Black Friday 2018 parhaat tarjoukset

21.11.2018

Kokosimme yhteet parhaat Black Friday tarjouksemme, joita ei kannata jättää hyödyntämättä!

Black Friday 2018 parhaat tarjoukset

Black Friday on riemukas shoppailukarnevaali, jonka aikana ostoskorit täyttyvät löytöjen ilosta. Kokosimme tähän artikkeliin parhaat tarjouksemme, joita ei kannata jättää hyödyntämättä. Tuotteita on Black Fridayn ajan myynnissä tarjoushintaan rajoitettu erä, joten näihin tarjouksiin on syytä tarttua äkkiä!

ghd Nocturne Platinum Styler

ghd Platinum -muotoilurauta tekee juhlakauden hiustenmuotoilusta vaivatonta. Uuden teknologian ghd Nocturne Platinum Styler -muotoilurauta on must have -tuote hiuksia usein suoristaville sekä niille, jotka tahtovat taivuttaa ja kihartaa hiuksiaan vaivatta.

Ergonomisesti muotoillun raudan patentoitu tri-zone™-teknologia muotoilee hiukset hellävaraisesti ylläpitäen tasaista, hiuksille optimaalista lämpötilaa. Hiusvärille hellä rauta vähentää hiusten katkeilua jopa puoleen lisäten hiusten kiiltoa jopa 20%. Ainutlaatuisen muotoilun ansiosta muotoiluraudan levyt asettuvat aina tasaisesti kohdakkain ja takaavat huippulaatuisen lopputuloksen. Muotoiluraudan mukana tulee tyylikäs säilytyskotelo sekä kaksi ghd Nocturne -kokoelman teemaan sopivaa OPI-kynsilakkaa.

Hinta: 135,90 EUR (norm. 247,90 EUR)
Osta nyt!

Clarins Hand & Nail Treatment Cream Clarins Hand & Nail Treatment Cream on käsivoiteiden klassikko, joka hoitaa sekä käsiä että kynsiä. Kosteuttavan käsivoiteen ravitsevat aktiiviaineet hellivät kuivaa käsien ihoa tuoden sille samalla suojaa ulkoisilta rasitteilta. Käsien ihosta tulee pehmeä, silkkisen sileä ja täyteläisen kosteutettu ilman tahmeaa tunnetta.

Hinta: 14,90 EUR (norm. 24,30 EUR)
Osta nyt!

Ole Henriksen Power Bright

Tämä tehohoito herättää samean ja väsyneen ihon hetkessä! Ihoa kirkastava Ole Henriksen Power Bright -kasvohoito auttaa hoitamaan ihon näkyviä ikääntymisen merkkejä kolmivaiheisella rutiinilla. Ammattilaislaatuisia koostumuksia hyödyntävä, ihoa intensiivisesti heleyttävä hoitopakkaus sisältää 25% C-vitamiinia sisältävän tiivisteen, joka auttaa häivyttämään kasvoilta juonteita ja ryppyjä. Kaksivaikutteinen kuorintanaamio heleyttää ja ravitsee ihoa ja iholle sulavan puhdistustuotteen pehmeä koostumus toimii synergiassa muiden tuotteiden kanssa herättäen ja raviten sameaa kasvojen ihoa.

Ihosta tulee kirkkaamman näköinen jo yhdellä käyttökerralla ja se saa upean Ole-hehkun. Pakkaus sisältää tuotteet kuuteen käyttökertaan.

Hinta: 41,70 EUR (norm. 41,10 EUR)
Osta nyt!

Biotherm Aquasource Cream for Dry Skin, 50 ml

Biotherm Aquasource Cream for Dry Skin -voiteen ravitseva koostumus kosteuttaa kuivaa kasvojen ihoa. Voide hyödyntää ihoa uudistavaa Life Plankton™ -tehoainetta sekä kosteutta iholle sitovaa mannoosi-sokeria, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja hyvinvointia. Täydellinen kosteusvoide kuivalle iholle iästä riippumatta!

Hinta: 23,80 EUR (norm. 38,90 EUR)
Osta nyt!

the Balm In theBalm of Your Hand

Monipuolinen the Balm In theBalm of Your Hand on täydellinen meikkipaletti kaikki-mulle-heti-nyt-tyypeille. Meikkipaletti sisältää joukon the Balmin suosituimpia tuotteita: 4 toisiinsa sointuvaa luomivärisävyä, 3 poskipunaa, mattaisen aurinkopuuterin, korostustuotteen sekä 2 huulimeikkisävyä. Näiden tuotteiden avulla syntyy jokaisen tilanteeseen sopiva look koska tahansa.

Meikkipaletti sisältää mm. Hot Mama -poskipunan, mattaisen Bahama Mama -aurinkopuuterin ja Mary-Lou Manizer -korostuspuuterin. Paletti Ttäydellinen tuote tutustuttamaan the Balmin suosituimpiin tuotteisiin!

Hinta: 25,80 EUR (norm. 43,00 EUR)
Osta nyt!

Boss Nuit Pour Femme EdP, 30 ml

Mustaan pulloon pakattujen tuoksujen olettaa usein olevan vahvoja, mutta Boss Nuit Pour Femme EdP -hajuvesi yllättää täysin. Hajuvesi onkin kuin pikkumusta mekko: yksinkertainen, tyylikäs ja sensuelli. Tämä tuoksu on aina muodissa ja tuo kantajalleen tyylikästä itsevarmuutta.

Hajuveden kepeässä tuoksussa yhdistyvät valkoinen persikka, vesimäiset tuoksunuotit sekä kukkaiset vivahteet, jotka sekoittuvat sammalen ja puun sensuellin kermaisiin sävyihin.

Hinta: 32,70 EUR (norm. 46,10 EUR)
Osta nyt!

Peter Thomas Roth Brightening Bubbling Mask

Peter Thomas Roth Brightening Bubbling Mask on ainutlaatuinen kasvonaamio, joka heleyttää kasvojen ihoa tasoittaen sen sävyä ja poistaen siltä samalla toksiineja. Poreilevan naamio tuo samealle iholle välitöntä virkistystä.

Kasvonaamion kosteuttava, antioksidanttinen koostumus tukee ihosolujen hapensaantia, johon ulkoisilla tekijöillä voi olla haitallisia vaikutuksia. Tuote hyödyntää FIFLOW®-yhdistettä, joka auttaa kuljettamaan iholle happea, häivyttämään hienoja juonteita ja ryppyjä sekä täytelöittämään ihon pintasolukkoa ja heleyttämään ihoa. Kasvonaamio tekee ihosta pehmeämmän tuntuisen ja nuorekkaamman näköisen.

Hinta: 31,70 EUR (norm. 63,70 EUR)
Osta nyt!

Ralph Lauren Big Pony Women #2 Pink EdT

Ralph Lauren Big Pony Women #2 Pink EdT on viettelevän ja spontaanin naisen tuoksu, jonka sensuellin makeissa sävyissä häivähtävät raikas karpalo ja makeat tonkapavut. Räiskyvällä Girl Powerilla ladattu hajuvesi sopii erinomaisesti sekä arkeen että juhlaan.

Hinta: 18,90 EUR (norm. 32 EUR)
Osta nyt!

ghd Gold Professional Styler - Pure Gold

ghd Gold Professional Styler -suoristusrauta on uusi, paranneltu versio ghd:n klassisesta Gold V Styler -muotoiluraudasta. ghd Gold Professional Styler takaa aiempaa versiota paremman suorituskyvyn, joka mahdollistaa helpon ja vaivattoman hiustenmuotoilun.

ghd Gold Professional Styler sisältää uuden Dual Zone -teknologian, joka varmistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn joka hetki. Suoristusrauta on käyttövalmis jo 25 sekunnissa ja sen paranneltu, ergonominen muotoilu helpottaa hiusten suoristamista ja kihartamista. Kaksi uuden sukupolven lämpösensoria takaavat, että lämpötila pysyy aina muotoilulle optimaalisena. Automaattinen mekanismi sammuttaa laitteen, kun se on ollut käyttämättömänä 30 minuutin ajan.

Hinta: 109,10 EUR (norm. 198,30 EUR)
Osta nyt!

Calvin Klein CK One Platinum EdT

Calvin Klein CK One Platinum EdT -hajuvesi tuo uuden ulottuvuuden ikonisten Calvin Klein CK One -tuoksujen jatkumoon. Dynaaminen tuoksu on yhtäaikaa sekä kuulas että vahva. Sekä naisille että miehille sopivan jaetun hajuveden raikkaassa tuoksussa leikittelevät viileät ja lämpimät tuoksuvivahteet, jotka rikkovat sukupuolinormeja muodostaen tuoksun, joka on suunniteltu kaikille.

Platinanväriseen pulloon pakattu tuoksu aukeaa granny smith -omenan ja kademumman vivahteilla, jotka sekoittuvat roseepippurin, kanelin ja ranskalaisen laventelin häivähdyksiin. Meripihka, vetiver ja modernit aldehyde-vivahteet kannattelevat hajuveden aromaattista tuoksua.

Hinta: 26,80 EUR (norm. 44,60 EUR)
Osta nyt!

Löydät lisää vaihtuvia supertarjouksia linkin takaa tältä sivulta!