Glow-meikin salat

14.1.2018

Hehkuva meikkipohja on nyt trendikäs. Katso tuotesuositukset ja ohjeet heleään meikkiin artikkelistamme! </br> </br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Kerroimme aiemmassa artikkelissamme vuoden 2018 meikkitrendeistä. Trendikkäin juttu tälle vuodelle on ehdottomasti heleä, lähes meikittömän näköinen meikkipohja. Nyt valotamme (hih hih) sitä, millä tuotteilla täydellisen glow-meikin saa rakennettua.

Kun meikkipohja on kunnossa, ei sen lisäksi tarvitse kuin huolitella kulmat ja sipaista huulille pikkuisen kiiltoa. Siksi nimenomaan meikkipohjan tekoon kannattaa käyttää aamuisin aikaa ja huolitella hehkumeikki huolella!

1. NIOD Photography Fluid, Opacity 12% - Photography Fluid on ihonhoitotuote, joka tasoittaa ihoa ja tuo kasvoille kosteuden lisäksi ihohuokosia häivyttävää hehkua. Tuote valmistelee ihon meikkiä varten ja toimii paitsi ihonhoidon osana, myös sellaisenaan meikittöminä päivinä.

2. Clarins Palette Instant Light Radiance Boosting Complexion Base - Clarinsin hittipohjustaja sisältää pieniä, valoa heijastavia mikrohiukkasia, joiden iholle tuoma hehku on upea. Pohjustajan kevyesti sävytetty koostumus jatkaa siitä mihin NIOD Photography Fluid jäi ja pidentää meikkivoiteen pysyvyyttä kasvoilla.

3. Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation SPF 20 - Lumenen uudistunut Natural Glow -meikkivoide on todellinen löytö. Keskipeittäväksi kerrostettavissa oleva meikkivoide näyttää iholla kuultavalta ja tasoittaa ihon sävyä juuri sopivasti olematta kuitenkaan pakkelisen tuntuinen.

4. Milani Baked Bronzer - Milanin aurinkopuuterilla kasvoille on helppo huiskia lämmintä sävyä. Aurinkopuuteri toimii mainiosti esimerkiksi ohimoilla ja poskilla, tai jopa kevyesti kauttaaltaan kasvoille siveltynä.

5. Cover FX Custom Enhancer Drops - Cover FX:n hehkutipat sävyssä Moonlight antavat kasvoille sen viimeisen silauksen. Pienen pieni määrä ruusuista hehkua poskipäille, kulmaluulle ja nenänvarteen taputeltuna tuo meikkipohjaan huolitellun fiiliksen. Korostustipat toimivat myös meikkivoiteeseen sekoitettuina, kun aikaa huolelliseen meikkipohjarutiiniin ei ole.

6. bareMinerals Mineral Veil - Hehkumeikkiä tehdessä kannattaa varmistaa, ettei puuteri ole mattaavaa laatua. bareMinerals Mineral Veil -puuteri ei sammuta kasvojen hohtoa, vaan kiinnittää meikin huomaamattomasti. Puuteri tuntuu iholla kevyeltä ja tuo lisävarmuutta meikin pysyvyyteen.

Oletko jo kokeillut kunnon hehkumeikkiä? Mitkä ovat omat avaintuotteesi? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ

Meikkitrendit 2018 - mitä tuleman pitää?

Varma yhdistelmä juhlakauden silmämeikkiin - violetti ja kulta

Lisää pilkettä klassiseen juhlalookkiin!