5 must-have-uutuutta syksyyn

2.9.2018

Näiden syysuutuuksien avulla lisäät ihon hehkua sekä parannat rusketuksen ja meikin kestoa!

Jos meiltä kysytään, on syksyssä tuoksukynttilöiden, villasukkien ja kuuman kaakaon lisäksi parasta tietysti uudet kosmetiikkatuotteet. Kokosimme viisi suosikkiamme, joiden avulla lisäät ihon hehkua sekä parannat rusketuksen ja meikin kestoa.

Lancôme Fix It Forget It Setting Spray

Varmista, että meikki kestää ja pysyy raikkaana läpi päivän. Meikinkiinnityssuihkeen kosteuttava, antioksidanttinen koostumus auttaa tekemään meikkipohjasta hikoilun- ja säänkestävän. Suihke sisältää innovatiivista piiyhdistelmää, joka auttaa pitämään ihon luonnollisen kauniina ja kiillottomana. Samalla hyaluronihappo auttaa varmistamaan, että iho pysyy kosteutettuna läpi päivän ja C-vitamiinia sisältävä kiiviuute sekä moringansiemenet tuovat iholle suojaa ilmansaasteilta.

Lue tuotteesta lisää.

Huxley Secret of Sahara Healing Mask; Keep Calm

Eteläkorealainen Huxley tunnetaan ihoa tehokkaasti kosteuttavista tuotteistaan, jotka lukeutuvat korealaisten lentoemäntien suosikkeihin. Merkin syväkosteuttava kasvonaamio auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ja rasittunutta ihoa raikastavan hyytelökoostumuksensa avulla.

Kasvonaamio sisältää tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa, antioksidanttista kaktusviikunan siemenöljyä, ihoa kirkastavaa tangeriiniuutetta sekä rohtosammakonputken uutetta, joka on tunnettu ihoa uudistavasta vaikutuksestaan. Hyytelömäinen kasvonaamio levittyy iholle helposti ja saa ihon tuntumaan raikkaalta sekä kosteutetulta välittömästi.

Lue tuotteesta lisää.

bareMinerals Gen Nude Cream Eyeshadow + Primer

Nopeuta aamutoimia valitsemalla monikäyttöinen bareMinerals Gen Nude Cream Eyeshadow + Primer -tuote, joka sopii paitsi käytettäväksi luonnollisen lopputuloksen luovana luomivärinä, joka tasoittaa silmäluomen sävyä, mutta myös meikin kestoa parantavana silmämeikinpohjustajana.

Silmämeikin pohjustavan luomivärin kevyt, ihoa tasoittava ja heleyttävä koostumus muuttuu iholle levittäessä lähes puuterimaiseksi. Tuotteen sisältämien mineraalien, kosteuttavan mangovoin ja antioksidanttisen vihreän teen ansiosta se myös hoitaa ihoa. Tuotteen silmäluomen sävyä tasoittava koostumus kirkastaa katseen kauniisti ja sen päälle on helppoa lisätä päivän aikana luomiväriä kestävän iltameikin luomiseksi.

Lue tuotteesta lisää.

Swiss Clinic Hydrating Self-Tan Pads

Pidennä rusketuksen kestoa helppokäyttöisillä rusketuslapuilla, joiden hoitavien aktiiviaineiden ansiosta ihosi ei kaipaa yöllä muita hoitotuotteita. Rusketuslappuihin uutettu hoitava tuotekoostumus antaa iholle täydellisen rusketuksen samalla kun se suojaa ihoa ja auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Rusketuslaput kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa auttaen tekemään siitä sileämmän sillä aikaa kun nukut. Helppokäyttöiset rusketuslaput eivät tahraa vaatteita tai lakanoita "Pillow Proof" -koostumuksensa ansiosta.

Lue tuotteesta lisää.

Pixi Retinol Tonic

Retinolit ovat tämän syksyn kuumimpia ainesosia, joita yhä useampi tuotemerkki hyödyntää tuotteissaan. Retinoli auttaa tehostamaan ihon uudistumista, minkä ansiosta se on täydellinen tehoaine häivyttämään iholta hentoja juonteita ja epäpuhtauksien jättämiä jälkiä sekä tasoittamaan ihon pintaa.

Pixi Retinol Tonic -kasvovesi sisältää hitaasti vapautuvaa retinolia, joka auttaa lisäämään ihon hehkua. Retinolikasvoveden sisältämät tehokkaat antioksidantit ja kasviperäiset aktiiviaineet hoitavat ihoa tehden siitä sileämmän ja pehmeämmän näköisen samalla kun ne myös rauhoittavat ihoa. Päivittäiseen käyttöön sopivaa kasvovesi on odotettu seuraaja suositulle Pixi Glow Tonic -kasvovedelle.

Lue tuotteesta lisää.

Katso kaikki uusimman tuotteemme täältä.