kuin koskaan ja lukeutuvat myös kauneustiimimme suosikkeihin. Kätevän kokoinen puhdistuslaite hyödyntää silikonisia harjaksia, jotka ovat jopa 35 kertaa tavallisia harjaksia hygieenisempiä. Värähtelevä puhdistuslaite auttaa syväpuhdistamaan ihohuokoset ja kirkastamaan ihoa. Ihonpuhdistus tehostuu hellävaraisesti ja ihosta tulee uskomattoman pehmeän tuntuinen ja heleän näköinen. Tämä laite on must have -hankinta jokaiselle!

49,50 EUR

JorgObé Peel Off Mask

Tämä savea hyödyntävä musta kasvonaamio on ollut suomalaisten suosikkituote sukupuoleen katsomatta. Kasvonaamio imee ihohuokosista tehokkaasti epäpuhtauksia ja kuivuu ihon pinnalle mustapäät, kuolleen ihosolukon ja muut epäpuhtaudet mukanaan kiskovaksi kalvoksi. Kasvonaamion irrottaminen ja siihen kiinni jääneiden mustapäiden näkeminen on aina yhtä palkitsevaa!

24,70 EUR / 100 ml

Pixi Glow Tonic

Pixi Glow Tonic on kosmetiikkapiirien kulttisuosikki. Kaikille ihotyypeille sopiva kasvovesi sisältää 5% glykolihappoa, joka kuorii ihoa hellästi samalla kun se myös kosteuttaa sitä. Kasvovesi sisältää lisäksi mm. alue veraa, joka on tunnettu ihoa rauhoittavasta vaikutuksestaan. Oranssi neste tekee ihosta säteilevän heleän samalla kun se varmistaa, että muut ihonhoitotuotteet pääsevät imeytymään iholle tehokkaasti.

29,70 EUR / 250 ml

Mario Badescu Drying Lotion

Jos etsin loistavaa täsmähoitoa näppylöille, on tämä tuote ehdoton hankinta. Lasipulloon pakatun kulttituotteen pohjalla on vaaleanpunaista sakkaa, johon vanupuikko dipataan ja jota sitten sivellään yksitäisten epäpuhtauksien päälle. Täsmähoito rauhoittaa tulehdusta ja auttaa kuivattamaan finnin nopeasti. Pieni pullo on erittäin riittoisa ja tuote tuntuu riittävän loputtomiin.

16,80 EUR / 29 ml

Maria Nila Colour Care Colour Refresh, 0,20 Pearl Silver

Yksi suosituimpia vaaleiden hiusten sävyä taittavia tuotteita ja ylivoimaisesti suosituin sävyttävä hiusnaamio on kuluneena vuonna ollut veegaanisia hiustuotteita valmistavan Maria Nilan Colour Care Colour Refresh -hiusnaamio sävyssä 0,20 Pearl Silver. Hiusnaamio neutralisoi hiuksista keltaisia vivahteita erittäin tehokkaasti samalla kun se myös hoitaa hiuksia. Hiukset jäävät naamion jäljiltä pehmeän hoidetuiksi, mutta silti ryhdikkäiksi.

24,70 EUR / 300 ml

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder

Tämän ranskalaisen irtopuuterin ainutlaatuisuuden tuntee heti puuteria kostettaessa. Uskomattoman kevyt irtopuuteri sisältää hyaluronihappoa ja mikrokokoisia mineraaleja, jotka jättävät iholle ihastuttavan sileän tunteen ja mattaisen pinnan. Paitsi että puuteri sopii meikin kiinnitykseen, voi sitä käyttää myös meikin pohjustukseen ja jopa yövoiteen päällä, jolloin puuteri luo iholle kevyen, kosteutta sitovan hunnun, joka suojaa uudistuvia ihosoluja.

42,60 EUR / 10 g

Olaplex Hair Perfector No.3

Kampaajalla tehtävä Olaplex-käsittely auttaa tekemään hiusten vaalennuksesta mahdollisimman hellävaraista, minkä ansiosta sen avulla on mahdollista tehdä radikaalejakin vaalennusoperaatioita ilman, että hiuksista tulee purukumia. Olaplex-valmistaa myös hiusten kotihoitoon tarkoitettua tuotetta, joka auttaa rakennepaikkaamaan ja vahvistamaan hiuksia ja siten ehkäisemään niiden katkeilua. Tehotuotteesta tuli välittömästi sen myyntin tulon jälkeen asiakkaidemme suosikkeja!

26,70 EUR / 100 ml

Clarins Beauty Flash Balm

Clarins Beauty Flash Balm on jo pitkään ollut myydyimpiä Clarins-tuotteita, jolla on uskollinen kannattajajoukkonsa. Väsyneen ihon sankarituote heleyttää ja virkistää ihon välittömästi samalla kun se kosteuttaa ihoa ja auttaa napakoittamaan sitä. Oliivia ja taikapähkinää hyödyntävä tehotuote häivyttää iholta hentoja juonteita ja ihohuokosia samalla kun bisabolol auttaa tukemaan ihon nuorekkaan heleyden palautumisessa. Pikakaunistaja sopii käytettäväksi sekä kasvonaamiona että meikin alla.

34,60 EUR / 50 ml

Swiss Clinic Skin Renewal Gift Set

Swiss Clinic -mikroneulausrulla auttaa tukemaan ihon uudistumista stimuloimalla ihoa. Mikroneulausrullan pienet kirusrginteräksiset mikroneulat luovat iholle pienenpieniä mikrokanavia, joiden kautta hoitavat ainesosat pääsevät imeytymään iholle tehokkaasti. Rullan säännöllinen käyttö auttaa jopa korjaamaan, kirkastamaan ja elvyttämään ihoa. Laitetta voidaan käyttää raskausarpien, aknearpien, juonteiden, hiustenlähdön, selluliitin ja leikkausarpien hoidossa. Pakkaus sisältää rullan lisäksi seerumin, joka tukee rullauksen vaikutusta.

95,20 EUR

Cloud Nine The Touch

Cloud Nine The Touch -muotoiluraudan suosio perustuu paitsi siihen, että muotoilurauta liukuu hiuksissa vaivatta mahdollistaen sekä hiusten suoristuksen että kiharruksen myös siihen, että laitetta on helppoa ja nopeaa käyttää. Muotoilurauta lämpenee uskomattoman nopeasti ja rautojen lämpötilaa on mahdollista nostaa tai laskea levyjä toisiaan vasten napauttamalla. Tämä muotoilurauta on myös elevenin kauneustiimin suosikki!

Kerro omat vuoden 2017 suosikkituotteesi kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ

Nuorekkaampi iho kasvovedellä?

Vallankumouksellinen uutuus: kuiva kangasnaamio!

Esittelyssä hittituote: Pixi Glow Tonic