Kaikki, mitä haluat tietää K-Beautysta!

24.1.2018

K-Beauty on valloittanut maailman ja Suomen. Tästä artikkelista selviää, miksi!

K-Beauty on nyt kaikkien huulilla. Korealaisen kosmetiikan nousu ei varmasti ole jäänyt keneltäkään huomaamatta - ja hyvä niin, sillä kyseessä on paras ihonhoitotrendi pitkään aikaan! Korealaiset kosmetiikkatuotteet ovat tehokkaita, niissä on hurjasti aktiivisia ainesosia ja innovatiiviset koostumukset kannustavat hoitamaan ihoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Monet tuntevat K-Beautyn etenkin hauskoista kangasnaamioista, mutta korealaiseen kosmetiikkaan kuuluu paljon muutakin. Tässä artikkelissa tiivistämme, mikä K-Beautyssa on niin ihanaa ja miksi sinunkin kannattaa kokeilla korealaisia helmiä.

Klikkaamalla lihavoitua linkkiä pääset lukemaan aiemman artikkelimme aiheesta.

Lue: Mitä on K-Beauty? - Korealaiset ovat nousseet kosmetiikkamaailman moniosaajiksi siksi, että korealaisessa kulttuurissa ulkonäköön ja ihonhoitoon satsaamista pidetään tärkeänä. Korean kosmetiikkamarkkinat ovat valtavat ja siellä pärjäävät vain parhaat tuotteet, joiden kehittelyä avittaa maan edistynyt teknologinen osaaminen. K-Beautyn supermenestyksen synty on ollut mahdollista ennen kaikkea siksi, että korealaiset kuluttajat eivät ole erityisen merkkiuskollisia vaan kokeilevat innolla kaikkea uutta.

Katso: Kaikki K-Beauty-tuotteemme.

Lue: 10-vaiheinen ihonhoitorutiini - Tuotteiden kerrostaminen iholle on yksi korealaisen kosmetiikan kulmakivistä. K-Beauty-tuotteet on suunniteltu sopimaan toistensa kanssa yhteen ja vesimäiset, geelimäiset ja voidemaiset tuotteet vuorottelevat korealaisessa ihonhoitorutiinissa luontevasti. Tavallista monipuolisemmassa rutiinissa aktiiviaineet pääsevät vaikuttamaan iholla optimaalisesti ja lopputuloksena on täyteläinen, kosteutettu iho.

Katso: K-Beauty-tuotteet vaiheittain.

Lue: Kaksoispuhdistus korealaiseen tapaan - Kaikki alkaa puhtaasta ihosta! Kaksoispuhdistus tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ensin iholta puhdistetaan meikki ja rasvaliukoinen lika öljypohjaisella tuotteella ja tämän jälkeen puhdistus viimeistellään puhdistusvoiteella, -maidolla, -vaahdolla tai -geelillä ihotyypin mukaan. Omiin rutiineihini kaksoispuhdistus on kuulunut jo vuosia, enkä voisi enää olla ilman.

Katso: öljypohjaiset puhdistustuotteet, vesipohjaiset puhdistustuotteet.

Lue: Hoitoneste eli essence - Hoitonesteen merkityksen korostaminen on noussut valokeilaan myös länsimaisilla kosmetiikkamarkkinoilla. Runsaasti aktiiviaineita sisältävä essence levitetään iholle kasvoveden jälkeen ennen seerumia. Hoitoneste auttaa aktiiviaineita imeytymään paremmin ja niiden avulla iholle voidaan imeyttää ihoa tehokkaasti korjaavia ja uudistavia aineita ilman, että iho tuntuu lähmäiseltä tai raskaalta.

Katso: hoitonesteet, kasvovedet, seerumit.

Lue: Taianomaiset kangasnaamiot - Kangasnaamiot ovat ehdottomasti näkyvin osa K-Beautya, eikä suotta. Naamioiden kankaaseen, hydrogeeliin tai selluloosakuituun on imeytetty tehoaineita täynnä olevaa seerumia, jonka naamio vapauttaa iholle 20 minuutin vaikutusajan aikana. Lopputuloksena on kuulas ja upean näköinen iho. Mikä parasta, kangasnaamion voi valita juuri senhetkisten iho-ongelmien mukaan - tai keskittyä vain rentoutumaan ihanan naamiohetken avulla.

Katso: Tutustu erilaisiin kangasnaamioihin.

Lue: Korealaiset yönaamiot - Yönaamion osa jää K-Beautysta puhuttaessa usein sivuun, vaikka sen merkitys on yhtä tärkeä kuin kaikkien muidenkin vaiheiden. Yönaamio tai night pack on muutaman kerran viikossa käytettävä, täyteläinen kasvonaamio joka sisältää runsaasti ravitsevia ainesosia. Erityisen hyvin yönaamio toimii silloin, kun epäilee ettei saa nukuttua tarpeeksi yön aikana ja tarvitsee kasvoille hieman tuhkimotaikoja. Kokemusta on, ja suosittelen lämpimästi!

Katso: Korealaiset night pack -yönaamiot.

Lue: Ihon suojaaminen auringolta - Päivisin korealaisen ihonhoitorutiinin viimeinen osa on suojata iho auringolta. Auringon säteily vanhentaa ihoa voimakkaasti ja edesauttaa juonteiden syntyä, joten kunnollinen aurinkosuoja on ehdoton juttu myös Suomessa ympäri vuoden. K-Beauty-aurinkosuojat eivät tunnu iholla lähmäisiltä vaan miellyttävän kevyiltä, ja se tekeekin niistä helposti lähestyttäviä perinteisiin aurinkosuojiin nähden. On sanomattakin selvää, että korealaiset aurinkosuojat sisältävät myös ihoa hoitavia ainesosia ja tehoaineita!

Katso: Korealaiset aurinkosuojatuotteet.

Kaikki K-Beauty-tuotteemme löytyvät tästä linkistä ja K-Beauty vaiheittain -sivulta löytyy runsaasti lisätietoa korealaisen ihonhoitorutiinin eri vaiheista.

Joko sinä olet ihastunut K-Beautyyn? Kerro suosikkituotteesi kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ

Luonnonkosmetikkaa ja K-Beautya: Whamisa

Joko kokeilit vaahtoavaa kangasnaamiota?

Kokeile näitä korealaisia meikkitrendejä!