Luonnonkosmetiikkaa ja K-Beautya: Whamisa

11.1.2018

Uusi luonnonkosmetiikan tuotemerkki luottaa fermentoituihin ainesosiin. Wau, mikä tieteellinen lähestymistapa! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

K-Beauty eli korealainen kosmetiikka on tullut tutuksi intensiivisestä suhtautumisesta ihonhoitoon. K-Beautyssa tavoitteena on heleä, kuultava iho joka näyttää hyvältä myös ilman meikkiä. Tämän saavuttamiseksi korealaiset naiset suosivat kymmenen kohdan ihonhoitorutiinia (lue lisää vaiheista esimerkiksi K-Beauty-sivuiltamme tai tästä artikkelista!).

Whamisan tuotteissa yhdistyvät korealaiset innovaatiot ja luonnolliset ainesosat. Whamisa-tuotteet ovat BDIH-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja niissä hyödynnetään luonnonmukaisia säilöntäaineita. Useissa Whamisa-tuotteissa on myös vegaaninen koostumus ja ainesosista suurin osa on luomutuotettuja. Riittoisat pakkaukset ovat tavanomaista isompia, joka tekee merkistä hyvin edullisen osan ihonhoitoa.

Whamisa käyttää tuotteissaan fermentoituja ainesosia. Fermentointi on eteläkorealaisesta keittiöstä tuttu menetelmä, joka saa ruoan säilymään paremmin ja pilkkoo samalla ruoka-aineiden koostumuksen niin, että aineista vapautuu enemmän elimistölle hyvää tekeviä ainesosia. Fermentointi toimii samoin myös kosmetiikassa: tehoaineista vapautuu enemmän antioksidantteja, erilaisia happoja ja peptidejä, jotka edesauttavat tuotteen imeytymistä iholle ja aktivoivat ihon omaa uudistumista.

Fermentoinnin lisäksi Whamisan tuotteet ovat korealaiseen tyyliin "vedettömiä". Kosmetiikkatuotteisiin usein lisätty, puhdistettu vesi on korvattu Whamisan tuotteissa kasviuutteilla. Uute toki itsessään sisältää vettä, mutta vesi ei tässä tapauksessa laimenna tuotteen koostumusta vaan toimii yhdessä aktiivisten kasviainesosien kanssa. Upeaa, eikö totta!

Whamisan suosikkituotteisiin lukeutuvat muun muassa ruusuvesisuihke, hydrogeelinaamiot ja tehokkaat kuorintalaput.

Whamisa Organic Flowers Damask Rose Petal Mist - Kaunis pullo, joka sisältää ihoa hemmottelevaa ksavosuihketta! Kasvosuihkeessa on ruusun terälehtiä, jotka auttavat kirkastamaan ja napakoittamaan ihoa samalla kun ne tukevat ihon luonnollista suojaa. Kasvosuihkeen vesi on korvattu aloe veran lehdistä saatavilla uutteilla, jotka tuovat iholle tehokasta kosteutusta. Krysanteemi, voikukan lehdet ja lootuksen kukkien uutteet on fermentoitu Whamisan käyttämällä metodilla. Suihke sopii käytettäväksi osana ihonhoitorutiinia tai pitkin päivää kosteuttamaan ihoa.

Whamisa Organic Flowers Hydrogel Mask - Whamisan hydrogeelinaamiot ovat brändin suosikkituotteita jännittävän materiaalinsa ansiosta. Kaksiosainen naamio on valmistettu hydrogeelistä, joka imee itseensä paljon enemmän tehoaineita kuin tavanomainen kangas - ja tuntuu ihoa vasten ihanan kosteuttavalta. Tämä täytyy jokaisen kokea!

Whamisa Organic Flowers Peeling Finger Mitt, Moisture Care - Brändin suositut kuorintalaput heleyttävät ihoa ja poistavat kasvoilta kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti. Kasviperäiset hapot syväpuhdistavat ihohuokosia ja mahdollistavat hoitotuotteiden aktiiviaineiden imeytymisen paremmin. Krysanteemiuute, fermentoitu aloe veran uute, hyaluronihappo ja beetaglukaani hoitavat ja kosteuttavat ihoa samalla, kun iho uudistuu.

Me täällä kauneustiimissä olemme ainakin ihan myytyjä Whamisan tuotteille. Entä sinä? Kommentoi ja kerro mielipiteesi Whamisa-tuotteista!

LUE MYÖS NÄMÄ

Ihonhoidon trendit vuonna 2018

Joko tunnet nämä korealaisen kosmetiikan tehoaineet?

K-Beauty School: 10-vaiheinen ihonhoitorutiini