Jännittävä uutuuslaite FOREO UFO Mini on laskeutunut!

19.7.2018

FOREO UFO Mini -ihonhoitolaite hoitaa ihoa edistyksellisellä tavalla LED-valojen, värähtelyn sekä lämpöterapian avulla kännykkäsovelluksen avustamana. <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Kotona tehtävä ihonhoito saattaa muuttua päivä päivältä edistyksellisemmäksi ja teknisemmäksi, mutta innovatiivisten keksintöjen ansiosta se on onneksi myös vaivatonta. Kotikäyttöisten ihonhoitolaitteiden uusinta sukupolvea edustavat FOREO UFO -naamiolaitteet, joiden perheeseen on juuri saatu lisäystä uuden FOREO UFO Mini -ihonhoitolaitteen lanseerauksen myötä.

FOREO UFO on ihonhoidon ihmelaite, joka tarjoaa kattavan kasvohoidon jo 90 sekunnissa. Kämmenelle mahtuva, kompakti laite yhdistää maailmalla suosituksi nousseet korealaiset kangasnaamiot ja ruotsalaisen teknologian, joiden avulla ihoa on mahdollista hoitaa kotona kuin ammattilaisen käsittelyssä.

Perinteiset, aikaa vievät kasvonaamiot ja jopa hoitolassa tehtävät kasvohoidot haastava laite toimii yhdessä kännykkään ilmaiseksi ladattavan sovelluksen kanssa ja sen avulla on mahdollista toteuttaa kolme erilaista valohoitokäsittelyä, jotka pohjautuvat erilaisiin LED-valoihin: punainen LED-valo hoitaa ihoa anti-age-vaikutteisesti, vihreä LED-valo auttaa kirkastamaan ihoa ja sininen LED-valo auttaa hoitamaan epäpuhdasta ihoa vähentämällä tulehduksia aikaansaavia aknebakteereja.

FOREO UFO on suunniteltu käytettäväksi yhdessä FOREO-naamiolappujen kanssa. Laite hyödyntää LED-valojen lisäksi muista FOREO-laitteista tuttua, ihoa rentouttavasti hierovaa T-Sonic-värähtelyä, joka auttaa kuljettamaan LED-valon syvemmälle iholle, naamiolappujen aktiiviaineiden imeytymistä tehostavaa lämpöteknologiaa sekä kylmäteknologiaa, joka auttaa vähentämään kasvojen turvotusta, supistamaan laajentuneita ihohuokosia ja verisuonia sekä kiinteyttämään ihoa.

Toisiaan tukeva LED-valo, värähtelyteknologia ja lämpö mahdollistavat kattavan kasvohoidon vain 90 sekunnissa koska tahansa ja mikä parasta, voit muokata rutiinin aina juuri oman ihosi tarpeisiin sopivaksi kätevän kännykkäsovelluksen avulla.

Tällainen on uusi FOREO UFO Mini

Alkuperäinen FOREO UFO on omiaan ihonhoitointoilijalle, joka haluaa mahdollisimman monipuolisen apuvälineen. FOREO UFO Mini on laitteen uusi, edullisempi versio, joka myös tarjoaa nopeaa ja tehokasta ihonhoitoa, mutta jonka ominaisuudet ovat alkuperäistä UFO-laitetta hieman suppeammat.

Yhtälailla värisevä FOREO UFO Mini -laite tarjoaa saman punaisen, sinisen ja vihreän LED-valon tehokkuuden sekä lämpöterapian, mutta laitteesta puuttuu alkuperäisen FOREO UFO -laitteen tarjoama kylmäterapia, joka auttaa erityisesti vähentämään kasvojen turvotusta ja punoitusta.

Kylmäterapiatoiminnon puuttumisesta huolimatta laite on edelleen monipuolinen, mutta sitä ei ole mahdollista yhdistää kaikkiin FOREO UFO -naamiolappuihin. Yhdessä kännykkäsovelluksen kanssa se mahdollistaa silti monivaikutteisen ja edistyksellisen ihonhoidon sekä helposti että nopeasti.

Tutustu FOREO UFO -ihonhoitolaitteisiin ja niiden kanssa käytettäviin korealaisiin naamiolappuihin täällä.

LUE MYÖS NÄMÄ:

Kauneustiimimme testasi silikonisen FOREO ISSA -sähköhammasharjan

FOREO LUNA Play - supersöpö ihonpuhdistuslaite!

FOREO ESPADA - Testasimme epäpuhtauksia hoitavan uutuuslaitteen