Eleven uudistuu!

24.9.2018

Tervetuloa mukaan matkalle kohti uutta Eleveniä! Sivustollamme nyt näkyvät uudet värit, uudistunut logo ja muut päivitetyt yksityiskohdat ovat askel kohti tulevaa.

Tervetuloa mukaan matkalle kohti uutta Eleveniä! Sivustollamme nyt näkyvät uudet värit, uudistunut logo ja muut päivitetyt yksityiskohdat ovat askel kohti tulevaa.

Haluamme keskittyä tarjoamaan kokonaisvaltaisen ostokokemuksen, minkä vuoksi päivitämme tuotevalikoimaamme ja lanseeraamme uusia tuotemerkkejä. Tavoitteenamme on tarjota täydellinen kattaus trendikkäitä uutuuksia ja suosittuja klassikoita, jotka edustavat kosmetiikan riemua parhaalla mahdollisella tavalla.

Värit täydentävät tarinan

Ripaus vaaleanpunaista kohottaa mieltä ja piristää ilmettä - aivan kuin sipaus poskipunaa. Herkkää vaaleanpunaista tasapainottaa ja täydentää tyylikäs petroolinsininen. Yhdessä nämä sävyt symboloivat inspiraation ja tiedon välistä tasapainoa, jota myös Eleven edustaa. Loppusilauksen kokonaisuudelle antaa ylellinen kulta, joka tuo elämään sen pienen ihanan lisän ja luksuksen, jonka mekin pyrimme asiakkaillemme antamaan.

Uskomme, että kauneudenhoidon tulee olla hauskaa ja vaivatonta. Oikeilla tuotteilla haluttu lopputulos syntyy helposti. Jokaisella meillä on oma näkemyksensä kauneudesta ja haluamme olla vahvistamassa jokaisen omaa kauneutta. Uskomme vuorovaikutuksen voimaan ja haluamme kuulla, mitä asiakkaamme ajattelevat, kuulla tuotteiden käyttökokemuksia sekä tarjota inspiraatiota uusien suosikkien löytämiseen.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Tulevan syksyn ja talven aikana kehitämme sivustoa ja sen toimintoja voidaksemme tarjota mahdollisimman sujuvan ostokokemuksen. Toivomme, että uudistusten myötä sivustoltamme on entistä helpompi löytää tuotteita, saada entistä enemmän ideoita ja inspiraatiota omaan arkeen sekä oppia uutta mm. tuotteista ja niiden käytöstä, kosmetiikan ainesosista sekä oman tyylin löytämisestä.

Jatkamme muutoksen parissa täällä kulisseissa ja kun kaikki on valmista, lupaamme juhlia näyttävästi!

Kauneus on aina katsojan silmissä ja kosmetiikan ilo kuuluu jokaiselle!