Eleven X Mona's Daily Style: Monan ihonhoitosuosikit

23.9.2018

Ihana Mona jakaa jutussaan kiireisen äidin kauneussalaisuudet ja kertoo suosikkejaan valikoimastamme!

Elevenin brändilähettiläs, Mona's Daily Style -blogin Mona Visuri viettää bloggaajan arkea miehensä ja pienen poikansa kanssa. Monan päiviin mahtuu siis palavereja yhteistyökumppaneiden kanssa, kirjoittamista, valokuvausta, leikkiä taaperon kanssa ja hetkittäin myös romanttisia parisuhdeillallisia. Yrittäjän kiireinen ja vaihteleva päivärutiini tarvitsee tuekseen vahvan ihonhoitoarsenaalin, joka pitää huolta siitä että iho pysyy kunnossa joka päivä. Tässä artikkelissa Mona kertoo omat suosikkinsa Elevenin valikoimasta! Monan koko postauksen pääset lukemaan tästä linkistä.

Ihonhoito on intohimoni. Erityisesti illalla rakastan kauneusrutiineja ihonhoidon ympärillä. Teen kasvojen puhdistuksen aina suihkun yhteydessä ja se on samalla oma rentoutumishetkeni. Voisin verrata iltaisista ihonhoitorutiineista tullutta tunnetta samaan fiilikseen mikä tulee, kun ottaa illalla rintsikat pois!

Ihonpuhdistuksessa olen perusteellinen. Teen aina kaksoispuhdistuksen, josta tulossa vielä myöhemmin tarkemmin ajatuksia. Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Creme Cleanser -putsari on tuote, jota olen käyttänyt monta purkkia ihan teiniajoilta asti. Tällä hetkellä käytössä on muun muassa Lumenelta Valo Pure Glow Kirkastava -puhdistusbalsami (ihanan pehmeän tuntuinen iholla ja rakastan sen tuoksua) sekä Collistar Natura Two-Phase Micellar Water -misellivesi, jolla onnistuu myös silmämeikin puhdistus.

Kaksoispuhdistuksen lisäksi käytän tällä hetkellä lähes joka päivä ihanaa FOREO LUNA Mini 2 -laitetta tehostamaan puhdistusta. Foreon käytön jälkeen iho tuntuu aina samettisen pehmeälle ja hehkuvalle. Mielestäni Foreon käytöllä saa saman fiiliksien kuin ihonkuorinnalla. Iso plussa myös siitä, että tätä laitetta ei joudu lataamaan kuin ani harvoin! Vaikka rakastan monivaiheisia ihonhoitorutiineja, en jaksaisi joka ikinen päivä ladata vehjettä uudelleen. Siihen tyssäisi itselläni tämän käyttö. Foreolle voisi myös omistaa kokonaisen oman postauksensa, se on nimittäin aivan mieletön laite.

Kasvovesi on aina ehdoton puhdistuksen jälkeen. Se tasapainottaa ihon pH:n ja ravitsee sitä. Kasvovesi on niin sanotusti janojuomaa iholle. Tykkään erityisesti ruusun tuoksuisista kasvovesistä: Mario Badescun Facial Spray -kasvosuihke on ajanut kunnon monitoimituotteen virkaa ja sitä on ihana suihkia pitkin päivää, kun taas ihon puhdistuksen jälkeen Pixi Rose Tonic toimii loistavasti rauhoittaen ja hoitaen.

Seerumeita käytän yleensä vain iltaisin ja tuotteesta riippuen joko päivittäin tai sitten toisinaan vain kahden kolmen päivän välein. Huomaan, että liiallinen seerumien käyttö saattaa aktivoida omaa herkkää ihoani jopa liikaa, joten olen kokenut hyväksi kuunnella tarkasti ihoa ja sen tarpeita seerumin suhteen. Ilman en kuitenkaan osaisi olla.

Uusimpana olen testannut suositun The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -sanahirviöseerumia. Mulla ei meinaa jäädä nämä hyaluronic-nimet millään mieleen, mutta nimestään huolimatta seerumi oli kyllä täyttä kultaa! Wou mikä teho! The Ordinaryn tuotteet on edullisia, mutta laatu on ihan ensiluokkaista.

Silmänympärysvoide on pakollinen sekä aamuisin että iltaisin. Minulle on elävästi jäänyt mieleen, kun äitini on sanonut, että parikymppisenä pitää jo alkaa käyttää silmänympärysvoiteita. The Ordinaryn silmänympäryksille tarkoitettu The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG -seerumi pompsahti heti yhdeksi suosikiksi. Samoin Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme on IHANA voide, jonka tuoksu huumaa ja sisältö puhuu heti ensimmäisestä käytöstä puolestaan. Molemmat tuotteet tekevät herkästä silmänympärysihosta pehmeän ja kostean tuntuisen jättämättä lähmäistä tunnetta. En tiedä kuvittelenko vaan, mutta mielestäni kummatkin myös kirkastavat ja häivyttävät tummia silmänalusia välittömästi käytön jälkeen!

Olen tyytyväinen, että olen vuosien saatossa löytänyt itselleni hyvät rutiinit ja kultaisen keskitien ihonhoidon saralla: päivittäiset rutiinit, ei liiallista hoitamista, säännölliset kosmetologilla käynnit ja tietysti tärkeimpänä ihonhoito sisäisesti.

Käy lukemassa Monan blogia tämän linkin kautta. Kaikki Monan suosittelemat tuotteet ja linkit aiempiin postauksiin löydät kätevästi Eleven X Mona's Daily Style -sivulta.

Kuvat: Mona Visuri