5-vaiheinen korealainen ihonhoitorutiini

26.3.2018

Älä anna korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheiden laittaa päätä pyörälle, vaan lähesty sitä yksinkertaisemmin.

 

Korealaisen ihonhoitorutiinin yhteydessä viitataan usein 10-vaiheiseen ihonhoitoon, joka kieltämättä laittaa pään pyörälle. Jos haaveena on säteilevä ja täyteläisen kosteutettu iho, kokeile lähestyä sitä tämän helpotetun 5-vaiheisen rutiinin kautta.

Vaihe 1: Puhdista

Korealaisessa ihonhoidossa kaiken pohjana on kaksoispuhdistus, joka yhdistää öljyliukoisen ja vesiliukoisen ihonpuhdistustuotteen. Öljyliukoinen puhdistustuote auttaa poistamaan kasvoilta ensin meikin, liiallisen talin, aurinkosuojatuotteet ja muut öljyliukoiset ainesosat, jotta vesiliukoinen puhdistustuote pääsee syväpuhdistamaan ihoa.

Kaksoispuhdistuksen ansiosta ihosta tulee kirkkaamman näköinen ja ihonhoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan iholla paremmin. Voit lukea tästä artikkelista lisää tietoa kaksoispuhdistusesta.

Kokeile: Holika Holika All Kill Cleansing Oil To Foam Moisture on erityisesti kuivalle ja herkälle iholle sopiva puhdistusöljy, joka pesee kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet. Puhdistustuotteen vaahtoava öljykoostumus sisältää hyaluronihappoa ja hydrolisoitua kollageenia, jotka syväkosteuttavat ihoa intensiivisesti auttaen samalla rauhoittamaan ihoa sekä ylläpitämään sen kimmoisuutta ja kiinteyttä.

 

Vaihe 2: Kuori

Kuorinta on helpoin ja nopein tapa saada iho näyttämään välittömästi heleämmältä. Ihon kuorinta poistaa ihon pinnalla olevia kuolleita ihosoluja, jotka voivat saada ihon näyttämään samealta. Kuorinnan vaikutuksesta ihosta tulee kirkkaamman näköinen ja sileämmän tuntuinen, minkä ansiosta myös meikkituotteet levittyvät iholle paremmin.

Kokeile: Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel -kuorintageeli auttaa irrottamaan ihon pinnalta sille kertyneitä epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa samalla kun se auttaa ehkäisemään mustapäiden muodostumista. Ihoa pehmentävä ja kosteuttava kuorintageeli tekee ihosta pehmeämmän tuntuisen ja kirkkaamman näköisen. Kuorintageeli auttaa lisäksi häivyttämään laajentuneita ihohuokosia.

 

Vaihe 3: Hoida

Korealaiset hoitonesteet ja kasvoseerumit auttavat tehostamaan ihonhoitoa tuomalla iholle lisää kosteutusta ja kohdistamalla hoitotehonsa ihon erityisiin ongelmiin. Seerumin alla käytettävä hoitoneste täyttää ihon kosteusvarastot ja auttaa tehostamaan seerumin imeytymistä iholle. Erilaisten seerumien avulla iholle voidaan imeyttää sitä tehokkaasti hoitavia ainesosia kuten hyaluronihappoa, vitamiineja ja peptidejä.

Voit lukea tästä artikkelista lisää tietoa kosmetiikan tehoaineista.

Kokeile: Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule - Soothing -ampulli auttaa rauhoittamaan ärtynyttä, epäpuhdasta ihoa hoitavien ja antiseptisten ainesosiensa avulla. Seerumin tapaan käytettävä tehotuote tuo iholle raikkaan ja viilentävän tunteen samalla kun se kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kirkkaammalta ja nuorekkaammalta.


Vaihe 4: Kangasnaamio

Koreassa suositut kangasnaamiot tehostavat ihonhoitoa juottamalla iholle sitä täytelöittävää kosteutusta aktiiviaineita sisältävän seerumin avulla. Naamion kangas auttaa ehkäisemään seerumin haihtumista, minkä ansiosta iho saa rauhassa nauttia sitä hemmottelevista tehoaineista.

Kangasnaamioiden käytöstä voi lukea lisää tästä artikkelista.

Kokeile: Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet - Collagen -kangasnaamion sisältämä seerumi hyödyntää hydrolisoitua kollageenia, joka auttaa palauttamaan iholle sen menettävää kimmoisuutta. Kangasnaamio tekee ihosta pehmeän tuntuisen samalla kun hedelmähappopitoinen greippi heleyttää ihoa ja häivyttää siltä hentoja juonteita. Hyaluronihappo auttaa täyttämään ihon kosteusvarastot ja täytelöittämään ihoa.

 

Vaihe 5: Kosteuta

Viimeistele ihonhoito levittämällä kasvoille ihotyypillesi sopivaa kosteusvoidetta. Kosteusvoide auttaa lukitsemaan kosteuden ja aktiiviaineet iholle, jotta iho pysyy täyteläisen ja heleän näköisenä. Voit myös levittää iholle yöksi yönaamion, joka tuo iholle erityisen tehostettua hoitoa ilman, että tuotteessa on paksua tai rasvaista koostumusta.

Löydät täältä lisää tietoa korealaisista yönaamioista.

Kokeile: Holika Holika Honey Sleeping Pack Acerola -yönaamio hyödyntää mineraaleja, vitamiineja ja aminohappoja sisältävää hunajaa, joka ravitsee ihoa. Hunajan täyteläinen koostumus sitoo iholle tehokkaasti kosteutta ja auttaa ihoa pysymään kosteutettuna. Yönaamio auttaa paitsi pehmentämään kuivaa ja karheaa ihoa, myös täytelöittämään ikääntyvää ihoa, jolla ilmenee juonteita ja ryppyjä. Hunajaiselta tuoksuva ja tuntuva yönaamio sisältää 40% akerola-hunajaa, jonka C-vitamiini auttaa tekemään ihosta eloisamman näköisen.

Voit tutustua korealaiseen ihonhoitoon lisää tässä koko 10-vaiheisen ihonhoitorutiinin esittelevässä artikkelissa.

Löydät täältä koko korealaisen kosmetiikan tuotevalikoimamme.

Joko käytät korealaista kosmetiikkaa? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ:

Mitä on K-Beauty?

K-Beauty School: Ihon suojaaminen auringolta

Tehokkaampaa ihonhoitoa vain kolmella tuotteella