5 parempaa tapaa viettää ystävänpäivää

4.2.2018

Ystävänpäivää ei tarvitse viettää bestiksen tai deitin kanssa. Listasimme huomattavasti parempia vaihtoehtoja, joilla päivästä voi nauttia laatuseurassa. <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Ystävänpäivästä on Suomessakin tulossa amerikkalaiseen tapaan rakastavaisten ja kyyhkyläisten juhla, johon kuuluu treffeillä käyntiä ja muuta hempeilyä. Treffisuunnitelmien ei kuitenkaan tarvitse kuulua jokaisen ystävänpäivän aktiviteetteihin ja me keksimme heti viisi erilaista ideaa, joilla ystävänpäivää voi viettää omassa, mitä parhaimmassa seurassaan.

Tee itsellesi jalkakylpy ja katso YouTubesta lapsuuden lempparisarjaasi

Upota jalat lämpimään veteen ja avaa läppäriltä se lapsuuden lempparisarjasi, jota niin rakastit, mutta jota et enää kehtaisi muiden seurassa katsoa. Oli kyseessä sitten Alfred J. Kwak, Tohtori Sykerö tai Muumit, on niitä kaikkia (ihan oikeasti) hauskaa katsoa aikuisena ja jopa vuosikymmenten tauon jälkeen. Kuka muistaa Vili Vilperin?

Kokeile uutta suoraväriä ja hengaa virttyneissä vaatteissa

Oletko aina halunnut kokeilla, miltä näyttäisit pinkillä vihreällä, violetilla tai sinisellä tukalla? No anna palaa nyt! Vedä päälle ne ah, niin ihanat virttyneet vaatteet, jotka muut aina käskevät jo heittää pois, mutta joissa on niin ihanaa hengata ja levitä tukkaan fantasioidesi mukainen suoraväri. Muista kuitenkin lukea pikkupräntit, sillä vaikka suoravärit tavallisesti huuhtoutuvat hiuksista muutamalla pesukerralla, voi esimerkiksi sininen väri jämähtää vaaleisiin hiuksiin hyvinkin pysyvästi.

Luo kasvoillesi täysi sotamaalaus ja vedä ykköset päälle

Nyt on täydellinen hetki kokeilla juuri niitä kaikkia mahtavia juttuja, joita olet nähnyt muiden tekevät Instagramissa, blogeissa ja YouTubessa. Kokeile kunnon contouria, testaa onnistuuko cut crease -luomivärityyli, katso miltä sininen huulimeikki näyttäisi (sekoita huulirasvasta ja puuterimaisesta luomiväristä oma sävysi ensihätään) ja testaa, kuinka paljon korostustuotetta oikeasti on jo liikaa. Muista dokumentoida kaikki kännykkääsi kuvavirtaan ja käytä kuvia tarvittaessa piristämään vaikka sitä ihanaa ystävääsi, joka ymmärsi jättää sinut tänään rauhaan.

Tee omat kosmetiikkatuotteesi ja juonna niitä tehdessä kokkausohjelmaa

Anna luovuudelle siivet ja helli ihoasi keittiön antimilla. Sokerista ja oliiviöljystä saa päästä varpaisiin sopivan kuorinnan, hunajasta jo jogurtista ihanan kasvonaamion ja loput ideat syntyvätkin sitten jo ihan itsestään keittiön kaappeja availemalla. Tärkeintä tässä kokailussa ovat tietysti asiaan kuuluvat kommentit, jotka naurattavat itseäänkin eniten ääneen sanottuna. Jos pokka riittää, löytyy Facebookista varmasti joku ryhmä, jossa kokkailunsa voi myös jakaa kiinnostuneille livelähetyksenä, mikäli ykinäisyyden tunne pääseekin yllättämään tai luot sellaisen mestariteoksen, ettei se pääse oikeaan arvoonsa ilman yleisöä.

Lakkaa varpaankynnet ja syö vähintään litra jäätelöä

Älä turhaan lakkaa sormenkynsiä, sillä se tarkoittaa, etteivät kätesi ole hetkeen käytettävissä. Lakkaa mielummin varpaiden kynnet, sillä lakkaamalla ne oikeutat mielellesi, että on täysin ookoo röhnöttää paikoillaan (kolauttaisit varpaiden kostean lakkapinnan kuitenkin johonkin, jos nousisit ylös). Samalla kätesi pysyvät täydessä toimintavalmiudessa mättämään suuhusi ainakin litran jäätelöä - josta ei muuten tarvitse nyt näillä treffeillä jakaa kellekään pisaaraakaan!

Miten vietät ystävänpäivää? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ

5 x ystävänpäivälahja - vinkit kauneustiimiltämme

Klassinen meikki ystävänpäivätreffeille

Tee ihonhoidosta mielen rauhoittava rituaali