Kevään 2018 meikkitrendit

6.3.2018

Nämä kolme kevään meikkitrendiä sopivat täydellisesti myös arkimeikkiin. <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Vaikka säätä katsomalla ei välttämättä uskoisi, ollaan jo kovaa vauhtia matkalla kevättä kohti. Vuoden 2018 kevät on täynnä ihania kauneustrendejä ja kokosimme niistä yhteen parhaimmat. Näitä trendejä voi huoletta ulkoiluttaa myös muualla kuin vain catwalkien näytöslavoilla!

Kuva: Mike Fox / Unsplash

Kullanhehkuinen highlighter

Rihanna aloitti kultaisena hehkuvien korostustuotteiden trendin lanseeraamalla syvänkultaisen Fenty Beauty Killawatt Highlighter Trophy Wife -korostuspuuterin ja nyt kulta hehkuu jo kaikkien poskilla. Ihan vaalealle iholle syvä keltainen kulta ei välttämättä sovi, mutta trendikästä häivähdystä voi myös hakea hieman kevyemmillä vivahteilla.

Kokeile: OFRA Cosmetics NikkieTutorials Everglow Highlighter

Korostuspuuteri sisältää kolme kullanhohtoista sävyä, joiden kanssa lookista voi luoda kevyesti kultaan häivähtävän tai revitellä trendin harjalla kultaa oikein kunnolla poskipäille sivelemällä.


Utuinen silmämeikki violetin sävyillä

Jos musta smokey eyes -meikki on tuntunut omaan makuun liian voimakkaalta, voi tänä keväänä kokeilla sen pehmeämpää variaatiota ja meikata silmät violetin sävyillä. Syvät violetin sävyt näyttävät erityisen hyviltä vihreiden silmien kanssa ja saavat ne suorastaan säihkymään. Violetti näyttää upealta myös yhdistettynä kultaan, joten poskipäiden trendikkään kultaisen hehkun voi poimia mukaan myös silmämeikkiin.

Kokeile: IsaDora Eye Shadow Palette 65 Golden Eyes

Viiden sävyn luomiväripaletti sisältää kullanhohtoisia sävyjä sekä violettia ja mustaa, joita keskenään yhdistelemällä syntyy utuinen silmämeikki. Käytä kullanhohtoisia sävyjä liikkuvalla luomella keventämässä tummia sävyjä tai vain kulmaluulla tuomassa valoa.


Heleä iho

Kevään myötä puuterisen mattainen iho saa väistyä, kun tilaa tehdään kuulaana hehkuvalle hipiälle. Avuksi voi ottaa paitsi korostustuotteen myös ihoa heleyttävän kosteusvoiteen, meikinpohjustajan tai meikkivoiteen. Puuterin voi jopa jättää kokonaan väliin tai tyytyä sivelemään sen iholle kevyesti isolla puuterisiveltimellä vipalla painelun sijaan, jotta iho näyttää heleämmältä.

Kokeile: Pixi Glow Mist

Ihon hehkua voi lisätä myös kasvoisuihkeilla. Pixi Glow Mist sisältää ihoa hoitavia ainesosia, jotka kosteuttavat ja ravitsevat kasvoja samalla kun niiden ihosta tulee kuulaamman näköinen. Suihke sopii käytettäväksi sekä osana ihonhoitoa että meikin päällä heleyttämässä ihoa.

Mistä trendistä innostuit eniten? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ:

Kevään 2018 trendimeikit hehkuvat väreissä

Vuoden 2018 kuumin otsatukkatrendi: baby bangs

Hiustrendit vuonna 2018