Löydä tarpeisiisi sopiva FOREO LUNA -kasvoharja

28.8.2018

Näin valitset sinulle sopivan FOREO LUNA -kasvoharjan.

Suositut FOREO LUNA -kasvoharjat tehostavat ihonhoitoa. Tavallisten harjasten sijaan kasvoharjoissa on silikonipinta, joka on perinteisiä nailonharjaksia jopa 35 kertaa hygieenisempi. FOREO LUNA on myös tavallisia kasvoharjoja ympäristöystävällisempi valinta, sillä vuosien käyttöä kestäviin laitteisiin ei tarvitse hankkia erillisiä vaihtopäitä.

FOREO LUNA -kasvoharjat perustavat tehonsa T-Sonic™-mikrovärähtelyyn, joka puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Laitteiden käyttö on nopeaa ja vaivatonta, sillä ihonpuhdistus vie vain minuutin.

LUNA-valikoima on laajentunut useamman erilaisen kasvoharjan kattavaksi tuoteperheeksi, josta löytyy jokaiselle jotakin - kunhan vain tietää, mitä kasvoharjaltaan haluaa. Lue alta, mikä FOREO LUNA -kasvoharjoista voisi sopia omaan käyttöösi:

FOREO LUNA 2

Kenelle: Sekä ihon puhdistukseen että hoitoon lisätehoja kaipaavalle

FOREO LUNA 2 on monipuolisin FOREO-kasvoharja, sillä se sopii sekä ihon puhdistukseen että anti-age-vaikutteiseen hoitoon. Laitteessa on valittavana 12 värähtelyvoimakkuutta ja sen puhdistuspinnan kääntöpuolella on ihoa hoitava anti-aging-pinta, joka hyödyntää matalan taajuuden värähtelyä. Hoitopinta auttaa häivyttämään kasvoilta hienoja juonteita ja ryppyjä sekä tekemään ihosta kiinteämmän ja napakamman näköisen.

 • Akun kesto: jopa 450 käyttökertaa yhdellä latauksella (USB-johto)
 • Oma laite eri ihotyypeille - ihotyypin tarpeisiin sopivat harjakset

Lue lisää laitteesta

FOREO LUNA Mini 2

Kenelle: Hyvää ja helppokäyttöistä ihonpuhdistuslaitetta etsivälle

FOREO LUNA Mini 2 on kaikille ihotyypeille sopiva kasvoharja, joka hyödyntää kolmenlaisia harjaksia. Harjasten erikokoisilla nystyillä hoidat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Etupuolen ohuilla nystyillä puhdistat normaalin ja herkän ihon hellävaraisesti tehokkuudesta tinkimättä. Etupuolen yläreunassa olevat paksummat nystyt helpottavat puhdistamaan alueet, jotka vaativat tarkkaa ja huolellista puhdistusta kuten esimerkiksi nenän alueen. Laitteen kääntöpuolella olevan syväpuhdistavan puhdistuspinnan pehmeiden silikoninystyjen avulla puhdistat ihosi vielä entistäkin tehokkaammin ja ehkäiset epäpuhtauksien syntymistä rasvaisemmilla ihoalueilla. Kasvoharjan on värähtelyvoimakkuuksissa on valittavana kahdeksan tasoa.

 • Akun kesto: jopa 300 käyttökertaa yhdellä latauksella (USB-johto)
 • Sama laite kaikille ihotyypeille

Lue lisää laitteesta

FOREO LUNA fofo

Kenelle: Teknisesti edistyksellistä laitetta ja personoitua puhdistusrutiinia haluavalle

Älypuhelimeen ladattavan FOREO-sovelluksen kanssa toimivan kasvoharjan kääntöpuolella olevat sensorit mahdollistavat käyttäjän omalle iholle tarkasti personoidun ihonhoitorutiinin luomisen. Sensorit mittaavat ihon nopeasti ja lähettävät tiedot kasvoharjan kanssa sykronoituun puhelimen FOREO-sovellukseen. Sovellus luo kasvoharjaan hetkessä ihon tarpeisiin vastaavan puhdistusrutiinin ja ohjeistaa käyttäjää puhdistamaan kasvot sen mukaisesti ihoalue kerrallaan. Laite muistaa viimeksi käytetyn rutiinin, joten ihon tilaa ei tarvitse analysoida jokaisella käyttökerralla.

 • Paristokäyttöinen (AAA) - jopa 400 latausta samoilla vaihdettavilla paristoilla
 • Sama laite kaikille ihotyypeille - puhellinsovelluksen avulla luotava käyttäjän iholle personoitu ihonpuhdistusrutiini

Lue lisää laitteesta

FOREO LUNA go

Kenelle: Paljon matkustavalle

Alkuperäisen FOREO LUNA 2 -laitteen matkakokoinen, halkaisijaltaan vain vanulapun kokoinen versio huolehtii, ettei ihonhoidosta tarvitse tinkiä edes kevyesti matkustaessa. Kompaktissa laitteessa on sekä ihon puhdistukseen tarkoitettu pinta että anti-age-vaikutteinen hoitopinta, mutta toisin kuin sen kookkaampaa versiota, ei LUNA Go -laitteen värähtelyvoimakkuutta ole mahdollista säätää.

 • Akun kesto: jopa 30 käyttökertaa yhdellä latauksella (USB-johto)
 • Oma laite eri ihotyypeille - ihotyypin tarpeisiin sopivat harjakset

Lue lisää laitteesta

FOREO LUNA Play Plus

Kenelle: Kompaktia, edullista ja paristokäyttöistä ihonpuhdistuslaitetta kaipaavalle

FOREO LUNA Play Plus on FOREO LUNA Mini 2 -laitetta hieman pienempi, mutta LUNA Go -mallia silti suurempi ihonpuhdistuslaite, joka toimii vaihdettavilla paristoilla. Kasvoharjassa on kahdenlaisia harjaksia, joiden avulla puhdistat kasvot ja tehostat ihonpuhdistusta epäpuhtauksille taipuvaisilla ihoalueilla. Kasvoharjan värähtelyvoimakkuutta ei ole mahdollista säättää.

 • Paristokäyttöinen (AAA) - jopa 400 latausta samoilla vaihdettavilla paristoilla
 • Sama laite kaikille ihotyypeille

Lue lisää laitteesta

LUNA Play

Kenelle: Varovasti FOREO LUNA -laitteisiin tutustuvalle

FOREO LUNA Play on LUNA Go -laitteen tapaan halkaisijaltaan vain vanulapun kokoinen, mutta aavistuksen litteämpi kasvoharja. Pieni kasvoharja on täydellinen tapa tutustua FOREO LUNA -laitteisiin edullisesti. Laitteessa on kaksi erilaista harjaspintaa ihon puhdistukseen eikä sen värähtelyvoimakkuutta voi säätää. Laitteella voi suorittaa noin sata minuutin kestävää ihonpuhdistusta, mutta sitä ei ole mahdollista ladata eikä siinä ole vaihdettavia paristoja. Kätevä laite on täydellinen niille, jotka ovat uteliaita FOREO LUNA -laitteiden suhteen, mutta haluavat tutustua niihin ensin edullisesti ennen arvokkaamman laitteen hankintaa.

 • Ei mahdollisuutta ladata/vaihtaa paristoja - jopa 100 käyttökertaa
 • Sama laite kaikille ihotyypeille

Lue lisää laitteesta

Vinkki: Älä heitä FOREO LUNA Play -laitetta roskiin kun sen akku lakkaa toimimasta. Pieni laite on omiaan avuksi meikkisiveltimien puhdistukseen, sillä sen silikoniset harjakset puhdistavat tuotteista meikit hellästi pois.

Löydät kaikki FOREO-tuotteet täältä.