5 x ystävänpäivälahja - vinkit kauneustiimiltämme

26.1.2018

Mitä lahjaksi ystävälle, harrastuskaverille, rakkaalle? No kosmetiikkaa tietysti! </br> </br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Ystävänpäivä lähestyy ja mikä olisikaan ihanampi tapa muistaa ystävää, kuin ajatuksella valittu kosmetiikkatuote! Kauneustiimimme on poiminut valtavasta valikoimasta esille lahjoja, jotka sopivat kumppanille, kaverille ja pieneksi muistamiseksi.

Ilahtuisiko ystäväsi kaiverretusta huulipunasta, pienestä boostista ihonhoitoon tai vaaleanpunaisesta yllätyksestä? Nämä kaikki lahjaideat löytyvät valikoimastamme!

Kaiverrettu, persoonallinen lahja

Kaiverruta tuotteeseen oma tervehdys lahjansaajalle ja anna ikimuistoinen lahja. Kaiverruspalvelumme maksaa 3,90 euroa ja kaiverrettavaksi voit valita esimerkiksi luomiväripaletin, huulipunan, hajuveden tai kynsilakan. Suosittelemme erityisesti seuraavia lahjatuotteita:

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine - Kiiltopuna tuo huulille heleän sävyn, joka sopii erinomaisesti arkikäyttöön. Kiiltopunan hyaluronihappoa sisältävä koostumus auttaa pitämään huulet kosteutettuina jopa 8 tunnin ajan antioksidanttien ja pehmentävien ainesosien auttaessa pitämään ne pehmeinä. Helppo käyttää!

Emporio Armani Because It's You EdP - Because It's You sopii hurmaavalle ihmiselle, joka rakastaa hienostunutta ruusun ja makeita marjan ja vaniljan vivahteita. Viettelevä tuoksu ammentaa monipuolisesta elämänkokemuksesta ja intuitiosta. Tuoksu on täydellinen vastinpari Emporio Armani Stronger With You EdT -tuoksulle - tilaa toinen itsellesi.

Pieni, mutta tehokas lahja

Korealaiset kangasnaamiot ovat tämän hetken ihonhoitohitti. Tehokkaista naamioista löytyy jokaiselle ihotyypille omansa ja kortin kera annettava naamio on oiva lahja kenelle tahansa. Kangasnaamion myötä lahjoittaa ystävälle 20 minuuttia omaa aikaa ja heleämmän ihon. Kyllä kiitos!

K-Beauty-naamiosetit - Tarvitsetko lahjan useammalle? Osta kangasnaamiosetti, niin saat lahjat hieman edullisemmin. Settejä on useita ja niissä on hauskoja teemoja, kuten pelkistä hedelmänaamioista koostuva naamiopakkaus. Jos haluat hemmotella ystävää oikein kunnolla, lahjoita hänelle kaikki seitsemän naamiota... Takaamme, että saat kiitosta!

Vaaleanpunaista kosmetiikkaa

Vaaleanpunainen on itsestäänselvästi ystävänpäivän väri ja meikkituotteet sopivat väriteemaan hyvin. Meikkituotteiden suhteen ystävän makua kannattaa tiedustella etukäteen, jotta valituksi tulee tuote jolle on varmasti käyttöä.

Sigma Chroma Glow Shimmer and Highlight Palette - Korostustuotepaletti on monikäyttöinen, sillä sen sävyt toimivat kasvojen lisäksi myös silmäluomilla. Paletin sävyt loistavat samppanjan, hennon violetin ja vaaleanpunaisen sävyissä ja sopivat kaikille ihonsävyille.

Beautyblender Bubble - Söpö Beautyblender-meikkisieni tulee takuulla tarpeeseen jokaiselle. Vedellä kostutettava meikkisieni levittää meikkivoiteen iholle ja häivyttää voidemaiset tuotteet hetkessä.

Mitä aiot hankkia ystävänpäivälahjaksi? Kommentoi ja kerro omat vinkkisi!

LUE MYÖS NÄMÄ

Klassinen meikki ystävänpäivätreffeille

Nämä ovat tämän hetken suosituimmat kangasnaamiot

Näin saat hajuveden tuoksun kestämään ihollasi