5 uutuustuotetta kevääseen

15.4.2018

Kevät on uutuuksien aikaa ja poimimme niistä herkullisimmat esittelyyn. Katso, mitkä tuotteet valitsimme mukaan! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Kevät on uutuuksien aikaa. Me elevenillä rakastamme uppoutua uutuushuumaan ja fiilistellä ihania tuotteita. Poimimme kevään uusista tulokkaista suosikkimme, jotka tuovat piristystä niin meikkipussiin kuin kylppärin kaappiinkin.

Tänä keväänä ihonhoidossa keskitytään kuulaaseen ja heleään ihoon, ja meikkien puolella monipuolisiin kasvopaletteihin sekä luonnolliseen meikkipohjaan. Parfyymirintamalla ihastutaan puhtaisiin tuoksuihin.

CLEAN Fresh Linens EdP - CLEAN on tunnettu puhtaista ja raikkaista hajuvesistään, jotka imitoivat esimerkiksi puuvillan, sadeveden tai suihkunraikkaan ihon tuoksua. CLEAN Fresh Linens EdP tuo iholle pehmeän, auringossa kuivuneiden lakanoiden tuoksun. Hajuvesi sopii täydellisesti rentoihin kesäpäiviin, kuohujuoman siivittämälle piknikille ja ensimmäisiin auringossa nautittuihin mansikkamaistiaisiin.

By Terry Sun Designer Palette 2018 - By Terry kokoelmapaletit ovat vuodesta toiseen aina vain upeampia! Vuoden 2018 kasvopaletti sisältää kuusi upeaa sävyä, jotka sopivat käytettäviksi korostusväreinä, poskipunina ja aurinkopuutereina. By Terryn kasvopaletissa on ainutlaatuinen, hienojakoinen koostumus joka levittyy iholle pehmeänä kerroksena. Kesämeikin takuuvarma heleyttäjä!

Bonair Rose Illuminator Oil Drop - Helpoin tie kuulaaseen ihoon on lisätä ihonhoitorutiiniin muutama tippa öljyä. Bonairin öljyseerumi on nopeasti imeytyvä ja miellyttävän tuntuinen kasvoilla. Öljyseerumin runsas C-vitamiinipitoisuus kirkastaa ihoa ja öljyn lisäksi seerumi sisältää kosteutta ja täyteläisyyttä iholle tuovia ainesosia. Bonairin seerumi valmistelee ihon kesään ja hiljalleen lisääntyvään auringonvaloon optimaalisesti.

Pixi Rose Tonic - Suositun Pixi Glow Tonicin pikkusisko on kevään näppärin ihonhoitouutuus. Rauhoittava kasvovesi ei sisällä kuorivia ainesosia, vaan sen tehtävä on tasapainottaa ihon pH ja valmistella se hoitotuotteille. Ruusulta tuoksuva kasvovesi on erityisesti herkästi reagoivan ihotyypin suosikki, mutta toimii hyvänä kosteusboostina millä tahansa iholla.

Lancôme Skin Feels Good Foundation - Joskus sitä vain kaipaa luonnollisempaa meikkipohjaa, eikö vain? Lancômen uusi meikkivoide kosteuttaa ihoa kuin päivävoide ja tasoittaa ihonsävyä meikkivoiteen tavoin. Suojakerroin SPF 23 sopii hyvin kevään ensimmäisiin auringonsäteisiin ja läpikuultava lopputulos tekee meikistä raikkaan.

Mitä uutta aiot hankkia meikkipussiin tai ihonhoitorutiiniin tänä keväänä? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ:

Iho hehkumaan itseruskettajilla

Kevään 2018 meikkitrendit

Glow-meikin salat