3 x kampaus ghd-tuotteilla

22.1.2018

Kunnollisilla tuotteilla hiusten muotoilu on helppoa. Katso ghd-videovinkit kampauksiin! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Hiustrendejä esitelleessä artikkelissa kerroimme, että tänä vuonna muodikkain hiustyyli on helppo, luonnollinen ja sisältää runsaasti tekstuuria. Kokosimme yhteen kolme video-ohjetta, joissa perehdytään ghd-muotoilulaitteiden käyttöön ja tämän hetken kuumimpiin tyyleihin. Tämän yksinkertaisemmaksi ei voi hiusmuotoilu enää tulla!

Psst! Juuri nyt tarjoamme kaikki ghd-tuotteet 20% edullisemmin. Tarjous on voimassa 31.1. asti normaalihintaisista tuotteista.

Moderni, suora hiustyyli

Hiusten suoristaminen on helpompaa, kun alla on huolellinen föönaus. Näin lopputulos on myös pitkäkestoisempi, eikä hiusten luonnollinen aaltoilevuus pääse sotkemaan suunniteltua tyyliä. Hmm, pitäisiköhän kokeilla sivujakausta toiselle puolelle...

Tyylin avaintuotteet: ghd Air Hair Professional Dryer -hiustenkuivaaja, ghd Platinum Black -muotoilurauta, ghd Style Root Lift Spray -tyvikohottaja.

Rento kiharanuttura

Rentous on päivän avainsana! Huolitellut kiharat pysyvät pitkään ja parilla pinnillä onnistuva hiustyyli on vaivaton valinta sekä illanviettoon että palaveriin. Kannattaa tsekata etenkin videon kohta, jossa kiharaa kierretään ja tupeerataan aavistuksen sormin: luonnollinen lopputulos on taattu.

Tyylin avaintuotteet: ghd Style Curl Hold Spray -kiharasuihke, ghd Curve Creative Curl Wand -kiharrin.

Lyhyt ja sähäkkä

Muotoiluraudat sopivat myös lyhyille hiuksille! Suoristusraudalla tekstuurin luominen lyhyisiin hiuksiin on nopeaa ja helppoa. Jo pienellä panostuksella hiukset näyttävät samalta kuin kampaamokäynnin jälkeen.

Tyylin avaintuotteet: ghd Style Root Lift Spray -tyvisuihke, ghd V Gold Classic Styler -muotoilurauta.

Kaikki ghd-tuotteemme löytyvät täältä ja 31.1. asti niistä saa huiman 20% alennuksen.

Mikä on sinun suosikkityylisi, mitä tulee hiuksiin? Käytätkö muotoilulaitteita arkena? Kommentoi!

LUE MYÖS NÄMÄ

Hiustrendit vuonna 2018

Pesetkö hiuksesi oikein?

Colorista - hiusväri, joka sopii persoonaasi