Lahjastressi kielletty: valmiit lahjasetit äidille!

19.4.2018

Sekä äiti että ostaja ilahtuvat, kun lahja sisältää valmiin setin toisiinsa sopivia tuotteita. Katso äitienpäivävinkit ja lahjaideat artikkelistamme! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Äitienpäivä lähestyy... Apua, mitä lahjaksi?! Moni tyytyy kukkakimppuun tai kermakakkuun, vaikka äitiä voisi ilahduttaa myös laadukkaalla kosmetiikkalahjalla. Valmiit lahjasetit sisältävät tuotteita, jotka sopivat valmiiksi hyvin yhteen ja usein lahjasetin tuotteet ovat yhdessä edullisempia kuin erikseen ostettuina. Nämä lahjat poistavat lahjastressin antajalta ja ilahduttavat äitiä!

Kokosimme yhteen ihania, äidille sopivia lahjasettejä valikoimastamme. Eri hintaluokista jokainen löytää sopivan lahjan juuri omalle läheiselleen.

Pixi Fast Flash Facial! - Kiireinen äiti arvostaa nopeaa ja tehokasta ihonhoitoa. Pixin ihonhoitosetti sisältää kolme tuotetta, jotka yhdessä käytettyinä tuovat iholle rentouttavan kasvohoidon vaikutukset. Setti preppaa ihon ennen juhlia tai toimii palauttavana hoitona sunnuntaisin.

Lancôme Hypnôse Volume A Porter Mascara Set 2018 - Ripsiväri ilahduttaa aina! Lancômen Hypnôse-ripsivärin eri versiot kuuluvat suosituimpiin tuotteisiimme. Lahjasetti sisältää tuuheuttavan ripsivärin, minikokoisen kajalkynän ja matkakokoisen silmämeikinpoistoaineen.

Filorga Time-Filler Routine Gift Set - Tehokasta ihonhoitoa arvostava äiti tutustunee mielellään Filorgan tuotteisiin. Filorgan tuotteet ovat tunnettuja anti-age-vaikutuksistaan ja Time-Filler-lahjapakkaus lupaa häivyttää juonteita ja kirkastaa ihoa.

Estée Lauder Stress Relief Eye Mask - Hemmottelevat silmänympärysnaamiot ovat napakymppi väsyneelle äidille. Kosteuttavat, hoitavat ja juonteita häivyttävät naamiot heleyttävät silmänympärysihoa, ja melkein jopa korvaavat lyhyeksi jääneet yöunet.

Peter Thomas Roth Mask Sampler Kit - Edullinen kokeilusetti kasvonaamioita piristää äitiä kuin äitiä. Kuudesta naamiosta nirsompikin kokeilija löytää suosikkinsa - jonka ovela lahjanantaja tietysti hankkii seuraavana synttärinä tai jouluna täysikokoisena.

Yves Saint Laurent Mon Paris EdP Deluxe Gift Set - Hajuvesi on klassinen lahja äidille, mutta eikö olisi kiva antaa yhden tuoksun lisäksi jotain muutakin? YSL:n lahjasetissä on hajuveden lisäksi matkakokoinen ripsiväri ja minikokoinen silmämeikkikynä. Pariisista inspiraationsa saanut tuoksu sopii tyylikkäälle äidille, joka nauttii ylellisyydestä (kuka ei nauttisi?).

My Foot Is In Need For Sheet - Viettääkö äiti paljon aikaa liikkuen ja jalat ovat siksi koetuksella? Kiva kahden tuotteen hoitosetti pehmittää jalkojen ihon ja kuorii pois kovettumat. Setti sisältää kuorintasukat ja ihoa silottavan jalkanaamion. Pakkaus on loistavaa pientä hemmottelua, jonka äiti muistaa pitkään.

Joko olet ostanut äitienpäivälahjan? Mitä keksit? Kerro kommenteissa!